7 geweldige voordelen voor de gezondheid en het gebruik van Nance FruitBron: gettyimages

Nance is een vrucht van de boom actuele crahe treolia Byronisma. Deze boom is een groot langzaam groeiende struik, ongeveer 33 meter hoog die goed groeit op zandige en rotsachtige. En 'bekend om droogte uitgebreid tolereren, dus dat is waarschijnlijk een andere reden dat is zo gewoon. De vrucht wordt vooral geteeld in het Zuiden van Mexico door de Pacifische kant van Centraal-Amerika in Peru en Brazilië. Wordt ook gekweekt in Trinidad, Barbados, Curaçao, Sint Maarten, Dominica, Guadeloupe, Puerto Rico, Haïti, de Dominicaanse Republiek en de rest van Cuba en de Isle of Pines.

Nance vrucht is een kleine bessen bolvormig met een diameter van 1 tot 2 cm. De vruchten groeien in clusters en oranje of geel als ze rijp. Deze vruchten zijn zoete of zure smaak, afhankelijk van de cultivar. Deze vrucht heeft een eigenaardige geur, en niet erg prettig in de smaak. Het heeft een dunne schil en wit vruchtvlees, sappig en vettig. De vrucht heeft een grote stenen, dat deze 2-3 zaden.


De schors van Nance boom wordt gebruikt voor verschillende medicinale doeleinden, zowel intern als extern. Het wordt gebruikt om diarree, huiduitslag, wonden en longaandoeningen te behandelen. In Midden-Amerika, een kopje thee blad genomen drie keer per dag wordt verondersteld om te helpen bij reuma, botpijn, bloedarmoede en vermoeidheid vaak voor.

Deze vruchten worden vaak opgeslagen in de fles, zodat ze kunnen worden bewaard maanden. De vrucht wordt vaak gebruikt in jam en gelei en koolzuurhoudende dranken en kan ook worden gebruikt als vulling voor vlees.

Nance fruit voedingswaarde feiten:

Nance is rijk aan een aantal vitaminen en mineralen vooral vitamine C en vitamine K, vitamine E, thiamine, riboflavine, niacine, pantotheenzuur, mangaan en foliumzuur. Naast dit alles, bevat proteïne, vet, vezels, fosfor, ijzer, caroteen. De vrucht is bijzonder hoog in tannines, vooral wanneer het rijp is.

USDA voeding grafiek:

Voedzaam

Eenheid


1 Waar voor 100.0g


0 resultaat zonder gaten
11g

ProximatesWaterg78531Energykcal9511Proteing0.560.06Total lipiden (vetten) g280.14Carbohydrate uit differenceg27953Fiber, dietaryg00.8Sugars totale totalg16674MineralsCalcium, Camg425Iron, Femg0.370.04Magnesium, Mgmg162Phosphorus, Pmg71Potassium, Kmg19422Sodium, Namg81Zinc, Znmg0.060.01VitaminsVitamin C, totaal ascorbinezuur acidmg82Thiaminmg0.0150.002Riboflavinmg0. 0200.002Niacinmg0.3000.033Vitamin B-6mg0.0150.002

Gezondheid voordelen van fruit Nance:

Nance heeft een hoog gehalte aan vitamine C. Een dosis vitamine C beschermt het lichaam tegen infecties waardoor gezonde botten en tanden. Het verbetert ook het vermogen van ons lichaam om wonden te herstellen en houdt ons vrij van bacteriën, virussen en infecties. Niet alleen is een bekende component van ons immuunsysteem, is het noodzakelijk dat het collageen, het belangrijkste structurele eiwit in bindweefsel, ook.

Nance bevat een aanzienlijke hoeveelheid eiwit in het. Het eiwit is essentieel voor de groei en ontwikkeling van het lichaam. Dus Nance opnemen in onze voeding bevordert een gezonde stofwisseling en fysiologische processen. Nance helpt om ons zenuwstelsel en het immuunsysteem versterken.

Voetbal in Nance met vitamine K helpt om botten te versterken en artritis te voorkomen. Vitamine K helpt ook bloedstolling als het helpt om het eiwit en calcium, waardoor de bloedstolling draaien. Zo voorkomt neus bloeden, bloeden tandvlees en ga zo maar door.

Nance is ook rijk aan thiamine. Thiamine helpt bij de productie van neurotransmitter die berichten tussen zenuwen en spieren stuurt de juiste hartfunctie waarborgen. Dus eet Nance helpt voorkomen onregelmatige hartfunctie.

Riboflavine aanwezig Nance helpt bij energieproductie helpen bij het metabolisme van vetten, koolhydraten en eiwitten. Nance helpt ook bij de vorming van rode bloedcellen en antilichamen in mensen.

Folaat in Nance vermindert depressie en vermindert het risico van depressie en dementie. Foliumzuur is nodig voor de goede werking van de hersenen ook. Nance zorgt ervoor dat de hersenen jong en verbetert het geheugen.

Regelmatige consumptie van Nance helpt afweren veroudering en de algemene verslechtering van het lichaam. Nance bevat een aanzienlijke hoeveelheid bètacaroteen, die wordt omgezet in vitamine A, die anti-aging werking eigen is. De anti-aging effect gecombineerd beide elkaar nog groter.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha