7 geweldige voordelen van Navy Bonen voor huid en haar gezondheidNavy boon is een veel voorkomende soort boon. Het is ook wel bekend als Yankee bonen of bonen Boston. Net als alle andere bonen (bruine bonen, bonen, enz.), Witte bonen is ook een levensmiddel rijk aan voedingsstoffen. Het is een gezonde aanvulling op uw dagelijkse voeding. Terwijl de witte bonen zijn rijk aan verschillende voedingsstoffen, zijn er vele gezondheid, haar en huid van de voordelen daarvan.

Voordelen van witte bonen

De meest voorkomende gezondheidsproblemen, haar en huid voordelen van witte bonen zijn:


Hart-gezonde voeding:

Witte bonen zijn zeer laag in vet. Dit met een eten is erg gezond voor het hart. Deze bonen zijn ook een rijke bron van foliumzuur, vezels en magnesium die nuttig in het verminderen van de risicofactor voor een beroerte, hartaanval, en perifere vasculaire ziekte.

Lage GI:

Witte bonen hebben een lage glycemische index of lage Glycemix Index. Daarom is het veroorzaakt een kleine verhoging van de bloedsuikerspiegel na een maaltijd, die u zal wegnemen van het risico op een hartaanval en diabetes. Het fungeert ook als een hulpmiddel bij gewichtsbeheersing.

Spijsverteringsstoornissen:

Witte bonen zijn verrijkt met voedingsvezels. Dit voorkomt verschillende spijsverteringsstoornissen zoals constipatie, diverticulitis en prikkelbare darmsyndroom. De voedingsvezels aanwezig zijn erg nuttig spijsvertering te verbeteren.

Haaruitval en haargroei:

Witte bonen zijn een goede bron van kalium en ijzer. Het kaliumgehalte in het helpt om haaruitval tegen te gaan, terwijl het ijzer stimuleert de haargroei en onderhoudt gezond haar.

Ontstekingsziekten:

Ontstekingsziekten zijn een veel voorkomende scenario van deze dagen. Met regelmatige consumptie van witte bonen, kunt u het risico van inflammatoire ziekten te verminderen. Hoe witte bonen zijn rijk aan koper helpen om het risico van deze ziekten te verminderen.

Gewichtsverlies:

Als u wilt om die extra kilo van je lichaam te verliezen zonder ziek en gebrek aan belangrijke voedingsstoffen vallen, en witte bonen zijn een goede optie. Het is vetvrij en caloriearme in de natuur. Ze bevatten diverse complexe koolhydraten die het lichaam gewichtstoename voorkomen en tevens de hoeveelheid energie. Daarom kunt u eenvoudig onder witte bonen in uw dieet om gewicht te verliezen.

Gezonde huid:

Witte bonen behoren tot de beste voedsel bronnen van koper. Koper werkt als een antioxidant die helpt een gezonde huid te behouden. Antioxidanten spelen een belangrijke rol in het bereiken van een gezonde en stralende huid natuurlijk.

Dit waren enkele van de bekende voordelen witte bonen. Het belangrijkste ding dat je in gedachten moet houden is om niet witte bonen eten in zijn ruwe vorm. Als je eet rauwe witte bonen, kan ziek worden. Zorg ervoor dat de bonen koken behoren voor het eten. U kunt deze bonen voor 8-9 uur (of een nacht) weken vóór het koken. Dit maakt niet alleen het kookproces gemakkelijker en sneller, maar ook helpen om betere spijsvertering.

Het is ook erg belangrijk dat je voldoende hoeveelheid bonen te koken nemen. 1 kop gedroogde bonen geleden. 5-3 kopjes gekookte bonen. Dus je moet om de ingrediënten van uw gerecht te plannen op basis van de hoeveelheid bonen.

Ik heb nooit geweten dat de witte bonen zijn zo goed voor de algemene gezondheid en hebben zo veel voordelen voor de gezondheid, huid en haar in verband met hen. Ik ga zeker nog tot deze gezonde gezonde voeding opnemen in mijn dieet. Hoe zit het met jou? Voel je vrij om je mening met de commentaren hieronder te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha