7 eenvoudige tips te volgen voordat je je haar vervenDe makkelijkste en leukste manier om een ​​instant make-over te krijgen is een verandering van de haarkleur.

De toevoeging van een nieuwe kleur kan direct toe te voegen aan je persoonlijkheid. U kunt de weg een paar jaar te nemen van je gezicht, of het kan een vleugje glamour die je altijd al wilde toevoegen.


Misvattingen over haarkleuring

Veel mensen die zorgen over haarkleuring hebben. Ze willen weten of de haarkleuring is belangrijk, of op alle vereiste. Sommigen beweren dat het geverfd haar een kunstmatige uitstraling kan geven. Veel mensen zijn bezorgd dat het onderwerpen van je haar aan chemische stoffen kan het onbeheersbaar en kroeshaar te maken. Het kleuren van je haar is alsof je naar een andere schoonheidsbehandeling. Er zijn stappen zowel vlekken pre en post je nodig hebt om in gedachten te houden. Naar aanleiding van een aantal eenvoudige praktijken kunnen helpen bij het beheren en eenvoudige gekleurde haren en bewaar ze in goede staat.

In de meeste gevallen wordt de haarkleuring gedaan om een ​​zekere stijl te creëren. Er zijn ook situaties waarin de haarkleurmiddelen noodzakelijk kan zijn.

Wanneer u het nodig om haarkleuring?

a. Mensen die grijze haren worden vaak geconfronteerd met een hoop stress op ouder dan ze zijn. Het is een goed idee om het haar te kleuren en trek een paar jaar. Het kleuren van je haar met een levendige kleuren en rijke voegt heel veel sterkte, zowel in lichaam en geest. Het is een geweldige stemming, terwijl.

b. Kijken naar dezelfde stijl elke dag kan behoorlijk saai. Als u houdt van experimenteren, moet je zeker gaan voor een verandering van haarkleur. Het is een geweldige manier om drama, het volume en diepte aan het haar toe te voegen. Hier krijg je een nieuwe kijk anders elke keer als je wilt.

Voor het kiezen van de kleur die u wilt toepassen op het haar, zorg ervoor dat u uw huid toon en een paar andere factoren te begrijpen. Er is niets erger dan het hebben van haar, dat niet overeenkomt met de huid of de persoonlijkheid. De volgende stappen kunnen u helpen om de kleur die het beste bij u past.

Enkele tips om u te helpen de juiste haarkleur te kiezen:

  1. Kies een kleur die is ofwel twee tinten lichter of twee tinten donkerder is dan je haarkleur huidige
  2. Vermijd kleur verandert heel hard. De resultaten kon kijken volstrekt ontoereikend. Probeer een verandering die is niet te luid. U kunt altijd volgen met een grotere verandering in de volgende stap.

Enkele tips om in gedachten te houden tijdens het kleuren van je haar:

  1. Geef je haar een hete olie behandeling voedzaam drie of vier dagen voordat ik naar de haarkleur. Dit zal de nodige kracht en hydratatie te geven en te voorkomen dat haar schade.
  2. Bijna alle salons zal je haar te wassen voor het aanbrengen van de kleur. Het is beter om de haarkleur die niet is gewassen toe te passen. Op deze manier zal de natuurlijke oliën helpen om het haar beschadigd door chemicaliën in de kleur beschermen.
  3. Zorg ervoor dat u het etiket zorgvuldig te lezen instructies. Controleer de aanbevolen tijd voor de haarkleur te zitten in het haar. Wassen bij de gegeven tijd.
  4. Vermijd te gaan zwemmen twee weken voor en na de haarkleur. Blijf uit de buurt van zwembaden, zoals chloor in deze plaatsen kan je kleur beschadigen.
  5. De kleur die je ziet op de doos kan eigenlijk donkerder zijn wanneer u van toepassing zijn op het haar. Als u niet wilt dat tot zeer donker kijken, probeer dan het krijgen van een lichtere tint.
  6. Gebruik alleen shampoos die speciaal zijn ontworpen voor gekleurd haar te beschermen. Dit zal helpen langer om de kleur.
  7. Zorg ervoor dat u zorg voor uw haar het geven van adequate voeding vlekken paal. Haar kleuren zijn chemicaliën die schade en droogte veroorzaken. Olie massages zal regelmatig je haar goed blijft geconditioneerd.

Houd in gedachten deze eenvoudige stappen zorgt ervoor dat uw haarkleur langer duurt. Zodra je je haar gekleurd, vergeet niet te gaan voor een touch-up om de zes maanden of eerder, afhankelijk van de kleur fade-out. Washed Out en kleuren van vervaagde haar zal slecht uitzien.

Durf jij je haar kleurt nu? Doe het! En laat ons reactie geplaatst om ons te vertellen hoe het ging!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha