7 eenvoudige manieren om een ​​routine Sprint TrainingAls het gaat om te sprinten, we altijd nodig hebben een ongelooflijke mobiliteit, hoge kwaliteit spiermassa en kracht angstaanjagend. Denk je echt dat de regelmatige lichaamsbeweging regime is een goede inzet voor dat? Nou, de waarheid is dat je nodig hebt wat extra training om een ​​sprinter indrukwekkend zijn.

Als je echt wilt een goede sprinter te zijn, het ondergaan van een goede opleiding is een must voor u. Traditionele oefeningen zijn niet altijd bruikbaar voor de ontwikkeling van alle kwaliteiten die een sprinter moet snel en efficiënt. Dus, hoe moet je trainen voor sprint? Laat ons u helpen!


Stapsgewijze procedure voor Sprint Training:

Hier is de stap voor stap procedure die u moet volgen om te gaan door middel van training perfecte sprint:

Begin met wat rekoefeningen gemeenschappelijke oefeningen en spelen gedurende 10 tot 30 seconden. Probeer de lijnen gericht op de romp en benen te houden. Het zal u helpen om uit de buurt van allerlei blessures tijdens de oefensessie en blijven ook tijdens de eigenlijke sprint.

Vervolgens verwarm de praktijk sprint. Joggen en hardlopen zijn de twee beste manieren voor. U kunt een ronde (400 meter) rond het spoor lopen en vervolgens dekking hetzelfde spoor lopen.

Daarna moet u een aantal dynamische stukken oefenen. Kies voor schommelingen in de arm of been schommels. Door draaien van de romp kan ook effectief zijn.

Nu, start de eigenlijke sprint. Verdeel de hele race van 200 meter in drie verschillende fasen, zoals de 100 meter, 50 meter en 50 meter. Het is noodzakelijk om de eerste fase van 100 meter en laatste fase van 50 meter sprint, terwijl de tweede trap van 50 meter kan worden afgedekt eenvoudig schrijdend uit. Echter, zorg ervoor dat je de eerste 100 meter op volle snelheid regel sprint.

Het nemen van rust tussen de sprints is uiterst belangrijk voor het goed herstel van het lichaam. Het zal u helpen om een ​​constante snelheid aan te houden tijdens de zitting van de hele praktijk. Dus, moet u naar de tijd van overal van 2 minuten tot 5 minuten (afhankelijk van het stadium of de afstand die u hebt gedekt), terwijl in opleiding in rust.

Je belangrijkste doel is om te sprinten op volle snelheid zonder te worden uitgeput. Daarom is het van vitaal belang om voldoende kracht op te bouwen alvorens zich in het echte ding. Als u zich moe voelt na een paar minuten van de sprints, zelfs na het nemen van 2 tot 5 minuten rust ertussen, moet je een beetje 'meer tijd om warm-up en dynamische stretching doen doorbrengen. In feite kunnen deze twee fasen zo vaak worden uitgevoerd zoals vereist.

Zodra u klaar bent met uw sprint, koelen dan naar beneden. Hiervoor kunt u gewoon joggen rond het spoor of een langzame wandeling.

Enkele belangrijke tips voor Sprint Training:

Nu, laat me u een aantal geweldige tips die u zullen helpen uw inspanningen van de sprint training te maximaliseren. Daar gaan we:

  • Als u wilt een belangrijke impuls om uw niveaus van uithoudingsvermogen te geven, moet je hard beenspieren werken. Op en neer de trap in uw huis kan een goede optie voor zijn.
  • Maak gebruik van je armen om snelheid te verbeteren. Het enige wat je hoeft te doen is te trekken op de eerste verdieping met je lichaam door inertie.
  • Als een oefening, sprint moet ook voldoende tijd om te rusten. Als je niet geef uw lichaam de tijd om te herstellen, de spieren moe vanwege het gebrek aan zuurstof en de snelheid zal dalen tot een enorme omvang. Hierdoor kun je alleen duizeligheid of misselijkheid voelen. Dus, neem rust.
  • Zorg ervoor dat je heel ontspannen door het hele oefensessie. Of, zal het niet mogelijk zijn voor u om het beste van te maken.

Kijken naar een sprinter in actie is indrukwekkend. Het straalt kracht en pure kracht. Maar voor de sprinter, is allemaal het resultaat van uren van hard werken. Als u wilt een sprinter te zijn, probeer dan de bovenstaande tips te volgen en bereid zijn om anderen te inspireren!

Heb je ooit gegaan door de sprint training? Zo ja, dan delen uw ervaring met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha