7 effectieve manieren om de weerstand voor het voetbal te verhogenThe Beautiful Game-dat is wat voetbal is voor de meeste fans. Het is ook één van de games meer 'fysiek veeleisend. Tijdens het spelen van voetbal, je een hoge mate van weerstand nodig om het spel te gaan. Of u nu een professionele voetballer of gewoon een weekend-speler, moet u uw uithoudingsvermogen op te bouwen goed in het spel te zijn.

Hoe de weerstand voor het voetbal te verhogen?

Hier zijn een aantal manieren waarop u kunt oppompen van uw uithoudingsvermogen en speel de 'beautiful game':


Oefen specifieke oefeningen:

  • Cardiovasculaire oefeningen: Practice cardiovasculaire oefeningen of 'aërobe' (zwemmen, touwtje springen, hardlopen, stap, joggen, springen, fietsen, roeien, enz.) Gedurende ten minste 30 tot 50 minuten per dag. Het zal een boost aan je uithoudingsvermogen te geven door het verhogen van uw aërobe capaciteit voor een groot deel.
  • Circuit Training: op basis van gewicht circuit training (sit-ups, push-ups, lunges, springen kraakpanden, enz.) Kan enorm helpen bij het ontwikkelen van spierkracht, waardoor je uithoudingsvermogen te verbeteren. Oefening gedurende 1 minuut bij elk van de stations 10 tot 20 in een circuit wordt voldoende geacht.
  • Plyometrische oefeningen: E 'werd gevonden dat plyometrische oefeningen (been springt, doos springt, burpees, hop trappen, en andere explosieve bewegingen snel als), in het bijzonder die gewogen, kan energie en veerkracht van een verhoging voetballer aanzienlijk.
  • Stretching: Verleng het lichaam voor en na de oefeningen regelmatig. En niet alleen bouw je uithoudingsvermogen, maar ook houden u uit de buurt van blessures.

Ook goed trainen:

  • Sprint: 'van cruciaal belang om je lichaam te trainen op voorhand, dus je kunt sprinten-jog-sprint tijdens het spel zo snel mogelijk. Het runnen van een cyclus van 15-20 meter sprint (inclusief blessuretijd), elke dag kan u helpen enorm om uw uithoudingsvermogen te verbeteren. U kunt ook de praktijk oefeningen sprint met extra weerstand (het dragen van broeken of gewogen vest) om het meeste uit uw training te maken.
  • Speed ​​Endurance Runs: Deze bijzondere training is nodig om uw vermogen om verschillende afstanden te verplaatsen op een snelle en efficiënte te verhogen. Bijgevolg resistentieniveau nog stijgen.
  • Fartlek Training: Dit is een aangepaste vorm van de duurzaamheidstest van snelheid, die helpt bewegen de speler en een gestage leven overeenkomstig verandert zijn snelheid. Omdat het een gerandomiseerde versie, het geeft veel energie en kracht om de stagiair.
  • Soccer-Ball Drill: Dit is een van de meest effectieve krachttraining voor voetballers. Hoe zie je de voorraad zelf te gebruiken, kunt u uw balcontrole en het vermogen om het bezit samen met het verhogen van het niveau van weerstand te versterken.

Verbruiken evenwichtige voeding:

Gezond eten is ongetwijfeld essentieel om de sterkte te verhogen, zowel in het voetbal of andere fysiek spel. Strikt volgen van een uitgebalanceerd dieet dat rijk is aan koolhydraten en weinig vet. Eet minstens zes keer (drie grote en drie kleine maaltijden per dag), om voldoende voedingsstoffen op te nemen. Blijf weg van junks, verwerkte voedingsmiddelen, suikerhoudende producten, frisdrank, enz. Ook kunt u proberen om te genieten van echte hele voedsel in plaats van het hebben van de macht bars, energy drinks en voedingssupplementen.

Gehydrateerd te blijven:

Drink veel water te houden gehydrateerd. Als de cellen van het lichaam uitgedroogd raken, zul je weinig energie voelen en het zal een tol op je uithoudingsvermogen en prestaties te nemen. Dus probeer te veel water verbruiken gedurende de dag en houd het voldoende aantal flessen met u tijdens het spel.

Geef jezelf voldoende rust:

Neem voldoende rust voor twee shows. Elke speler moet ergens slapen 7-9 uur per dag gedurende de nacht. En 'aangetoond dat de nacht is de enige keer dat je lichaam verjongt en herstelt volledig. Hierdoor zal voldoende kracht naar optimaal de volgende dag uitgevoerd.

Niet over-praktijk:

Niet over-trein. Als je veel oefenen of elke dag te oefenen, zal je helemaal worden afgetapt van energie, waardoor de weerstand aanzienlijk. Het is belangrijk dat u op zijn minst een paar dagen opstijgen in een week.

Positief:

Denk altijd positief. Hoe meer je naar voren te duwen, hoe groter uw uithoudingsvermogen gaat. Dus houd zelf-motiverend. Ik hoop nu heb je een idee over hoe om sterkte te verhogen voor het voetbal! Deze tips zijn niet voor de spelers van de tinten. Elke sporter kan de volgende tips voor het bouwen van een sterke weerstand. En waarom sporters, wij gewone stervelingen te kunnen profiteren van deze richtlijnen! Als je de weerstand bij voetbalwedstrijden te verhogen? Laat het ons weten door hieronder te becommentariëren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha