7 eenvoudige tips Black Hair Care

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 2, 2015 Admin Schoonheid 0 0


Vraag iemand wat voor soort haar dat ze willen hebben ... !!! En de onmiddellijke reactie zou zijn dik haar zwarten !!!

Natuurlijk, dit is voor mensen die niet willen gaan voor kleuren of haarverf, en geeft de voorkeur te houden aan hun natuurlijke haarkleur zwarten te behouden. Goed nieuws is dat u uw natuurlijke haarkleur zwarten gemakkelijk kan houden met te veel moeite. Ik weet zeker dat je moet popelen om te weten wat deze tips zijn zijn !!! Hier is de lijst met suggesties die grijzend haar voorkomen en zal voor een aantal jaren zwart blijven.


Haar tips zwarten

Bron: Shutterstock

Massage met hete olie:

U kunt een warme olie massage met kokosolie, amandelolie of olie amla maken. Elk van deze oliën helpt om zwarte kleur van je haar te behouden. Je zou ook kunnen gaan voor eucalyptus olie, voeg een paar druppels olie verwarmd en gebruiken op de hoofdhuid met lichte cirkelvormige bewegingen. Het helpt om te groeien en dik haar te behouden. Dit is de eerste en belangrijkste van alle tips voor het haar zwarten.

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Mattias Johansson

Zwart haar onderhoud pakket:

Als je geen fan van haarkleur, dan is het duidelijk, maar u liever natuurlijke tips voor het onderhoud van haar zwarten ook! Dit pakket kan helpen om haar glanzend en eenvoudig met behulp van zwarten en twee keer per maand, die zal helpen om positieve resultaten te houden. De volgende maatregelen worden getroffen voor lang haar tot op zijn schouders; U kunt echter toenemen naarmate de lengte van je haar.

  • 1/2 kop gedroogde amla poeder (verbetert de haargroei en geeft sterke zwarte)
  • 1/2 kopje henna poeder (geeft kleur, lichaam en houdt ook de haargroei)
  • 2 eetlepels. Brahmi droog poeder (optioneel) (verbetert de haargroei)
  • 1 ei geslagen (fungeren als een pak van eiwitten)
  • 1/2 kop zure yoghurt (optioneel) (zal glad haarlokken en verwijdert roos)
  • 1/2 cup poedervorm Bhringraj (optioneel) (Geeft sterke zwarte)
  • Een halve uitgeknepen citroen (geeft glans, glans en vermindert hoofdroos)

Maak een thee drank genoeg om de henna en amla poeder verdunnen, roer en laat het overnachten (niet koken). De volgende dag, voeg de overige ingrediënten toe en meng goed. Gebruik op de hoofdhuid en de volledige lengte haar, laat het zitten voor 20-30 minuten voordat het af te wassen.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Paul Schultz

De techniek van kammen correct:

Niet borstel je haar mooi agressief. Als er geen klitten, ga dan voor brede getande kammen, gebruik een platte borstel voor het beste resultaat.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Denis Dervisevic

Zeg nee tegen de hitte:

Als je echt wilt de natuurlijke kleur van je haar zwarten; dan gelden hete tafel gereedschap. Het zal niet alleen droog je haar kroezen, maar je zult ook de coating van natuurlijke kleur verliezen.

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Simon wet

Groeien lang haar:

Als je niet weet, dan laat me je vertellen dat snijlengtes groter dan haar niet maken haar groeien sneller. In plaats daarvan, vraag je eindigt in een salon te snijden, zodat er nooit een kwestie van gespleten haarpunten. Dit zal u helpen houden uw haar lang zwarten.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Zoe

Keratine Behandeling:

Als u niet uit de buurt van de gel en styling tools kan blijven, dan kunt u een sessie dure eens in de twee maanden in een salon voor een restauratie behandeling keratine boeken. Het helpt om verloren keratine van het haar te herstellen en behoudt de natuurlijke kleur van donker haar.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door rselph

Supplementen hulp doen:

Je lichaam kan wat extra krachten nodig van tijd tot tijd, want het is zelden mogelijk voor ieder van ons om een ​​gezond dieet te volgen en onderhouden tussen onze verplichtingen en werkdruk.

Vraag uw arts over haar voor een goede aanvulling die zal helpen om je haar dik en natuurlijke.
Biotine is een geweldige aanvulling voor haar, maar afhankelijk van de conditie van het haar, moet je de hoeveelheid inname die uw lichaam nodig heeft te beslissen. Dit zal ook helpen u uit de buurt van onnodige haaruitval of breuk blijven.

Volg gewoon deze eenvoudige tips voor Dik en lang haar zwarten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha