7 eenvoudige tips over hoe om gezonder te eten7 eenvoudige tips over hoe om gezonder te eten

1) Vermijd het blik

Als u wilt om gezond te eten, stel ik voor dat een totaal verbod op ingeblikt voedsel, omdat ze vol met chemicaliën en conserveringsmiddelen om ze kijken en proeven fris. Verschillende kant en klaar maaltijden, zoals salades in blik en ingeblikte pasta zijn niet gezond, niet gunstig voor uw welzijn. In plaats daarvan voor te bereiden hun eigen voedsel, zo vaak mogelijk!

2) Verbod op soda

Ik stel voor te verbieden soda volledig uit je dieet, als je wilt kijken en voelen gezonder! Soda is vol met suiker. Je nodig hebt om calorieën en onnodige chemicaliën legen? Nee, dit is de reden waarom, springen frisdrank is een zeer gezonde keuze! Schakelen naar water in plaats!


3) Te vermijden voedingsmiddelen: junk food en fast food

Uw gezondheid is kostbaar en je hebt een, dan, denken op lange termijn en voorkomen dat het kopen van ongezond, junk food! Niet alleen eet junkfood leidt tot overgewicht, maar ook, dit soort voedsel beïnvloedt energie en helpt om slechte prestaties, want zelfs al zou je een vol gevoel na het eten van junk food, je lichaam krijgt niet de voedingsstoffen Het voor een gezonde werking. Daarnaast kan de consumptie van junk food op een regelmatige basis leiden tot diabetes, artritis en hart-en vaatziekten. Junkfood en fastfood zijn hoog in suiker, natrium en vet. Volg deze regel bij het kopen van voedsel: als je niet kan groeien - niet te eten!

4) Lees de ingrediënten

De voorkant van het pakket is alleen reclame! Zelfs niet op zoek! Draai je om het pakket en lees wat er op de achterkant, zodat u kunt het echte verhaal te ontdekken! Het eten dat rijk is aan ingrediënten zijn niet nodig als kunstmatige zoetstoffen, conserveringsmiddelen en diverse chemische add-ons moet niet eindigen in uw winkelwagen!

5) Voeg wat 'van kleur aan je wereld

De aankoop van meer verse groenten en kleurrijke groenten is niet alleen erg gezond en heilzaam keuze die kan bijdragen aan de versterking van het immuunsysteem, maar ook, kan heel leuk uitvinden diverse kleurrijke salades, mengen samen van uw favoriete groenten en fruit zijn. Experiment, spelen en genieten! Gezonde eetgewoonten leiden tot een gezond leven en maak je meer productief en gelukkig!

6) Ga voor de volle granen

Bij korrels worden verwerkt tot wit brood en biscuits worden, de voordelen, de essentiële delen van de korrels verwijderd! Gaan voor volkoren brood en bruine stijging plaats. Rijk aan vezels en voedingsstoffen voor de gezondheid en vitaminen, zijn volle granen voedingsmiddelen gestempeld, zeker, een betere keuze!

7) Haal je suiker uit natuurlijke bronnen

In plaats van het kopen van bewerkte voedingsmiddelen met een hoog suiker, ga dan voor natuurlijke alternatieven. Er zijn zo veel groenten en fruit met natuurlijk zoete smaak: druiven, vijgen, bananen, dadels, mango's, perziken, kersen, nectarines, bieten, enz. Rijk aan voedingsstoffen en vitamines, vruchten zijn ook wasmiddelen zijn geweldig! Daarom gooi al uw snoep en snoep en gebruik maken van de grote bron van de natuur - vruchten! Het vervangen van uw desserts met fruit is ongetwijfeld een grote en gunstig voor de gezondheid beslissing!

Ik hoop dat u vond deze tips nuttig en gezond voedsel dat je klaar bent om ze onmiddellijk uit te voeren zijn!

Wat zijn uw suggesties over hoe om gezonder te eten? Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Blijf gezond en mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 4
  5   2
Juli- 20, 2015 | 01:44:20 | later 3 uur

Fantastisch blog! I love it !! Het zal later om een ​​beetje 'meer te lezen.

  0   0
Juli- 20, 2015 | 08:20:24 | later 10 uur

Wow zulke goede adviezen!

  0   0
Juli- 20, 2015 | 15:09:38 | later 17 uur

Super site! Love all!

  0   1
Juli- 20, 2015 | 16:56:23 | later 18 uur

Ik bewonder je werk, goede adviezen zoals altijd!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha