7 eenvoudige tips Ayurvedische gezicht schoonheidStralende huid verbetert niet alleen ons zelfvertrouwen, maar het is ook een indicator van onze gezondheid. Hoewel de markt wordt overspoeld met producten die beweren dat ze alle problemen van de huid op te lossen, zijn de meerderheid van hen geladen met chemische stoffen die niet goed voor onze huid op de lange termijn. Bij langdurig gebruik, kan de eerste tekenen van veroudering in te stellen.

Shutterstock


Moeder Natuur heeft in zijn winkel voor een aantal van de beste oplossingen voor allerlei esthetische problemen verbonden. Het enige wat we moeten doen is te boren in het immense potentieel van de natuur om onze huid mooie ronde houden het hele jaar evenals voorkomen vroegtijdige veroudering. Ayurveda, de wetenschap van onze eigen medicijn, uit de oudheid, is een magazijn van een aantal kruiden die van nature kan verbeteren van de schoonheid van onze huid, het voorkomen en elimineren van veel voorkomende huidproblemen zoals puistjes, acne, vlekken donkere kringen, littekens, rimpels etc. Hoewel goedkoop, de effectiviteit van Ayurvedische remedies is immens.

Laten we een paar beauty tips voor gezicht ayurvedische eenvoudige die u kunnen helpen verwerven natuurlijk stralende huid zonder problemen:

Ayurvedische beauty tips voor gezicht:

Om de huid en de poriën schoon te maken: rauwe melk

Shutterstock

Een van de bekende elementaire Ayurvedische tips voor gezicht gloed is het gebruik van rauwe melk. Rauwe melk helpt bij het verwijderen van vuil en onzuiverheden uit het gezicht en onzichtbare poriën. Het voegt ook een subtiel licht en fungeert als een natuurlijke moisturizer. Gebruik rauwe melk met een wattenstaafje om voorzichtig reinigen van de huid. U kunt ook een beetje 'van citroensap mengen met rauwe melk voor dit doel.

Om een ​​egale teint te verwerven: Oranje

Getty

De toepassing van verse jus d'orange om je gezicht op een dagelijkse basis zal bijdragen aan een verbetering van de textuur van uw huid en uw huid toon. Deze vrucht is rijk aan vitamine C, die het mogelijk maakt ons lichaam om te vechten veroudering en fungeert ook als een goede tonic, vooral voor de vette huid.

Om acne te controleren:

Pack 1: sandelhout en kurkuma

Getty

Maak een pasta met 1 theelepel elk van sandelhout poeder en kurkuma met water. Breng aan op het gezicht en laat gedurende 15-20 minuten, gevolgd door spoelen met warm water. Doe dit elke dag.

Pack 2: Aloë Vera

Shutterstock

De Aloë Vera is een van de wonderen van de natuur dat een aantal voordelen voor de gezondheid en de huid heeft. Het breken van een blad, extract van de verse gel, toe te passen op je gezicht en massage. Eenmaal droog, afspoelen met warm water. Aloë Vera acne niet precies genezen, maar heeft ongelooflijke anti-inflammatoire eigenschappen, hetgeen zal bijdragen tot de zwelling en roodheid van puistjes en acné. Significante resultaten zijn te zien in een week. Ook het drinken van Aloë Vera sap kan de vitaliteit van de huid te verbeteren en ook nuttig zijn in het geval van een verstoorde maag.

Om pigmentatie, vlekken en donkere vlekken te verminderen: Aardappel

Getty

Aardappel is een grote natuurlijke huid lichter en een van de beste ayurvedische remedies voor stralend gezicht. Wrijf een plakje rauwe aardappel elke dag op je huid pigmentatie, vlekken en donkere vlekken lichter. Alternatief kan ui, kalk of komkommer sap worden gebruikt voor hetzelfde doel.

Om de huid op natuurlijke wijze hydrateren om rimpels en fijne lijntjes te voorkomen:

Shutterstock

Pack 1: Oliva

Olijfolie is een prachtige natuurlijke moisturizer geladen met anti-oxidanten en vetzuren. Smooth op een dunne laag op de huid voor het slapen elke nacht om huid te verjongen en de vorming van fijne lijntjes en rimpels.

Pack 2: Honing

Honing, een uitstekende natuurlijke bevochtigingsmiddel (een stof die het vasthouden van vocht bevordert), kan u helpen om de huid zacht en soepel. E 'zeer nuttig om rimpels, schilfering en droogte te voorkomen.

Beauty tips voor gezicht ayurvedische hebben eeuwenlang gebruikt om natuurlijk mooie huid te krijgen. Daarom kunt u ook vandaag beginnen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha