7 Hair Extension populaire instituten in HyderabadHair extensions zijn iets dat schoonheid en charme toevoegt aan je uiterlijk. Het is één van de grootste mode-statements van deze dag en vrouwen gaan helemaal gek met hen voor hun oneindige verscheidenheid. Hair extensions zijn een vrij eenvoudige en flexibele manier om te kijken geweldig, zelfs zonder uw haar te knippen of probeer vlekken duur. Er zijn vele soorten van de hair extensions op de markt van vandaag. Je moet verder gaan en experimenteren met een paar van hen. Als je toevallig in Hyderabad, India om te leven, moet je zeker gaan en kijk naar sommige goede hair extensions in de salon. In het geval dat je in de war bent, laat me u door enkele van de beste schoonheidssalons en salons in deze stad dat hair extensions bieden.

7 beste Hair Extensions Hyderabad:

We proberen om te proeven van de beste 7 hair extensions in Hyderabad te krijgen:


Lakme Beauty Salon:

Lakme Beauty Salon is gelegen in Banjara Hills in Hyderabad. De professionals hier nemen absolute verzorgen van alle problemen van de huid en het haar. Het maakt niet uit wat voor soort gezicht dat je zoekt of welke kleur je wilt voor uw hair extensions, hebben alles wat je nodig hebt. Geloof me je zult er geen spijt hier te komen.

Oriëntatiepunt: In de buurt van Midway Bakkers

Telefoonnummer: 040-66622290

La Belle:

La Belle is een beauty en wellness-centrum, en de huid is gelegen in Sri sadan Towers Vivekananda Kolonie in Kukatpally. Hier vindt u veel mogelijkheden om je haar te stylen vinden. De diensten aangeboden door deze site diensten zijn absoluut efficiënt. U kunt contact met hen via e-mail.

Oriëntatiepunt: in de buurt van het standbeeld Vivekananda

Telefoonnummer: 040-23161636

De Vogue:

Een van de meest populaire en bekende schoonheidssalons rond Hyderabad is maar De Vogue. Is gelegen in Madhapur in Hyderabad. De hier aangeboden diensten zijn bijna eindeloos. Als u een goede hair extensions, moet u deze plaats te bezoeken.

Oriëntatiepunt: in de tegenovergestelde rijstrook voor het ziekenhuizen

Telefoonnummer: 040 40211999

Jawed Habib Beauty Salon:

De Jawed Habib Beauty Salon is een unisex salon gelegen in Banjara Hills in Hyderabad. Hier vindt u enkele van de hair extensions de meest verbazingwekkende en unieke vinden. Het personeel is altijd beschikbaar om u te helpen met alle soorten haarproblemen. U kunt altijd contact met hen voor het maken van de definitieve beslissing.

Oriëntatiepunt: Banjara Hills Hotel

Telefoonnummer: 040 23373968

Spiegels Salon And Spa:

Spiegels Salon en Spa is een top rated salon gelegen in Jubilee Hills in Hyderabad. Het is een unisex salon en is gespecialiseerd in haarverzorging. Het krijgen van hair extensions hier zal nooit een probleem zijn. Ze bieden haar behandelingen, lichaamsbehandelingen, spa en nog veel meer. Wij accepteren creditcards ook. Als u op zoek bent naar iets dat is verfijnd in kwaliteit, is dit de plek om te bezoeken. Er is geen manier je gaat naar de spijt Spiegels Salon en Spa te bezoeken.

Oriëntatiepunt: Feesten Restaurant

Telefoonnummer: 040 23544236

Shahnaz Herbal Beauty:

De Shahnaz Herbal Beauty is Sanath Nagar in Hyderabad. Het is een van de meest bekende schoonheidssalons vindt u alles wat Hyderabad te vinden. Hair extensions hier zijn fictief en handig op hetzelfde moment. Er is geen mogelijkheid dat betreuren na het gebruik van hun producten.

Oriëntatiepunt: S.R.P Colony

Telefoonnummer: 9866188741

Latha Herbal Beauty Parlour:

Van alle salons van Hyderabad, is dit een van de meest gestemd. Het heeft uitstekende hair extensions zal verliefd worden als je ze ziet. Deze salon met professionele medewerkers zich Bolarum in Hyderabad, biedt verrassend.

Oriëntatiepunt: Sri Nagar Colony

Telefoonnummer: 9440565607

Ik hoop dat je dit bericht. Nu dat jij de beste hair extensions salons in Hyderabad, wat zou je dan kiezen? Vergeet niet om je ervaringen te delen belangrijk voor ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha