7 eenvoudige tips voor het maken en gebruiken van Castor Oil PacksJe zou weten hoe geweldig een ricinusolie is een ingrediënt. Maar wanneer u dezelfde weer kopen uit de markt, kunt u geen beroep doen op zijn zuiverheid. Kan worden vermengd met chemicaliën? Deze chemicaliën kunnen bijwerkingen veroorzaken? Er zijn kansen voor alles wat te gebeuren, toch? Dus, wat kan je doen?

Het beste ding om te doen is om een ​​ricinusolie pak te maken op uw eigen, recht vanuit het comfort van uw huis. Dit zal u helpen geld te besparen en dus hou aantasting op de baai.


Dit bericht gaat over hoe gemakkelijk en eenvoudig dat wil ricinusolie packs te bereiden thuis. Dit is iets ongelooflijk, is het niet? Dus waarom de vertraging! Ga je gang en geef het een te lezen!

Werkwijze:

 1. Vind een flanel. Moet groot genoeg om het gebied van de buik en borst dekken.
 1. Schimmel en buig de flanellen maken drie lagen boven elkaar in een driehoekig patroon.
 1. Doe in een kom en giet ricinusolie in. Houd het ondergedompeld in de olie tot het gelijkmatig is bedekt met haar.
 1. Trek de flanellen druipen van de kom en monteren op de buik, en tegelijkertijd die het onderste deel van de borst ook.
 1. Wikkel een plastic zeil rond flanel, zodat de olie druipt niet af van de randen en hoeken.
 1. Zodra stapelen van het washandje met een plastic zeil, plaats een warmwaterkruik net boven de buik.
 1. Neem een ​​dikke doek en wikkel het rond je romp. Deze praktijk is noodzakelijk om het warmteverlies te stoppen.

Dit vormt een wonderolie behandeling pakket! Het is makkelijk te maken en te gebruiken. De kosten die gepaard gaan alleen castor olie, net als alle andere elementen zijn gemakkelijk verkrijgbaar in het huis. Dit pakket helende olie biedt een uitzonderlijke voordelen voor de gezondheid. Zij zijn de volgende:

De voordelen:

 1. Castor olie geneest duodenale problemen, zoals een opgeblazen gevoel en de zuurgraad. Het is een rijke bron van antioxidanten. Antioxidanten zijn insectenwerende vrije radicalen. De vrije radicalen verhogen toxiciteitsniveau van de maag. Dit veroorzaakt zwelling en zuurgraad. Een pak van ricinusolie releases antioxidanten verse maag. Deze antioxidanten elimineren van de schadelijke effecten van vrije radicalen en toxines flush uit van het menselijk lichaam. Dus verhelp zuren en zwelling veroorzaakt door de niveaus van PH verstoord duodenum.
 1. Castor olie is geladen met de goedheid van ricinolzuur. Thermische isolatie in een pak van ricinusolie, ricinolzuur helpt te dringen door het membraan van het lichaam en is rechtstreeks bereikt de cellen. Dit zuur is een typisch pijnstillende dat de pijn geneest en geeft verlichting. Aldus, de verpakking van ricinusolie is een typisch pakket analgeticum. Het kan ook worden gebruikt om de pijn veroorzaakt door de spieren en weefsels gestresst verlichten.
 1. Plaats de flanel op de rug in plaats van de buik weer genezen pijn. Volg hetzelfde proces in de vergadering van het pakket op de maag.
 1. De ricinolzuur is ook een anti-inflammatoir middel. Zo helpt bij genezing ontsteking veroorzaakt door bacteriën, virussen en microben. Zijn verhuizing in het lichaam door olie packs zorgt krijgen de WBC gestimuleerd om alle ziekten veroorzaken microben in het lichaam te bestrijden.
 1. Castor olie pakket is een unieke therapie die zelfs ademhalingsproblemen kunnen verlichten. De ricinolzuur in ricinusolie filter binnen de borst ook. De thermische isolatie activeert ook het proces van uitbreiding van slijm in de borst en bronchiale muren. Hitte en ricinolzuur collectief verwijderen van uw borst af de slijm. Het vermindert ook ontsteking veroorzaakt door borstcongestie. Hierdoor ademen verbetert.

Wraps van ricinusolie bezitten uitstekende therapeutische eigenschappen. Probeer een pakket zelfgemaakte en ervaar diepgaande veranderingen in uw gezondheid!

Heb je ooit de goedheid van deze noodlijdende eigenschappen ervaren door een wonderolie pak zelfgemaakte? Welke is de beste voordeel van ricinusolie packs volgens jou? Laat uw antwoorden niet met ons delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha