7 eenvoudige tips over hoe om fouten te repareren TYPISCH BEAUTY7 eenvoudige tips over hoe om fouten te repareren TYPISCH BEAUTY

1) Hoe deodorant vlekken te verwijderen?

Als je hebt besloten om een ​​zwarte jurk dragen, en plotseling u vindt dat u, bij toeval, links deodorant vlekken wit rechts waar iedereen ze kan zien ... Maak je geen zorgen. Om dit probleem op te lossen, wrijf het met water, omdat je niet wilt dat de natte wereld raken, toch? In plaats daarvan gebruik je panty synthetische of eenvoudige babydoekjes, veeg de vlek met je panty's, en deodorant vlekken zijn verdwenen!

2) lip kleur op de tanden

Als je houdt van het dragen van felle lippenstift, weet je waarschijnlijk dat, soms, liefde vertrekken vlekken op de voortanden, die kan zeer pijnlijk, vooral als u actief probeert te charmeren iemand. Om deze ramp troep vermijden, doet u dit: na het aanbrengen van lippenstift, steek je wijsvinger in je mond, sluit uw lippen stevig rond zijn vinger en trek je vinger uit zijn mond. U zult zien dat overtollige lippenstift zal vasthouden aan je vinger, waardoor zelfverzekerd en onverschrokken over de tanden vlekken. U kunt ook kruipen een zeer dun laagje vaseline door je voortanden, zodat de lippenstift niet zal kunnen voldoen.


3) Glanzende gezicht correctie

Als je gemakkelijk gepolijst en plotseling u vindt dat u het papier handdoeken lopen, maak je geen zorgen. Hier is de oplossing: u kunt dit probleem op door te deppen zijn gezicht met een wc-papier of een wc-bril op te lossen, zal het helpen besparen verlegenheid om overtollige olie te absorberen.

4) Hoe om zich te ontdoen van kroeshaar?

Kroeshaar is een typische fout van schoonheid, veel vrouwen proberen om het water vast te stellen, maar deze oplossing kan nat haar in plaats van krullend leven; we willen niet dat, toch? In plaats daarvan, neem een ​​erwt hoeveelheid bodycrème, wrijf je handen samen en werken in uw sloten, met de nadruk alleen op frizzies en statisch haar, waardoor ze gewicht; Zorg ervoor dat de wortels te voorkomen, willen wij niet vettig!

5) vast te stellen gebroken nagel ...

Gebroken nagel kan niet alleen pijnlijk, maar het kan ook vervelend betrapt op dingen. Als je ergens ver van huis en je de spijker brak, vraag dan iemand voor een doosje lucifers en de nagelvijl op de ruwe kant ervan te glad uit de ruwe nagels.

6) Overbelasting Blush

Als u te veel blozen hebben toegepast, terwijl het afronden van de make-up, maak je geen zorgen. Hier is de oplossing: als het een poeder bloos, dan strooi er een beetje 'van je gezicht poeder op het aan de lichte toon te spreiden; Als overladen wangen met een crème blush, dan kun je deze toon van met behulp van een kleine hoeveelheid vloeibare foundation op een spons. Als u te veel bronzer of oogschaduw hebben aangevraagd, kun je dit herstellen op dezelfde manier.

7) Te veel parfum

Wij, de meisjes, we houden van de geur, dat is de reden waarom vaak overdrijven met zijn intensiteit. Als u te veel parfum hebben toegepast en je hebt geen tijd om een ​​douche te nemen, probeer de geur zware verwijderen met handdoeken of neutraliseren door deppen het gebied geparfumeerd met een watje gedrenkt in alcohol.

Ik hoop dat u de bovenstaande tips nuttig gevonden. Wat zijn uw suggesties over hoe u de meest voorkomende fouten van schoonheid op te lossen? Deel uw gedachten in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  1   0
Augustus 23, 2015 | 16:35:09 | later 5 uur

indrukwekkende plek ............ ..thanks

  5   2
Augustus 23, 2015 | 20:57:34 | later 10 uur

Ik vind dit altijd zo is het soort artikel. Dank u.

  5   1
Augustus 24, 2015 | 03:35:20 | later 16 uur

Ik bezocht een heleboel website, maar ik denk dat dit iets bijzonders in hem. "Degenen die kan hetzelfde commando anderen commando." William Hazlitt.

  2   0
Augustus 24, 2015 | 08:37:49 | later 21 uur

Geweldige site!

  0   0
Augustus 24, 2015 | 13:12:57 | later 1 dag

Super site! Ik leer zo veel nieuwe dingen hier!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha