7 Foods te vermijden voordat A Morning RunFit en gezond is cruciaal in de competitieve wereld van vandaag. Uit onderzoek is gebleken dat de uitvoering van de ochtend is een van de beste manieren om gezond en overvloedig blijven. Een run regelmatige ochtend zorgt voor verschillende voordelen voor de gezondheid. Veel mensen hoofd uit voor een run in de ochtend op een lege maag. Aan de andere kant, zijn er een aantal die gaan voor een lichte maaltijd voor hun slag.

Waarom is het belangrijk?

Kort voor de race in de vroege ochtend, is het essentieel om je lichaam een ​​beetje 'van brandstof. Dit komt omdat je niet genoeg glycogeen kan zijn opgeslagen in je lichaam. Glycogeen is essentieel om u energie blijven tijdens bedrijf. Het is belangrijk om verstandig te kiezen het voedsel voordat je hoofd op een track. Tijdens de uitvoering spieren vereisen extra toevoer van zuurstof en voedingsstoffen. Het verteringsproces vereist extra bloedtoevoer naar de darmen snel voedingsstoffen te absorberen. Tijdens de uitvoering wordt het bloed omgeleid naar de uitoefening van de spieren. Dit vertraagt ​​de spijsvertering. Daarom, om de prestaties te optimaliseren tijdens het hardlopen, moet je voedsel dat snel wordt verteerd door de maag te eten.


Hier zijn een aantal voedingsmiddelen lopers moeten voorkomen voordat de ochtend lopen:

High Protein Bars en Shakes:

Dit zijn top van de lijst van voedsel voor de lopers te vermijden! Eiwitten zijn zeker een essentiële bron van brandstof voor het lichaam. Maar hun complexe structuur maakt het moeilijk om het lichaam snel te verteren. Ook de consumptie van eiwitrijke shakes en bars kan je lichaam de optimale hoeveelheid niet leveren van koolhydraten die nodig zijn om de energie-niveaus constant te houden. Daarom worden ze best vermeden voordat racen in de ochtend.

Zuivelproducten:

Studies hebben aangetoond dat de consumptie van zuivelproducten Vóór de uitvoering kan leiden tot gastro-intestinale problemen. Kaas, melk, ijs en andere zuivelproducten bevatten grote hoeveelheden lactose. De suiker aanwezig in deze producten niet gemakkelijk verteerd door het lichaam. Dit kan leiden tot buikpijn en krampen. Ook zuivelproducten eten kan vertragen het energieniveau omdat ze belemmeren de absorptie van koolhydraten aan het lichaam. Als je niet kunt doen zonder uw reguliere glas melk, probeer dan alternatieven zoals soja, amandel of rijst melk die weinig lactose zijn.

Voedingsmiddelen rijk aan vezels:

Vezelrijk voedsel, zoals noten, volkoren pasta, volkoren brood, granen, zemelen en bonen moeten volledig worden vermeden voor een race. Hoewel ze een hoge voedingswaarde, die meer tijd verteren en blijven in het spijsverteringskanaal gedurende langere tijd. Daarom kan de consumptie van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels vlak voor de uitvoering van een opgeblazen gevoel onaangenaam geven. Het kan ook leiden tot gastro-intestinale stoornissen zoals misselijkheid, krampen of diarree.

Groenten en fruit:

Het is beter om kruisbloemige groenten, zoals kool, bloemkool en broccoli voorkomen voordat racen in de ochtend. Dit komt omdat deze groenten zijn hoog op de compound het inbrengen van gas genaamd raffmose. Raffinose kan een gevoel van een opgeblazen gevoel of overdreven vol te geven. Dit kan later prestaties belemmeren, als je loopt.

Vette voedingsmiddelen:

Vette voedingsmiddelen, zoals hamburgers, spek, bagels of enige vorm van chips kan leiden tot buikpijn of krampen. Deze nemen meer tijd om verteerd te krijgen en krijgen geabsorbeerd door het lichaam. Onmiddellijk uitvoeren na het eten van vet voedsel rijk kan je traag voelen en resulteren in wat wordt genoemd een "sabotage lopen."

Cafeïne:

De consumptie van cafeïnehoudende dranken zoals thee en koffie net voor de ochtend lopen kan de hele ervaring ongunstige draaien. Dit is omdat de inhoud van cafeïne in deze dranken kunnen leiden tot maagproblemen en diarree.

Voedsel en dranken met veel suiker:

Elk type van drank en levensmiddelen met veel suiker, zoals cola en snoep moet volledig worden vermeden voordat ochtend lopen. Omdat het hoge suikergehalte, de neiging om de pieken van insuline in het lichaam veroorzaken. Dit op zijn beurt verlaagt het niveau van suiker in het bloed. Deze aandoening kan direct leiden tot uitdroging, vermoeidheid en zelfs misselijkheid.

Nu je weet welke voedingsmiddelen te vermijden voordat je loopt, zijn we ervan overtuigd dat u dit in gedachten te houden en te genieten van een meer productieve race. Genieten en gezond te blijven!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha