7 geweldige manieren om Hibiscus haar gebruikenMaak je je zorgen als je haar verliest zijn glans en glans? Bang als je haar dunner met de leeftijd kan krijgen? Dus je moet waarschijnlijk beginnen met wonderbaarlijke krachten hibiscus. Als u weet, dan hibiscus is een van de bekendste kruiden voor haar. Het is erg populair om de haargroei te bevorderen.

En weet je wat? Hibiscus is ook bekend om haar te regenereren in kale plekken! En 'effectief in het stoppen van haaruitval, het ondersteunen van de groei van het haar, te voorkomen voortijdige vergrijzing van het haar en voeden het haar.


Interessant, is het niet? Dus hoe kan je integreren in uw regime hibiscus haarverzorging? Zoals hibiscus kan je haar helpen? Lees het artikel om uit te vinden!

Hibiscus Gegoten Olie haar voor haargroei:

Neem 8 of 9 hibiscus bloemen en bladeren. Zij moeten worden gewassen en samen gemalen. Nu, kook een kopje kokosolie in een pan en voeg de pasta van gemalen hibiscus. Dek af en zet het vuur uit. Gebruik deze olie om je haar en hoofdhuid te masseren. Laat gedurende ten minste 30 minuten. Je krijgt meer als je laat het op 's nachts. Was met een milde shampoo. U kunt ook kiezen voor een shampoo hibiscus. Deze olie is bekend dat de hoofdhuid regenereren bloedsomloop vergemakkelijken en haargroei. Ook kan deze olie te bewaren in een houder en regelmatig gebruiken. Maakt het haar zacht en gezond.

Hibiscus-Curd Haarmasker voor sterk haar:

Maal sommige hibiscusbladeren tot een pasta. Meng de pasta met vier eetlepels kwark. Breng aan op het haar en hoofdhuid en laat het op voor ongeveer een uur. Wassen met warm water en shampoo. Dit haar masker is bekend dat de haarwortels sterk te maken en bevorderen haargroei. Haar voelt beheersbaar en gevoed.

Hibiscus-hay griekse Anti-Roos Hair Pack:

Dompel een lepel hooi zaad Griekse 's nachts. Grind hibiscus bladeren en zaden hooi Griekse samen en meng met karnemelk. Breng de pasta op de hoofdhuid en zeggen 'tot ziens' om roos!

Hibiscus-Mehendi Anti-Roos Hair Pack:

Maal een handvol bladeren van hibiscus met bladeren mehendi. Voeg het citroensap toe en breng het op het haar. Je haar is niet alleen diep, maar het is ook beschermd tegen roos!

Hibiscus-Amla Hair Mask:

Meng drie eetlepels amla poeder met drie eetlepels gemalen bladeren van hibiscus. Meng goed om een ​​masker te vormen. U kunt het sap van amla toe voor dit doel. Breng het masker op je haar en wacht ongeveer veertig minuten. Dit haarmasker bevordert sterk en gezond haar.

Hibiscus Shampoo:

Kook vijftien hibiscus bladeren en vijf hibiscus bloemen in een kopje water voor ongeveer vijf minuten. Bij afkoeling, vermalen tot een pasta. Nu, meng gram bloemen per de eis en u veilig kunt je haar wassen met deze zelfgemaakte shampoo.

Hibiscus haar diepe conditioner:

Crush acht hibiscus bloemen en gebruik voldoende water tot een fijne pasta te maken. Van toepassing op de hoofdhuid en het haar schoon, wacht een uur en spoel af met warm water. Deze conditioner voedt de haarwortels en stimuleert de haargroei op de dode haarzakjes te doen herleven.

Hibiscus, die gewoonlijk kunnen worden gekweekt in uw tuin, het is een prachtige manier om je haar gezond te maken. Dus waarom niet gebruiken om uw voordeel? Als u kiest voor gezond haar olie, een gezonde balsem of een pakket haar voedende bereiden, hibiscus is iets dat je moet nemen in je routine haarverzorging.

Heb je hibiscus haar eerder gebruikt? Hoe heeft u de resultaten vinden? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha