7 eenvoudige manieren om Herbal Hair Make At HomeHaarkleur is uitgegroeid tot een rage in de afgelopen tijd. En 'van essentieel belang geacht om er goed uitzien. Wordt gebruikt wanneer u een probleem met vroegtijdig grijs worden of gewoon voor een verandering van uiterlijk hebben of kan gewoon voor de lol. Ik kleur mijn haar, maar mijn haar vol, maar ik heb enkele hoogtepunten peek-a-boo. Ik heb ze nu. Dus, de vraag is "is gezond voor je haar?"

Nou, weet je het antwoord. En 'NEE. Dit komt omdat de haarkleuring betekent je haar om een ​​fysieke kwelling (I lijken hard?) Ons haar is van eiwitten en slechts een paar behandelingen tolereren ondergaan. Als je haar drempel over te steken, begint te vallen (je kunt lezen sterft, nogmaals ik ben hier onbeleefd).


Het is raadzaam om haarkleuring te voorkomen! Maar we moeten onze wens om te kijken cool net omwille van deze op te offeren? Geen recht. Dus, voor mensen die willen om je haar te kleuren, maar het haar niet beschadigen, dit is voor jou. Haarkleuring met kruiden-producten die geen chemicaliën helemaal. Hier is hoe je haarkleur kruiden thuis te maken. Leer de verschillende recepten.

Hoe maak Herbal Hair Color thuis?

Hier zijn de producten op basis van kruiden en recepten voor de bereiding van haarkleur.

Haarverf kruiden zijn meestal gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals fruit, groenten en andere aanbiedingen van essentieel belang.

Ik zou graag een aantal recepten over hoe je je haar thuis met behulp van plantaardige producten te kleuren samen te vatten.

Recept 1:

Naar donker haar lichter

Voeg citroensap aan de helft van zijn volume water. E 'als 2 delen citroensap 1 deel water. Vul een spuitfles met deze verdunde alkalische oplossing. Spray op het haar en het hoofd naar de zon Laat de stralen van de zon te werken op je haar voor een uur of zo.

Als u wilt uw haar hele draai lichter hebben, dan gelden de mengsel op het haar compleet. Wilt u alleen specifieke draden te verlichten, dan spuit de oplossing op alleen die draden details.

Als je geen tijd hebt om te zijn in het licht van de zon hebben, gebruik maken van een föhn. Het zal op dezelfde manier werken. Af te spoelen na een uur zeker. Vergeet niet om te wassen en conditie van je haar op de juiste.

Recept 2:

Om rood haar met natuurlijke kleurstoffen te kleuren

Wortel en bietensap zijn de belangrijkste ingrediënten van dit proces. Meng zowel de sappen en bewaar het in een spuitfles. Zorg ervoor dat het niet alleen de vloeistof met geen residu of vuil. Bevochtig het haar. Voor dit proces moet het haar nat genoeg zijn. Breng het sap mengsel aan de haren van aanzet tot punt. Vervolgens zitten voor zonlicht. Het werk stralen van de zon met de mix om mooi haar lage lichten/nuances te geven in de kleuren rood. Het kan meerdere keren naar uw gewenste haarkleur te bereiken. Dus blijven herhalen.

Recept 3:

Gebruik geen verschillende soorten thee om het haar te kleuren

  • U kunt het haar bruin of zwart met een sterke koffie, zwarte thee of een thee gemaakt van walnoot schelpen of kruidnagels donkerder. Maak de thee door het koken van het ingrediënt in water gedurende 20 minuten en gelden als een laatste spoeling.
  • U kunt gele hoogtepunten met thee gemaakt van kamille bloemen te krijgen.
  • Om roodachtige tinten hebben, gebruiken kruidnagel. Maak een thee van kruiden. U kunt de thee te gebruiken nadat het is afgekoeld.

Recept 4:

Verlicht je haar met azijn en sojasaus

Meng gelijke hoeveelheden azijn en sojasaus en toe te passen op het haar gedurende 20 minuten. Spoel de producten grondig. Shampoo en stijl zoals gewoonlijk.

Recept 5:

Het kleuren grijs haar met Henna

Roer hoeveelheid henna met water tot een pasta te maken. Zorg ervoor dat het niet lekt. Het moet dik genoeg om te verblijven op het haar. Breng aan op je haar en laat het op twee uur. Wassen en conditie zoals gewoonlijk. Het geeft rode schaduw op de eerste wasbeurt. Maar blijven herhalen met regelmatige tussenpozen van tijd tot een bruine tint voor grijze haren te krijgen.

Recept 6:

Get Funky kleur met kleurstof

Meng de kleurstof (meestal verkrijgbaar in rood, bruin en geel voedsel kleuren). Meng de gewenste kleur met conditioner en toe te passen op haar. Laat het daar voor 30 minuten en spoel de kleur. Het is de makkelijkste manier om kleur tijdelijk toe te voegen aan het haar.

Recept 7:

Het kleuren van het haar met saffraan

Als je bruin haar en je grijze haren hebben ontwikkeld, deze methode gebruiken.

Kook een eetlepel saffraan 1TB met 2 kopjes water gedurende 20 minuten. Eenmaal afgekoeld Breng het mengsel op het haar. Masseer in het haar en de hoofdhuid en laat het drogen. Later shampoo en de conditie van je haar. Het zal laat uw haren grijs donker goudbruin dat je haar donkere aanvult.

Meng de conditioner met een drankje op smaak suiker vrij donkere kleuren zoals zwart kersen of druiven. Het mengsel moet worden met de consistentie flowy. Breng dit op je haar voor zo lang als je wilt. Was je haar na. Draag een handschoen tijdens het aanbrengen en drogen van je haar laat het drogen. Naast verduistering kan deze methode ook gebruiken om het haar in andere felle kleuren te kleuren zoals blauw of groen!

Je hebt nu hoe je haarkleur kruiden gebruiken ontvangen? Ik hoop dat dit artikel over haarkleuren helpt kruiden te bereiken gewenste haarkleuren .. !!!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha