7 eenvoudige stappen om vollere lippen zonder chirurgie te krijgenDe meest sexy deel van het gezicht van de lippen van elke vrouw. Heeft de macht om te trekken, dat is een feit Ik weet zeker dat je het eens! Maar niet iedereen is gezegend met vollere lippen. Liefde voor vollere lippen hebben weelderige? Dunne lippen zijn niet verbeeldde door iedereen, maar wat mensen doen met dunne lippen? In werkelijkheid is het niet mogelijk voor de meesten van ons met dunne lippen te gaan onder de naald, toch? Maak je geen zorgen, hij zou niet hebben chirurgie gedaan om die lippen droom! Ja, onze beste vriend make-up kan elke look met eenvoudige tips en trucs veranderen. Geloof je me niet? Nou, volg mij langs deze tutorial en zijn bereid om verrast te worden, dit is wat je nodig hebt voor de ongelooflijke vollere lippen!

Hoe je vollere lippen zonder chirurgie te krijgen:

Er klaar voor? Je kunt maar beter worden! Want vandaag, zal je leren om je zwakste karakteristieke tijd te maken in iets geweldig! Dat is om vollere lippen te krijgen natuurlijk zonder chirurgie. Hoe je vollere lippen met make-up te krijgen? Hier is een stap voor stap procedure over hoe je je lippen voller te maken.


Stap 1:

Breng een goede deal van lippenbalsem voorkeur voor te bereiden en lippen verwennen voordat u begint met make-up. Als u een zeer droge en schrale lippen, dan moet ik raden u ten zeerste aan een scrub lippen te gebruiken voor het aanbrengen van lippenbalsem. Lip vlek zal de schilfers te verwijderen schrale en droge huid van je lippen en laat glad. Hier, ik gebruikte mijn favoriete lippenbalsem Nivea granaatappel smaak.

Stap 2:

Dan, breng dan een licht roze lip potlood over de lippen aan de lippen glad. Lip potlood kan ondoorzichtig of een iets satijn zijn. Hier heb ik de gezichten Canada in roze lip potlood om mijn lippen lijn.

Stap 3:

Gebruik vervolgens een tissue en droog uw lippen om het overtollige vocht uit de linker lippenbalsem te verwijderen. Breng een oogpotlood naakt kleur of wit in het midden van de lippen. Tekenen met de nodige voorzichtigheid en niet uw delicate lippen niet slepen met het potlood. Hier, ik gebruikte het potlood Naakt Oriflame. Als u niet beschikt over een wit oogpotlood of naakt, dan kun je ook een concealer gebruiken om deze stap omdat het nauw zal samenwerken met het oog potlood.

Stap 4:

Breng een transparante of naakt lip gloss in het midden van de lippen. Dan, met behulp van uw vingers of een lip borstel, start mengen alle toegepaste producten. Hier gebruikte ik Maybelline Colorsensational Lip Gloss in Touch of Toffee. Klop het blote oog potlood met lipliner langzaam.

Stap 5:

Breng een zachte roze lippenstift op de buitenste hoeken van je lippen. Je kon een lip borstel te gebruiken als het zal helpen bij het toepassen van nette en precieze product. Hier heb ik gebruik gemaakt van de lipstick schaduw opladen Inglot 3

Stap 6:

Dan, breng dan een concealer licht en een overzicht van de lippen, zoals weergegeven in de afbeelding. Deze stap zal de vorm van de lippen en maken de lippen voller en groter van uiterlijk. Hier gebruikte ik de concealer Kryolan Derma Camouflage.

Stap 7:

Reapply dezelfde lipgloss naakt of wis het midden van de lippen. Breng daarna een pigment opgelost glimmende door het midden van de onderste lip. Deze stap is optioneel als u op zoek bent naar een subtiel effect mollig. Hier gebruikte ik Inglot oogschaduw vulling in de schaduw nummer 1

En daar heb je het-lippen die vol en gezond uitzien. Het was niet zo makkelijk? Zie hoe make-up van de manier waarop je kijkt kan transformeren? Dus, wat je verhindert het omarmen van de truc in al zijn glorie? Ga je gang, maak vrienden met make-up. Geloof me, zal je nooit een betere vriend te vinden! Een vriend die je zelfvertrouwen verhoogt en maakt u zich beter voelt over jezelf, dat is het woord, dat zorgt voor een goede relatie. Ik wou gewoon dat menselijke relaties waren zo gemakkelijk!

Dus, altijd mooi zijn!

Dit artikel heeft me geholpen? Niet deel je mening met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha