7 geweldige voordelen van Walking Lunges

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Maart 30, 2015 Admin Schoonheid 0 133


Wil je een lichaam perfect fit om te hebben, maar dan zijn ze niet het tillen van zware gewichten? Vraagt ​​u zich af of er een oefening routine die je een algemene fitheid kan geven en het verbeteren van uw kracht? Dan is er een training die je precies wat je wilt kan geven. Maar voordat we over praten, voordat we proberen te begrijpen wat zijn de fouten die we gewoonlijk doen.

Wanneer we oefenen, onze belangrijkste doel is om onze spieren en algehele conditie te bereiken. Er zijn sommige delen van ons lichaam dat we de neiging te negeren tijdens onze trainingen routine. Typisch verwaarlozen binnenste en buitenste dijen, als we werken andere spieren in ons lichaam. Velen van ons hebben niet eens beseffen het belang van toning deze spieren - blijven grotendeels verborgen, na al! Het is essentieel om deze spieren. Toning up van deze spieren niet alleen maken ze er aantrekkelijk uitzien, maar het kan ook het bevorderen van stabiliteit van de heup, verhogen onze atletische prestaties en toe te voegen aan de totale massa van de dij. En de ene oefening die u kunnen helpen dit alles te bereiken is de lunges.


Doe lunges is een geweldige manier om je bovenbeenspieren ontwikkelen en versterken van je heupen. Zij richten zich op twee groepen van de spieren; een van de heup extensoren en de tweede kniestrekkers. De beweging in lunges is zeer vergelijkbaar met die in kraken. Echter, tijdens de uitvoering van lunges krijg je een breder scala van beweging en beste inspanning van de spieren.

Soorten lunges:

Lunges kan grofweg worden ingedeeld in twee soorten:

Stationaire Lunges

Walking Lunges

Walking lunges routine wordt beschouwd als beter dan vaste lunges omdat het gebruik maakt alle spieren van de benen en dijen. Hier is een vergelijking tussen de twee soorten lunges:

Stationaire Lunges:

De stationaire lunge betreft een neerwaartse beweging, waarin er een sterke excentrische contractie van de hammen, quads en bilspieren. Dit zorgt ervoor dat het volle gewicht van het lichaam valt op het been naar voren. Het been dat tracks (het been terug) zorgt voor een betere balans en ondersteuning van het lichaam. Tijdens de opwaartse beweging, beide benen neemt de druk om het lichaam terug te duwen in de verticale positie.

Walking Lunges:

In longe lopen, blijft de neerwaartse beweging precies het zelfde met dezelfde druk die wordt ingezet in alle spieren van het been en dij. Echter, de opwaartse beweging is anders in deze vorm van lunges. Alle aandacht is op het been naar voren gebracht met alle spieren van het been naar voren aanbestedende om het maximum in een poging om weer rechtop te staan. Men moet de stabiliteit tijdens het uitvoeren van deze oefening. Dit is waarom het is niet te veel druk wordt uitgeoefend op de spieren van de achterpoten in deze training lunge.

Walking lunges niet de spieren van de achterpoten dan goed werken. Dat is waarom het belangrijk is om stationair lunges voeren op regelmatige tijdstippen met het lopen lunges.

Voordelen van Walking Lunges:

Walking lunges worden gezegd dat een betere vorm van lunges in vergelijking met stationaire lunges vanwege de impact die ze hebben op de spieren van de benen en dijen zijn. Echter, afgezien van deze, zijn er een aantal andere voordelen van het lopen lunges die je bewust van moet zijn:

Beter evenwicht:

Een training gebaseerd op lunges werken beide zijden van het lichaam, waardoor het een eenzijdig oefenen. Dit verbetert de balans en coördinatie van het lichaam. Oefeningen zoals squats en dode liften kan nooit geven zelfde resultaat.

Verhoogt Functionaliteit:

Walking lunges trainen het lichaam op zodanige wijze dat de functionaliteit verbetert veel plooien. Ze helpen ook één verwerven een betere lichaamshouding.

Toning symmetrisch:

Van het lopen lunges focussen op de delen van het lichaam genegeerd, deze hulp krijgen een symmetrisch lichaam afgezwakt. Walking lunges workout zorgt voor een lichaamsdeel dat anderen kijken oefeningen!

Verhoog Flexibiliteit Hip:

Walking lunges verhogen van de flexibiliteit van de heup flexor spieren, die de neiging hebben om te smal geworden als gevolg van de sedentaire levensstijl die we leiden elke dag. Naast rekoefeningen, lunges zijn een geweldige manier om een ​​beetje 'flexibiliteit om de spieren van de heup en dijbeen te brengen.

Door toning billen:

De billen zijn meestal ongebruikt tijdens onze reguliere trainingen. Het uitvoeren van het lopen lunges, kunt u zich richten op hun activering en mobilisatie met regelmatige beoefening.

Verbeterde stabiliteit van de basis:

Als het heffen van gewichten is niet jouw kopje thee, maar zou u toch graag de stabiliteit van de kern spieren te verhogen, dan lopen lunges zijn een geweldige manier om dat te doen. Deze oefeningen versterken van de core spieren met hun op- en neergaande beweging.

Rusten voor de wervelkolom:

Terwijl de meeste vormen van lichaamsbeweging de gespannen terug zou verlaten, lopen lunges neiging om rust en herstel voor de wervelkolom. Als u in zware workouts en krachttraining, kan het lopen lunges de beste manier om je rug rusten.

Er zijn een aantal andere vormen van lunges die u kunt oefenen met apparatuur zoals dumbbells, etc. Echter, is het aanbevolen dat vóór de overgang naar dit soort lunges, je oefent en beheersen van de basisvorm. Dit zou u en uw lichaam klaar voor de andere vormen te maken. Indien nodig kunt u ook hulp en de vorming van een fitness-expert professional om ervoor te zorgen dat u goed doen de lunges zoeken.

Lunges kan lijken een oefening die basis! Maar de realiteit is dat lunges, lunges met name wandelen, kan je lichaam geven een goede workout. Dus als u van plan bent uw training regime, zorg ervoor dat lunges vormen een onderdeel van. Wij adviseren u om een ​​deskundige te praten en het creëren van een workout plan dat het beste werkt voor jou.

Alle lichamen zijn verschillend. En dat is waarom we moeten verschillende oefeningen voor ons lichaam types verschillen. Maar lunges zijn een oefening die kan werken voor bijna iedereen. Dus als je een beginner bent of een expert, kan lunges helpen!

Uw training regime impliceert lunges? Spieren die werken met lunges? Welke andere oefeningen raden jullie aan om te werken en toon je innerlijke dij spieren? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha