7 eenvoudige manieren om een ​​platte buik te krijgen in een maandEen platte buik is de droom van iedereen. Maar met de toename van de hoeveelheid afval die we nemen en sedentaire levensstijl dat we leiden, wordt het heel moeilijk als het gaat om het verliezen van gewicht en het krijgen van die platte buik.

En als je net ben tegengekomen een geweldige oefening routine die buikvet kan doden en geven u een platte buik in niet meer dan 30 dagen? Ongelooflijk, is het niet?


Dit is wat dit bericht spreekt. Een routine kickass dat je een platte buik kan geven in slechts 30 dagen! Ik kan niet wachten om te weten wat het is? Dan gewoon ontspannen en te lezen!

De stappen om te overwegen om een ​​platte buik te krijgen in 30 dagen:

Met veranderingen in dieet, basisoefeningen en vertrouwen, kan je echt een platte buik. Hieronder staan ​​de stappen die in aanmerking moeten worden genomen.

Make Up Your Mind:

De eerste vereiste voor deze missie is om een ​​stabiele geest en vastberadenheid in een veel moeite om te zetten hebben. U moet zich bewust zijn van het feit dat, om gewicht te verliezen, moet u de extra vet en calorieën opgebouwd in je lichaam verbrandt. Dit kan alleen worden bereikt met lichaamsbeweging en het veranderen van uw eetgewoonten.

Kies een gids/Trainer:

Als je serieus bent over het hebben van een platte buik binnen een maand zijn, zal een goed idee om een ​​gids of coach die u kunnen helpen dit doel te bereiken moeten zijn. De coach staat om u te begeleiden met de buikspieroefeningen die geschikt zijn zou zijn voor u om gewicht te verliezen en het versterken van uw core spieren.

Kies een oefening regime:

De volgende stap zou zijn om een ​​oefening regime dat idealiter zou moeten omvatten ongeveer 50 crunch sit-ups te kiezen. Het kan ook een andere gelijkaardige oefening waarbij de druk op de buikspieren, zodat je verliest vet opgebouwd rond zijn. Zorg ervoor dat je rug recht te houden als je sit-ups te doen, zodat je niet eindigen met elke vorm van pijn of ongemak later. Omvatten ook de oefeningen van het dashboard die u kunnen helpen vet te verbranden en geeft kracht om de kern buikspieren.

Onderneem oefeningen met de bal:

Bal oefeningen helpen een balans van het lichaam te handhaven en ook versterking van de kern buikspieren. Daarom is het belangrijk om oefening bal nemen in oefening regime terwijl het proberen om het overtollige flab verliezen binnen een maand. Een methode om deze oefeningen uit te voeren is te doen crunches die de bal op de voeten, niet toe te staan ​​om te bewegen of te vallen. Een andere wijze van training is om een ​​knipmes sit-ups doen, terwijl deels liggend op de bal.

Neem een ​​gezonde voeding:

Een gezond dieet, maar zonder vet is een essentieel onderdeel van een goede gewichtsverlies programma. Uw voeding moet onder meer speciale voedingsmiddelen, zoals amandelen, die rijk aan vezels en magnesium zijn, zodat u uw buikspieren kunnen opbouwen en versterken hen. Een ander belangrijk ingrediënt in uw dieet zou moeten zijn omega-3 vetzuren, die een gezonde metabolische activiteit te stimuleren en u te helpen langer verblijf verzadigd. Andere bronnen van omega-3 vetzuren zijn zalm, walnoten en lijnzaad. Afgezien van al deze, kan sojamelk ook opgenomen worden in uw speciaal dieet om gewicht te verliezen als het bevordert een platte buik.

Verminder de inname van calorieën:

Het moet in feite houden een controle op het aantal calorieën per dag. Wees trouw aan jezelf, als je wilt om de juiste resultaten in de gewenste tijd te krijgen! Dus gewoon zeggen dat een grote 'nee' tegen alle lekkernijen die je liefde volproppen tijdens uw vrije tijd!

Vasthouden aan het plan:

Tot slot is het belangrijk dat u zich aan een gedisciplineerde routine volgen uw plan om een ​​platte buik in een maand te krijgen. Er mag geen concessies weekend, niet 'alleen omwille' verontschuldiging, of niet 'ik ben verveeld om alle gezonde dingen te eten' recitaties zijn! Als je echt wilt een gezond gevoel binnen 30 dagen te bereiken, moet u enkel uw gedachten richt op het doel en ga ervoor!

Het krijgen van een gezonde zelf, het verliezen buik beroerd is niet zo moeilijk, als je erover nadenkt. Het enige dat nodig is, is de toewijding aan het doel. Dus, gewoon instellen en trek een platte buik-je, nu! En, vergeet niet om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha