7 dingen die kunnen gebeuren voordat ontmoeting Mr Right7 dingen die kunnen gebeuren voordat ontmoeting Mr Right

U bent nog op zoek naar Mr Right? Beginnen af ​​te vragen wat er moet eerst gebeuren voordat het aankomt? Wel eerst omhoog, bedenk dan dat, in deze situatie, een aantal fouten aan het einde rechtsaf. Iedere relatie die helemaal niet werkt is een stap in de richting van wat er zal worden.

De truc is om te leren van elk van deze relaties 'praktijk' en hier zijn enkele van de dingen moet u langs de weg om te veranderen:


1. Benieuwd hoe om nieuwe mensen te ontmoeten ...

U kunt op de meest onverwachte plaatsen te voldoen Mr Right. Start socialiseren meer, en niet alleen voor de uitgesproken intentie om een ​​man te ontmoeten. Als je meer te krijgen en uitbreiden van uw sociale kring, je weet nooit wie je zou kunnen tegenkomen.

2. Polijsten de look

We kunnen niet allemaal uitzien als supermodellen, maar we zijn in staat om zo te kleden dat vlakker ons formulier en ons een goed gevoel op hetzelfde moment. Er is een fijne lijn tussen aantrekkelijke en hoewel overdreven provocerend. U wilt een man die op zoek is naar een serieuze relatie, niet alleen voor een nacht, recht te trekken ?!

3. fading houding

Vertrouwen is aantrekkelijk, arrogantie is zeer ontmoedigend. Misschien vindt u dat overmoed is af te schrikken van de beste kinderen en alleen het aantrekken van de verkeerde soort aandacht.

4. Laat je blik een beetje '

Als u denkt dat Mr Right moet Mr Perfect, dan kon je te wachten voor een tijdje te zijn '. U hoeft niet te gooien uw checklist Mr Right, maar het veranderen van uw behoeften te scoren hoge cijfers in misschien acht of negen van de tien zou kunnen helpen. 😉

5. kalmerende

Je kan hebben om te leren om te kalmeren een beetje 'en neem de tijd; Hij is daar ergens en hem te vinden, maar mannen kunnen de wanhoop van een mijl afstand te lokaliseren en zal elk voordeel ze kunnen nemen. Wees ervan bewust!

6. Start ziet er een beetje 'dichter bij huis

Ben je van mening dat Mr Right al kan in je leven? Geen behoefte om een ​​man op een dating site of een singles bar, zelfs als deze dingen werken soms zelfs; het kan ook iemand die je al kent, maar gewoon niet gedacht over hen op die manier voor. Rekening houdend. Denken. Brainstorm. Luister naar je hart ...

7. Houd uw zelfrespect

Mr Right zal waarschijnlijk geen aarzeling popping in bed met u op de eerste nacht, als je hem deze kans, maar de heer rechten neiging, op de lange termijn, uit vorm te maken aan de lange-termijn relaties met u te vormen als je het doet. Heeft wacht, je bent het waard!

Zelfs als je wat hobbels op de weg naar je ware liefde te vinden, blijven geloven in sprookjes blij. Ware liefde bestaat, en als je genoeg geduld en niet verliest uw geloof vanwege de vele teleurstellingen, zal de heer Right in uw wereld komen. Wees geduldig, gelukkig, glimlach vaak en van jezelf houdt.

Ik hoop dat deze tips nuttig dating. Voel je vrij om uw dating wijsheid in de commentaren hieronder te delen.

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  0   1
Maart 24, 2015 | 20:17:35 | later 3 uur

Ik begrijp uw spullen vorige en je bent gewoon heel prachtig. Dit is echt een fantastische website.

  4   0
Maart 24, 2015 | 21:23:15 | later 4 uur

Een beetje 'te laat, maar dankzij: 3

  3   2
Maart 25, 2015 | 00:31:32 | later 7 uur

Geweldige site hier!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha