7 foto's van Celina Jaitley zonder make-upCelina Jaitley, winnaar van de Miss India Universe 2001, werd geboren in Shimla. De groengrijs-eyed meisje was een van de brutaalste actrices die het pak krappe bikini pronken met haar activa bij verschillende gelegenheden trad. Altijd gezien met ongeschonden huid, was ook besproken en belast met cosmetische chirurgie. Hier zijn een aantal nooit eerder vertoonde foto's van Celina Jaitley zonder make-up.

Celina Jaitley zonder make-up


Mummy Boo:

Bollywood actrices hebben een nieuwe belangstelling om hun buik op de sociale media te laten zien, net als Hollywood gevonden. Bollywood actrice Celina Jaitley Twitter deze foto met haar man over hoe gelukkig en gezegend was ze te bevallen van een tweeling en genoemd als Winston en Viraaj. De natuurlijke gloed op haar gezicht maakt haar blik meer prachtige dan haar ziet er madeup.

Verschijning van het werk:

De nieuwe vrouw op het blok ondernemer heeft alles opgesteld als je ter plaatse haar plannen maken voor zijn nieuwe zakelijke verplichtingen. Gehuld in een fel roze jasje; de mooie actrice draaide zakenvrouw zal zeker charme zijn gasten met die glimlach. Lipsticks staan ​​bekend om de lippen benadrukken hun effect uit te breiden, maar de look van glam in deze afbeelding maakt lippen Celina veel fopspeen en gezegend om naar te kijken.

Feestelijke mode:

Geklikt om speciale groet behang Holi, werd Celina gespot een salwar gele vlakte bedekt met haar dupatta. Zelfs de kleuren van Holi kan haar perfecte huid niet verbergen en heldere ogen geven een pose gezegend.

Casual:

Gespot op de luchthaven, Celina deed zijn best om weg te houden van paparazzi. Dit fantastische actrice verschijnt in casuals met een grijs T-shirt, schouderophalen beige en blauw baggy jeans. Celina had een leuk buurmeisje verlaten van uw haar weelderige beneden. Je kunt niet een spatje lippenstift, lippenbalsem, of compact, maar de schoonheidskoningin was recht om alle de vlakte gaan op haar gezicht.

Gekleurd haar:

Klikte na zijn schot proactieve, Celina werd gezien pronken zijn hoogtepunten van bordeaux verbrand. De mooie vrouw heeft de juiste keuze van de kleur aan haar nieuwe look haren binden gemaakt. En zonder make-up, ze ziet er veel beter dan het tegenovergestelde beeld van de zachte verf op haar gezicht. Zoals we al zeiden tegen haar: "God gaf u wat ik noem mijn huid en de ogen."

Film eisen:

Celina Jaitley is geen uitzondering met een script gebonden te zijn en te gaan voor een film-glam DE. De film Mahesh Nair 'Ongeval op Hill Road' moest worden op een afstand van de normale helderheid en eyeliner look. Klikte voor promotie naar een top van spaghetti gele die totale rechtvaardigheid deed naar de rol van een mysterieus meisje in de film.

Een Roze Affair:

Peepshow is nieuws voor Celina met zijn gevoel voor dressing, maar nog steeds weet hoe om zichzelf te stylen in die bars van felle kleuren. Geklikt in een buitenwijk theater in een maxi-rok en een zwarte top spaghetti, heeft de mooie dame niet erg met de roze lingerie die ze droeg. Hij de juiste keuze gemaakt om haar fijne lingerie te coördineren met haar om de look brutaal af te ronden.

Laat een reactie en laat ons weten als u het met ons eens op deze foto's van Celina Jaitley met uit make-up. .

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha