7 geweldige voordelen van de ademhaling meditatie voor een gezond lichaam

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 28, 2015 Admin Schoonheid 0 11


Meditatie is de weg naar onze zuiver bewustzijn, dat is niets meer dan een te worden met het universum te herstellen. Ademhaling meditatie wordt beschouwd als de eerste stap op weg naar de traditionele meditatie. Het is al lang beoefend om de geest te beheersen en te filteren ongewenste gedachten. Onze adem is goed verbonden met onze geest, emoties en lichaam. Dus als we vertragen het proces van de ademhaling en een betere greep van het, ons hele wezen wordt gezonder. Dit is het primaire doel van de ademhaling meditatie.

Wat is de ademhaling meditatie?

'Breathing Meditatie' of 'Meditatie op Breath' is eigenlijk meditatie die plaatsvindt op ons bewustzijn of de geest. En 'de typische meditatie yoga-stijl, die is bedoeld om onze concentratie te verbeteren en maken ons meer mededogen. In dit proces van meditatie, moeten we omgaan met de adem en de stroom van energie die wordt geassocieerd met het. Ademhaling meditatie is de manier om onszelf te wekken en te erkennen onze goddelijke natuur.


Technieken oefenen ademhaling meditatie:

Laten we nu eens een kijkje nemen op de meditatietechnieken van de ademhaling:

Kies een kalme en rustige plek en zitten op de grond (of een grote stoel). De locatie moet comfortabel en ontspannen genoeg om meditatie efficiënt uit te voeren zijn. De 'Sukhasana' traditionele of 'zitten met de benen gekruist' kan een haalbare optie voor je. Plaats je handen op je dijen met palmen rustte op de schoot. Houd je rug recht, zodat de stroom van energie wordt het helder voor het hele lichaam. Deze positie is ook nuttig alertheid handhaven traagheid op te verhogen.

Sluit beide ogen gedeeltelijk. Het kan scheel hiervoor. Nu, beginnen om normaal te ademen en zich richten op het. Het is zeer belangrijk dat u volledig te ademen door de neus en niet door de mond. Probeer niet om uw ademhalingspatroon te reguleren om te ademen op een bepaalde manier. Integendeel, natuurlijke en concentreren op het gevoel de inademing en uitademing de adem stroomt door de bodem van de neus en bovenlip. Het zou helpen buitengesloten alles wat negatief is uit je geest.

Blijf ademen deze wijze gedurende een bepaalde tijd. Als je gedachten afdwalen, als je probeert te concentreren op je ademhaling, rijd het terug. Maar, na-en uitademen diep en langzaam voor 4 tot 5 keer, zal je een heerlijk gevoel te krijgen.

Voordelen van het beoefenen van de ademhaling meditatie:

Ademhaling meditatie is de eerste fase van de meditatie. Als u regelmatig te oefenen, kan een aantal voordelen bieden. Sommigen van hen zijn:

 1. Het zal allerlei afleidingen te verwijderen en maak je geest kalm. Als gevolg daarvan zul je in staat zijn om een ​​ongelooflijk gevoel van ontspanning en innerlijke rust te ontwikkelen.
 2. Stress en angst te verminderen grotendeels.
 3. Uw geest zal krijgen absoluut ververst en u zult beginnen om duidelijk en logisch na te denken.
 4. U bereikt een staat van perfecte extase en vreugde.
 5. Breng algehele balans in je leven. Je zult in staat zijn om een ​​positieve houding door het onderdrukken van negatieve gedachten te ontwikkelen en te overwinnen woede.
 6. Je bewustzijn zal aanzienlijk toenemen, waardoor elk gebied van je leven te verhogen.
 7. Je zal veel gezonder en uiteindelijk veel gelukkiger geworden geworden.

Tips om te oefenen ademhaling meditatie:

Je hebt al geleerd over de voordelen van meditatie op de adem en hoe het goed te doen. Hier zijn enkele tips om u te helpen verder de meest nuttige:

 • Worden aangepast met de beoefening van meditatie. Als u de praktijk ademhaling meditatie gedurende 10-15 minuten per dag, zult u in staat om de meeste van de voordelen ervan te maken. Doe het eens een paar weken zal zijn van geen hulp.
 • Terwijl je ogen te sluiten, zorg ervoor dat je het voorzichtig doet en zet ze een beetje 'naar beneden. E 'uiterst nuttig voor het behoud van allerlei visuele afleiding op. Bovendien is het van invloed op uw hersenactiviteit en verlaagt met maar liefst 75%.
 • Zoals eerder gezegd, moet je om te ademen met behulp van de neusgaten en niet de mond. Dus, hou je lippen gesloten. Maar zorg ervoor dat de kaak spieren ontspannen.
 • Nooit proberen je ademhaling te controleren. Of het nu lang of kort, gewoon laten zijn. Het is niet noodzakelijk om zowel de inademing en uitademing van gelijke lengte sterkte maken.
 • Het is raadzaam te concentreren op het puntje van de neus (de laatste halve inch van het uiteinde van de neus). Op deze manier kun je eigenlijk volgen de sensatie van de ademhaling wordt gegenereerd op je neus tip in plaats van het volgen van de ademhaling. Het doel van deze praktijk te concentreren op een punt, dat zich binnen of buiten het lichaam.

Op het eerste, misschien vind je het moeilijk om zich te concentreren op een bepaald onderwerp, zoals de ademhaling. Maar maak je geen zorgen. Gemakkelijker geworden als je meer en meer te oefenen. Dus, blijf oefenen!

Je oefent ook de ademhaling meditatie? Wat is uw voordeel? Deel je verhaal met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha