7 eenvoudige stappen om een ​​Franse Pedicure thuis te maken



Onze voeten worden vaak over het hoofd gezien tijdens het douchen ons gezicht met al onze aandacht. Maar de onverzorgde voeten kan echt brengen de stijl quotiënt een standje lager! En dat is waarom je nodig hebt om je voeten te verwennen met regelmatige pedicures.

Als het gaat om pedicures, Frans degenen zijn absoluut mooi. Ze staan ​​als een symbool van elegantie. Ze zijn schoon, eenvoudig en elegant! Nu, niet gaan lopen naar de salon voor een voorproefje van de Franse pedicure! Je zou ook kunnen doen thuis en zie hetzelfde resultaat. En, natuurlijk, je kunt niet naar de salon de hele tijd. Het is beter om te weten hoe om dingen te repareren thuis. Hoe een Franse pedicure thuis doen? Alles wat je moet weten over hoe je een Franse pedicure thuis krijgen is het hier!


Noodzakelijke dingen:

De eerste regel is om greep van al het materiaal dat je gaat vragen voor deze pedicure krijgen. U hebt een groot glas dip je voeten, body olie, puimsteen, Epsom zout, aceton, Filer, concealer kwast, katoenen ballen, wit emaille, lotion, teen spacers en schone handdoeken.

Hoe doe Franse pedicure thuis?

Volg de onderstaande instructies en een stijl salon pedicure Frans:

Week je voeten:

Het eerste wat je hoeft te doen is genieten van uw voeten in warm water. U kunt Epsom zout of zelfs sommige shampoo te gebruiken om je voeten zacht te maken. Putting beide samen in het glas en ontspannen. Geef het een beetje 'van de tijd. Dit is ook het moment waarop je nodig hebt om de puimsteen te verzamelen en vlekken op de verschillende secties van de voeten. Vergeet niet om aardig te zijn.

Lotion en reinig je voeten:

Neem wat 'body lotion en masseer over je voeten zachtjes. De voeten moeten zacht en glad nu. Aan het eind ervan, is het mogelijk een beetje verspreid "vaseline. Het werkt altijd. Neem nu een trimmer en zich te ontdoen van alle dode huid rond de nagels. Wees voorzichtig bij het doen van deze stap.

Verwijder Nail Color:

Nu is het tijd voor u om de oude nagel kleur te verwijderen met behulp van een verwijdering, natuurlijk! Dep een aantal van hen in een katoenen bal en verspreid over de nagels. Dit zal zich te ontdoen van alle de nagel kleur te krijgen gebleven.

Solliciteer White Nagellak:

Neem je witte glazuur en verf op de top van je nagels. Geef het een paar minuten zodat het helemaal droog is. Een tweedehands is ook belangrijk. Dit zal de kleur er minder vlekkerig en aantrekkelijker. Hoewel het lijkt een beetje 'rommelig, maak je geen zorgen! De volgende stap zal u helpen om alles op te lossen.

Hiding All The Mess:

Nu is er een enorme mogelijkheid van ruïne, vooral omdat je niet professioneel en uiteraard je niet doet op een dagelijkse basis. In het geheel geen zorgen. Neem de concealer kwast, doopt het in aceton en verwijder voorzichtig de puinhoop. Zorg ervoor dat u het maken van een lijn die is dun en recht. Het punt is om het er elegant en schoon.

Laten drogen:

Nu dat dit allemaal voorbij is, moet je een paar minuten te geven, zodat het kan drogen. Om het droogproces te verhogen, is het mogelijk om voorzichtig dompelen voeten in koud water. Dit zal uw nagellak langdurige en duurzame maken.

Gebruik Light Pools:

Dit is de laatste stap. Alles wat je nodig hebt is een laag van duidelijke nagellak op elke nagel. En voila! Uw voeten zijn zo fris als de dauw!

Het was niet moeilijk, toch? Alles wat je nodig hebt voor een goede Franse pedicure zijn alle essentiële instrumenten van de handel en een beetje 'geduld. Ga je gang en geef je voeten een make-over!

Ga je voor een regelmatige pedicures? Heb je ooit geprobeerd een thuis? Was effectief? Deel uw ervaringen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha