7 ernstige bijwerkingen van het Dukan DieetWorden de programma's van het gewichtsverlies worden verward? Met honderden gewichtsverlies plannen rond, kan het erg moeilijk zijn om de een die past bij uw behoeften te kiezen. Om dat extra gewicht te werpen is een noodzaak, omdat het met zich mee brengt verschillende soorten ziekten. Vandaag zien we dat vele nieuwe projecten zijn te vermenigvuldigen in de hele wereld, die elk beweren dat het beste dieet om gewicht te verliezen. De meeste diëten zijn caloriearme diëten die voorstellen om uit te snijden een soort van voedsel van uw dagelijkse consumptie.

Het Dukan dieet plan is een dergelijk dieet dat populariteit heeft opgedaan in de afgelopen jaren. Er zijn miljoenen mensen over de hele wereld die dit dieet volgen. Verschillende beroemdheden volgen ook dit dieet om gewicht te verliezen. Hoeveel diëten die ongewenste bijwerkingen hebben, het Dukan dieet heeft ook zijn aandeel van bijwerkingen.


Wat is het Dukan dieet?

Gemaakt door Pierre Dukan, het is een vier-fase voeding die je helpt om gewicht te verliezen en te stabiliseren. Dit is een restrictief dieet rijk aan eiwitten die het mogelijk maakt om te consumeren wat je wilt van 100 voedingsmiddelen. Dit omvat 28 uit het dierenrijk en 28 planten. In de eerste fase, kunt u alleen magere eiwitten eten. Koolhydraten zijn beperkt tot 5 eetlepels haverzemelen.

In de tweede fase, kunt u groenten hebben samen met specifieke eiwitten. In de derde fase, kunt u magere eiwitten, groenten, vruchten, low-suiker, kaas en volkoren brood van uw keuze te eten. De vierde fase is de onderhoudsfase waarin u weer normaal dieet, dat helpt bij het handhaven van gewichtsverlies.

7 bijwerkingen van Dukan Dieet:

Veel artsen hebben dit dieet sloeg vanwege de bijwerkingen. De meeste bijwerkingen voordoen in de beginfase.

Constipatie:

Constipatie is een belangrijke bijwerking van dit dieet. Dit komt vooral omdat in de eerste fase de enige persoon eet magere eiwitten en een kleine hoeveelheid koolhydraten, hetgeen onvoldoende is.

Slechte Adem:

Mensen die dit dieet volgen last van slechte adem. Het lichaam ondergaat ketose met het vetgehalte voor energie er een zeer laag verbruik van koolhydraten. Hoewel het een goede indicator dat het dieet werkt, kan het gênant om iemand staand of zittend naast je te praten. De hoge consumptie van eiwit leidt tot de productie van aceton met een andere geur heeft en verlengt slechte adem.

Jicht:

Jicht is een belangrijk neveneffect van het Dukan dieet. Het niveau van urinezuur in het lichaam toeneemt in deze lage koolhydraten en eiwitrijk dieet. De kristallen van urinezuur kan acute pijn in de gewrichten van de benen.

Rene Probleem:

Veel artsen vrezen de potentiële schade aan de nieren, wanneer de persoon in dit dieet. Kan diverse ziekten gerelateerd aan de nieren creëren die tot nierfalen.

Gebrek aan voeding:

Het Dukan dieet beperkende kan leiden tot een ernstig tekort aan vitaminen en mineralen. Kan verstoring van de elektrolytenbalans veroorzaken tijdens de eerste fase van het dieet. Dit kan leiden tot aandoeningen zoals constipatie en diarree. Het kan ook leiden tot een gebrek aan antioxidanten. Het lichaam nodig heeft antioxidant voor de goede werking ervan. Dit kan ziekten zoals vroegtijdige veroudering, kanker, staar en hartaandoeningen veroorzaken.

Koolhydraten ontwenningsverschijnselen:

Velen op het Dukan dieet last van ontwenningsverschijnselen koolhydraten zoals griep, koorts, misselijkheid, stemmingswisselingen, prikkelbaarheid, hoofdpijn, concentratieverlies, enz. Deze zijn in wezen beperkt tot de eerste fase van het dieet. U kunt ook vermoeidheid en verlies van energie ervaren tijdens de eerste fase van het gewichtsverlies van dit dieet.

Gewichtstoename:

E 'werd waargenomen dat als je eenmaal terug te keren naar uw normale dieet, kunt u het grootste deel van het gewicht verloren tijdens het Dukan dieet te herstellen.

Het wordt aanbevolen om de voors en tegens van een dieet plan te evalueren alvorens hem te volgen. Niet verstandig te zijn over je keuzes om gezond en fit te blijven. Vergeet niet om een ​​reactie hieronder achterlaten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha