7 Effectieve dieet Italiaanse, Make-up en Beauty Secrets RevealedVoor Rita Molnár (werk op hun eigen), via Wikimedia Commons

Italië is het land van pizza en pasta. Soms is het nog steeds verbazingwekkend hoe mannen en vrouwen Italiaanse beheren om fit en slank te blijven. Studies en onderzoeken hebben aangetoond dat het mediterrane dieet bestaat in feite uit een aantal van de beste voedsel dat kan helpen een persoon gezond te blijven. De Italianen weten hoe ze hun dieet en levensstijl te houden. Zij geloven in de aanval natuurlijke manieren om hun olijf gloeiende huid en hun lichaam in vorm te houden, zonder rigoureuze oefeningen.

Dieet Secrets Italiaans:

Italianen willen genieten van hun maaltijd. Zoals we allemaal weten, is het zeer belangrijk om het voedsel dat we eten goed kauwen. Helpt bij een goede spijsvertering en een goede opname van voedingsstoffen uit de voeding. Italianen volgen deze techniek. Ze genieten van hun voedsel, en om deel te nemen in een aangenaam gesprek tijdens de maaltijden. Ze wandelen of korte wandelingen maken ook met hun dierbaren na de lunch of na de lunch. Meestal vermijden snacken tussen de maaltijden. Als zij snack, die de meeste van de noten of andere voedingsvoedsel omvat.


In aanvulling op het hoofdgerecht, ofwel pasta of enig ander dieet Italiaans, Italianen zou altijd de voorkeur aan een groene salade. Salades, bestaande uit groene bladgroenten zoals spinazie, kool donker, etc worden geserveerd vlak voor dessert. Salades worden gemengd met een beetje 'van wijn of gewoon gooide in olijfolie. Het gebruik van olijfolie is te zien in bijna alle Italiaanse gerechten zoals pasta en zelfs salades. Olijfolie is goed voor het behoud van een goede huid en een gezond hart. Het helpt ook bij gewichtsverlies.

Italiaans dessert dat hoofdzakelijk bestaat uit vers fruit. Vers fruit over het algemeen niet de toevoeging van suiker nodig hebben, omdat ze al zoet. Dit is dan wordt het nog een eenvoudige techniek van het gewichtsverlies voor de Italianen. Verse seizoensgebonden fruit worden geserveerd als dessert, of gemengd met een beetje 'van wijn of balsamico azijn meestal. Cakes en zoete koekjes zijn zeldzaam, en meestal gereserveerd voor speciale dagen van de viering.

Italiaanse schoonheid geheimen en Make-up Secrets:

Hoe Italiaanse vrouwen observeren, zult u wilt uw haar met natuurlijk haar maskers verwennen zo nu en dan. Eens in de zoveel tijd, kunt u een massage warme olijfolie die ook verbetering van de bloedcirculatie in de hoofdhuid hebben.

Vermijd switching producten. Kies een goed merk van huidverzorging en proberen vast te houden aan het, als je het krijgen van goede resultaten.

Potlood dunne wenkbrauwen zijn niet de keuze van de Italiaanse vrouwen. Ze vinden het leuk om een ​​aantal 'natuurlijke en nog steeds fit te houden. Als je dunne wenkbrauwen, in een poging om de slankheid punten met een potlood liner bruin of zwart te vullen. Dit zal uw wenkbrauwen lijken dikker en voller.

Italiaanse vrouwen altijd aandacht besteden aan de beste eigenschap van hun gezicht met make-up te waarderen. Zoals eerder gezegd, als je mooie wenkbrauwen ogen, je moet in vorm te houden. Als je denkt dat je goed gevormde lippen, probeer sportief een lipstick die ervoor zorgt dat je lippen opvallen. Als u van mening bent dat uw beste eigenschap zijn de ogen, dan is de sport te maken vet om je ogen opvallen. Last but not least, als u denkt dat uw beste eigenschap is je jukbeenderen, maken ze zich onderscheiden door het toepassen van een geschikte kleur van de blush op hen.

Ik hoop dat je genoten hebt van dit bericht zoveel als wij deden. Dus, wat make-up, beauty tips of dieet dat Italianen houden om te volgen? Niet hieronder kun je het gastenboek.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha