7 Gebruikt verbazingwekkende custard appel ZadenHeb je ooit weten dat de zaden van een vlaappel hebben hun toepassingen? Hij vroeg zich af wat kan het zijn? De meesten van ons denken dat de zaden van een vrucht zijn nutteloos, maar ze hebben ook veel gebruikt geweldig.

Dus als je denkt zoals zaden, die altijd in de prullenbak wordt gegooid, dan kan gebruik hebben, heeft dit bericht u gedekt! Lees verder om meer over vla appel en het gebruik van de zaden ongelooflijke leren!


Custard Apple - A Brief:

Zoetzak, in de volksmond bekend als custard appel, is een van de vruchten op grote schaal beschikbaar in de wereld. Scheve of soms hartvormig, de vrucht is zoet van smaak en gaat onder verschillende lokale namen. De dunne huid van de vrucht duurt maar maakt plaats voor een zoet en sappig vruchtvlees met zaden van donkere kleur.

De nederige vrucht heeft verschillende voedingswaarde en medicinale eigenschappen die niet bekend zijn. Alles die de vlek van de vrucht, vanaf de schors van de wortels en zaden, heeft zijn unieke voordelen aan. Terwijl het afkooksel van de bast wordt gebruikt om de diarree te stoppen, wordt de wortel vaak gebruikt in sommige landen de diarree buikpijn regelen. Bladeren van deze struik worden gemengd tot een magisch brouwsel dat traktatie hoest en verkoudheid helpt maken. De vrucht zelf is zeer effectief voor patiënten met anemie. Maar de verrassing element van deze vrucht heeft zijn zaden.

De zaden van een vlaappel zijn donkerbruin en zijn te vinden in het vlees van de vrucht. In elke vrucht er meer zaden. Hier zijn enkele van de toepassingen van semi custard appel! Bereid je voor om versteld staan!

Uitroeit luizen:

Ben je ziek van je hoofd krabben als gevolg van hoofdluis en neten? Alles is mislukt ook met medicinale shampoos? Probeer custard appel zaden. Neem eens een beetje ', vermalen tot poeder en meng met een beetje' van water tot een pasta. Breng aan op het hoofd en laat 10 minuten staan. Wassen met koud water normaal. Dit proces, als er een week tweemaal herhaald voor een maand zal prachtige resultaten geven en absoluut vrij laat de hoofdluis.

Insectenwerend middel:

Ben je het zat met de aantasting van insecten en mieren in je huis? Ook in dit geval, de zaden van apple crème kan komen aan uw redding. Meng wat gepoederde zaden in het water en laat het voor een paar dagen. De persoonlijke insectenwerend middel in het huis klaar is. Strooi het mengsel door het hele huis, vooral in de besmette gebieden. De resultaten zullen onmiddellijk en uitstaan.

Pesticiden en weedicide:

Hetzelfde mengsel kan ook worden gebruikt als bestrijdingsmiddel voor uw huis tuin. Strooi de aangetaste planten regelmatig gedurende 10 tot 15 dagen voor de volledige verwijdering van het blad insecten eten.

Farmaceutisch gebruik:

De zaden van deze vruchten worden veel gebruikt door farmaceutische bedrijven voor haar mislukte medisch gecontroleerd. E "gebruikt voor de vervaardiging geneesmiddelen ontworpen abortus induceren.

Pesticiden commerciële landbouw:

De zaden van custard appel zijn ook gemengd met neem zaad tot een andere krachtige giftige pesticiden gebruikt in de commerciële landbouw te maken. Het bestrijdingsmiddel zodat vanaf deze zaden is natuurlijk en onschadelijk voor de ecologie. Het gebruik van pesticiden uit zaden van vlaappel is zeer gunstig voor de gezondheid van de mens.

Bio Gas Productie:

Landen als Duitsland en enkele andere Europese landen gebruiken deze kleine wonderen voor het commerciële doel van de productie van bio-gas. De zaden van deze vrucht bevat gevangen methylvetzuur rijk dat de produktie van het gas leidt.

Andere Gebruik Uniek:

De zaden van vlaappel worden ook gebruikt als aas vis in sommige landen vanwege de toxische aard.

Kijk Uit:

De vrucht custard appel is groot, maar de zaden zijn zeer giftig in de natuur en toevallige verbruik kan leiden tot abortus als zijn iets giftig. Insecticiden bereid uit deze zaden moeten uit de buurt van de ogen als ze de kracht van zelfs tijdelijk verblinden een persoon. Dus, terwijl u geniet van een bord vol van deze vrucht als een gezonde avondsnack, eerst zeker om alle zaden voorzichtig verwijderen.

Kent u elk ander gebruik van zaden van custard appel? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha