7 geweldige voordelen van Black Castor OilJe zou hebben gehoord van ricinusolie en haar wonderbaarlijke voordelen, maar nooit ontmoet wonderolie manieren zwarte magie kan helpen? Of haar of huid die u wilt verzorgen, ricinusolie zwart speelt een belangrijke rol! En de voordelen ervan zijn niet minder dan geweldig! Wilt u weten wat maakt ricinusolie zwarte zo ongelooflijk? Dan ga je gang en lees verder!

Hair Care:

Black ricinusolie bevat omega-3 vetzuren die essentieel zijn voor een goede haar. Black Castor Oil hydrateert het haar, de huid droog is en stimuleert de haargroei. De helende eigenschappen van ricinusolie zwart verbetert de bloedcirculatie. Ricinusolie zwart kan ook worden gebruikt ter voorkoming van haaruitval en elimineren roos. Het verzachtend helpt om het haar te verzachten. Ontdek de vele interessante manieren om wonderolie te gebruiken voor zwarte huid en haar!


Huidverzorging:

Castor Oil Zwart is de versie onbewerkte biologische ricinusolie. Het biedt vele voordelen voor de huid. De omega-3 vetzuren helpen duidelijke huid en draai poriën. Er zijn vele andere voordelen van ricinusolie zwart voor de huid. Helpt duidelijk acne, steenpuisten, ringworms en zelfs hardnekkige Ol 'wratten. Ricinusolie zwart wordt gebruikt om voetschimmel, voor de behandeling van moedervlekken, wratten, en voor de behandeling van eczeem; helpt ook om wonden en snijwonden genezen.

Reiniging van de huid:

Black Castor olie bevat vitamine E, die duidelijke vlekken helpt. Het helpt ook onzuiverheden te verwijderen uit de poriën en voorkomen ontstekingen en punten zwarten. Het is een effectief reinigingsmiddel voor de huid.

Huid moisturizer:

Black castor olie helpt om de huid te hydrateren en houden vocht. Het is een grote bron van vetzuren, die val vocht te helpen en de verzachtende geven u een stralende gloed. Voorziet de huid van veel vitaminen en vetzuren die het lijken zacht.

Anti-Microbial:

Jamaicaanse zwarte ricinusolie heeft vele antimicrobiële eigenschappen. Zijn antibacteriële, antischimmel en antivirale eigenschappen zijn een grote bron van acne, schimmelziekten, dermatitis en eczeem te behandelen. E 'werd gebruikt voor de behandeling van sebaceous cysten, huiduitslag, droge huid en ontstoken vele andere aandoeningen. De antimicrobiële eigenschappen van ricinusolie zwarte een uitstekende oplossing voor de gemeenschappelijke problemen van de huid (1).

Helende krachten:

De aanwezigheid van as in ricinusolie zwart samen met andere vetzuren zoals ricinolzuur en undecyleenzuur biedt vele helende eigenschappen. De eerste geregistreerde gebruik was als laxeermiddel. Vandaag de dag zijn er vele medicinale toepassingen van ricinusolie zwart. Ricinol- is een natuurlijke anti-inflammatoire remedie. Ricinusolie Zwart heeft dus vele helende eigenschappen (2).

Pijnstillende:

Ricinusolie zwarte fungeert als een effectieve analgetische. Hoewel ricinusolie licht doet hetzelfde en is even effectief, ricinusolie zwart lijkt het werk sneller te doen. Het helpt om verlichting van pijnlijke aandoeningen zoals reuma en artritis. Echter, kunt u deze gebruiken om rugpijn, spierpijn, en zelfs hoofdpijn te verlichten. Masseer het getroffen gebied gedurende 10 minuten en voel de pijn verdwijnen (3).

Let op:

Helaas kan een klein aantal wetenschappelijke studies op zwart ricinusolie en de voordelen ervan niet haar juiste gebruik te bepalen. Dus, de meeste van deze uitkeringen worden aangevraagd door mensen die regelmatig de olie te gebruiken. Wetenschappers zijn nog steeds nog om het perfecte gebruik van ricinusolie zwarte bepalen, maar huismiddeltjes blijven hun relatie met ricinusolie zwart.

Overwegingen:

Voer een allergietest basis voordat springen op de bandwagon te verhelpen. Laat wat druppel ricinusolie zwart op de arm tijdens de nacht. In het geval van jeuk of lijden aan een uitslag of roodheid, dan ricinusolie is niet dat zwarte huid.

Laat het ons weten als er andere voordelen die we verloren! Vertel ons wat u denkt door het verlaten van uw commentaar hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha