7 Deze remedies zijn alles wat je nodig hebt voor deze slanke heupen en dijen!Wanneer was de laatste keer dat je zag je lichaam in de spiegel en letterlijk haatte wat je hebt gezien? Maak je geen zorgen, je bent niet alleen.

We willen allemaal een fit lichaam en stevig. We willen allemaal de toon van het vet; in het bijzonder die in onze heupen en dijen. En we willen allemaal dat dit vrij snel.


Maar het probleem is dat we niet weten wat te doen of waar te beginnen. En als dit is wat je zorg is, bent u hier aan het juiste adres!

Dit bericht gaat over de zeven remedies die u kunnen helpen vet te verbranden! Lees verder en krijgt de vorm van je dromen!

Water:

Serieus, is er iets dat dit levenselixer kan je niet doen? Dat helpt je om te verblijven in uw optimale niveau te allen tijde, of spoelen die schadelijke gifstoffen uit het lichaam, het water doet het beter!

Wat je moet doen:

 • Het beste advies dat elk weldenkend mens kan geven is om elke dag te drinken ongeveer 8 tot 10 glazen water.
 • Ook maken er een punt om de dag te beginnen met een glas water, en eindigen de dag met een.
 • Groenten en fruit zijn rijk aan water zijn ook moeten. Dit komt omdat de lever vereist water om vet te zetten in energie en houdt je metabolisme hoog.

Zoek:

 • Volgens een studie gepubliceerd in het Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, drinken ongeveer 17 ml water verhoogde stofwisseling met 30 procent bij mannen en vrouwen (1) gezond.
 • Water kan ook helpen bij gewichtsverlies. In een andere studie, uitgevoerd door de afdeling Humane Voeding, Virginia, is het proces van gewichtsverlies versneld wanneer je water verbruiken samen met een caloriearm dieet (2).

Cardio-oefeningen en training:

Deze passage is zo duidelijk dat zelfs een kind dat leert om zijn lolly likken zou weten. Een oefening regime beheerst kan een gebeeldhouwd lichaam en fit te geven, niet om de heupen en dijen afgezwakt noemen.

Wat je moet doen:

 • U kunt een aantal cardio- en krachttraining oefeningen die specifiek zijn gericht op de heupen en dijen en geef ze de vorm die u altijd al wilde doen.
 • Voor cardio, kunt u uw handen op een loopband of hometrainer. Komende tot krachttraining, kunt u onder andere squats en krullen in uw regime om die moordenaar heupen en dijen te krijgen.

Zoek:

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, step-up (3) en ontvoering (4) zijn twee grote oefeningen die gericht zijn en de toon van de heupen en dijen (5).

Yoga:

Eerlijk gezegd, kunt u de resterende zeven remedies overslaan in dit artikel als u yoga elke dag. De grootheid van yoga kan niet in woorden worden uitgevoerd, maar kan worden geleefd alleen de gangbare praktijk.

Wat je moet doen:

 • Praktijk wat yoga houdingen als Baddha (6) (tot vaststelling Schoenmaker) Konasana en Setu Bandhasana (7) (brug vormen). Deze twee uitsluitend richten op de heupen en dijen.

Zoek:

 • Yoga is gevonden om gewicht te bevorderen. Volgens een studie in het Journal of alternatieve therapieën in Gezondheid en Geneeskunde, kan de regelmatige beoefening van yoga leiden tot een stijging van minder dan (8) leeftijd-gerelateerde.
 • Yoga helpt ook om de toon spieren en houdt de huid stevig (9).

Kokosnootolie:

Waarom denk je dat de meeste van de tijd dat je een massage met kokosolie te geven? Waarom is dit wonder olie werkt geweldig als het gaat om het helpen je verliest vet uit het lichaam. Bovendien heeft de onderhavige in kokosolie helpen voedingsstoffen versterken het huidweefsel (10).

Wat je moet doen:

 • Het masseren van de heupen en dijen met warme kokosolie tien minuten per dag. Dit kan helpen om hen te zwakken. De vetzuren in kokosolie worden niet opgeslagen als vet in het lichaam, maar worden snel door het lichaam opgenomen en omgezet in energie.

Zoek:

 • Kokosolie verbetert je stofwisseling ook. In een studie uitgevoerd door de afdeling Biochemie, Universiteit van Kerala, werden mannelijke ratten gevoed met verschillende oliën (kopra, olijf, zonnebloem en virgin kokosolie) samen met een synthetisch dieet voor een periode van 45 dagen. Opgemerkt werd dat de virgin kokosolie aanzienlijk cholesterolgehalte was verlaagd bij ratten en verhoogden hun metabolisme (11).

Cayenne Peper:

Alles wat je Spice-liefdevolle mensen, hier zijn enkele super-goed nieuws voor u! Cayennepeper is een van de beste voedingsmiddelen die kunnen helpen de toon van de dijen en heupen.

Wat je moet doen:

 • Meng een theelepel cayennepeper, geraspte gember en het sap van een citroen in een glas warm water.
 • Het drinken van deze gezonde drank tweemaal per dag.

Of, als je te bang om al het mengen en roeren doen, voeg cayennepeper aan uw keuken. Simpel, toch?

Zoek:

 • Cayennepeper heeft vetverbranding eigenschappen en belooft gewichtsverlies (12).
 • Volgens een studie van Purdue University, kan Spice up van uw dagelijkse maaltijden met een beetje 'rode cayennepeper eetlust (13) te verminderen.
 • Daarnaast, cayennepeper helpt ook om toxines uit het lichaam en wist het bloed (14).

Appelcider azijn:

Hij draait de pagina's van een medisch tijdschrift, praat met elke gevestigde arts, appelazijn is er een die we ontmoeten.

Err..that zou overdreven zijn. Maar toch, ACV is iets wat je kunt rekenen op, bijna altijd. En als het gaat om het hebben afgezwakt heupen en dijen, dit ingrediënt is de koning.

Wat je moet doen:

 • Meng drie stukken van appelazijn en ruwe ongefilterde appel met een stuk van kokos of olijfolie.
 • Masseren van de heupen en dijen met het en laat rusten gedurende dertig minuten. Daarna afspoelen met water.
 • Volg deze remedie twee keer per dag.

Zoek:

 • ACV heeft een belangrijke rol te weren honger door het beheersen van de hoeveelheid glucose in het lichaam vrijgegeven nadat je eet, en helpt breken lichaamsvet (15) ook. Het helpt ook om gifstoffen uit het lichaam (16) te elimineren.
 • Een studie uitgevoerd door de Arizona State University betrokken zijn twee groepen van menselijke deelnemers. De eerste groep werd gemaakt tot vier eetlepels appelazijn elke dag voor een maand verbruiken; en de tweede groep een placebo ingenomen. De resultaten toonden een gewichtsverlies van 1 £ bij personen die appelazijn (17) heeft geconsumeerd.
 • Een onderzoek in Japan toonde vergelijkbare resultaten. De bij de studie onderzoekers hebben gesuggereerd dat azijn specifieke genen betrokken bij de afbraak van vet (18) kan activeren.

Koffiedik:

Ik heb niet veel koffie drinken. Maar na het kennen van dit punt, lijkt het erop dat ik begin. We weten allemaal dat koffie bevat cafeïne. Maar velen van ons niet weten dat ook bevat antioxidanten (19). En de meesten van ons niet weten deze twee ingrediënten draai de huid en de toon neer.

Wat je moet doen:

 • U kunt een eetlepel gemalen koffie vertrokken voordat de gisting te nemen.
 • Voeg wat 'van honing toe en roer tot een dikke consistentie.
 • Breng aan op je heupen en dijen voordat u gaat voor een duik.
 • Als het eenmaal droog is, kunt u schrobben met natte handen en spoel na met water.
 • Volg deze remedie twee of drie keer per week.

Zoek:

 • Caffeine is bekend om de stroom van bloed naar de huid te helpen, waardoor spoelen vocht uit de huid en maakt het stopt. Ook werd vastgesteld dat crèmes, waarvan de belangrijkste component cafeïne, vraagt ​​wanneer het fluïdum extraheren uit de ruimten tussen de cellen (20).

Alles is mogelijk in deze wereld, en dus is altijd afgezwakt en slanke heupen en dijen! Onderstaande oplossingen proberen vandaag en maak je klaar onder de indruk te zijn! Geloof me, de volgende keer dat u uw lichaam in de spiegel, bent u gebonden aan steeds weer verliefd op jezelf ..

en opnieuw!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha