7 ernstige bijwerkingen van amandelenAmandelen zijn altijd een bron van voedingsstoffen en energie. Voor de kinderen, de amandelen zijn een deel van hapjes, voor volwassenen die hun gewicht te letten, amandelen zijn snacks. Amandelen zijn rijk aan koolhydraten, eiwitten, vetten, magnesium, en nog veel meer. Dit is de reden waarom u vindt dat amandelen zijn een integraal onderdeel van het ontbijt in veel Indische families. U kunt amandelen als rauw of geroosterd eten. Amandelen zijn ook beschikbaar als bloem, boter, olie en amandelmelk! Maakt niet uit hoeveel je verbruikt, amandelen geven ons lichaam een ​​gezonde dosis voedingsstoffen.

Maar zoals ze zeggen, te veel van iets is niet gezond. Hetzelfde geldt voor de amandelen ook.


Top 7 Bijwerkingen van amandelen :

Amandelen zijn hun aandeel bijwerkingen, waarvan sommige zijn:

Gastro-intestinale problemen:

Verbruiken veel amandelen kan leiden tot verstopping en opgeblazen omdat ze bovenop de vezels. Als uw lichaam niet wordt gebruikt voor de verwerking van grote hoeveelheden vezels, kan leiden tot maagklachten. Omdat noten zijn moeilijk te verteren, waardoor overmatige spanning op de maag. Als je een zwakke spijsvertering en zijn gevoelig voor spijsverteringsproblemen, moet u de inname van amandelen te controleren. Een manier om dit te behandelen is om veel water te drinken. Maar ook in gedachten houden dat het drinken van te veel water leidt tot een verstoring van natrium in het lichaam.

Drug interacties:

Als je op een dieet rijk aan mangaan en consumeren amandelen, zou kunnen leiden tot interacties tussen geneesmiddelen. Dit is omdat de amandelen zijn ook rijk aan mangaan. Hoge hoeveelheid mangaan in het lichaam in wisselwerking met laxeermiddelen, antibiotica en sommige bloeddruk medicijnen. U hoeft alleen maar 3-3 mg mangaan in uw dagelijkse voeding.

Overdosis van vitamine E:

We hebben ongeveer 15 mg vitamine E per dag. Het consumeren van grote hoeveelheden amandelen, bereikt u meer dan 1000 mg dosis nodig. De bijwerkingen van teveel vitamine E zijn diarree, flatulentie, troebel zicht, hoofdpijn en duizeligheid en lethargie.

Gewichtstoename:

Een van de belangrijkste bijwerkingen van overmatig amandelen is gewichtstoename. Van amandelen bevatten 14g vet en 163 calorieën per ounce. Als je genoeg calorieën hoeveelheid afstand niet branden, zul je zeker stapelen op de pond als uw lichaam de overtollige calorieën zal slaan als vet. Steek dan de amandelen in uw dagelijkse voeding als onderdeel van een maaltijd plan. Als u uw gewicht te beheersen, zorg ervoor dat de amandelen zijn onderdeel van je calorie-inname van 2000. Als u op zoek bent om gewicht te verliezen, dan laat de amandelen zijn binnen uw calorie-inname 1200-1500.

Verhoogt het giftige niveau in het lichaam:

Dit is een van de belangrijkste bijwerkingen van het eten van te veel amandelen. Bittere amandelen zijn bekend waterstofcyanide, wat leidt tot symptomen zoals vertraging van het zenuwstelsel, ademhalingsproblemen die zelfs dodelijk kunnen zijn bevatten.

Allergische reacties:

Het is een zeldzame bijwerking, maar sommige mensen hebben aangetoond een allergische reactie op amandelen. Hier worden de symptomen zijn huiduitslag, ademhalingsproblemen, enz.

Aanwezigheid van bacteriën:

Deze bijwerking is niet specifiek voor de amandelen, maar een deel van de familie noten, amandelen zijn gevoelig voor bacteriële groei. Afhankelijk van waar zij worden geteeld, kunnen amandelen worden blootgesteld aan schadelijke bacteriegroei, hetgeen kan leiden tot gezondheidsproblemen als verbruikt zonder grondig schoonmaken. In feite, in veel landen is het illegaal om rauwe amandelen te verkopen.

Zo, nu dat jij de bijwerkingen amandelen, weloverwogen beslissingen te nemen en gezond en veilig te blijven. Er is geen twijfel dat de amandelen zijn goed voor onze gezondheid, maar gematigdheid is de sleutel. Praat met uw voedingsdeskundige en beslissen over hoeveel amandelen per dag is goed voor je.

Laat het ons weten van andere bijwerkingen van amandelen die zich hebben voorgedaan in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha