7 date ideeën FUN voor koppels avontuurlijke7 date ideeën FUN voor koppels avontuurlijke

Bent u verveeld met diners bij kaarslicht voor twee? Gezeten door meerdere film door een professionele filmcriticus? Nou, hier zijn enkele leuke date ideeën voor koppels op zoek naar iets een beetje 'anders voor een date. Maar wees voorzichtig, sommige van deze zijn niet ieders idee van een perfecte date!

1. Indoor Rock Climbing

Waar je ook woont, is er waarschijnlijk een structuur van indoor klimmen ergens in de buurt. Yongpangaofeng en het gezicht van je angsten samen. En 'goedkoop, is er geen behoefte aan een speciale apparatuur aan te schaffen en het is een geweldige kans om iets nieuws te proberen. Indoor klimmen is een van de meest leuke en creatieve ideeën datum voor koppels avontuurlijk.


2. Ga Camping

Luxe hotels zijn allemaal goed en wel, maar worden allemaal een beetje 'monotoon' na een tijdje '. Trotseren de elementen en weg te komen voor een weekend in een tent. Het is een geweldige manier om binding en de mogelijkheid om samen te genieten van een romantisch avondje in de voorkant van een knapperend kampvuur.

3. Neem een ​​helikoptervlucht samen

Als je het nog nooit hebt gedaan voordat waarom een ​​helikoptervlucht niet reserveren? De meeste van de lokale vliegvelden bieden ervaringen korte helikopter of vlieglessen. Als je echt wilt splash, kunt u een helikopter boeken om een ​​romantisch hotel te vliegen voor het weekend. Het is niet zo duur als je zou denken, maar dit is een van die creatieve en leuke date ideeën die u en uw partner nooit zal vergeten.

4. Ga op een paard

Of u nu een beginner of een ervaren rijder, er is geen betere manier om het platteland, genieten van die uit de rug van een paard. Georganiseerde excursies zijn beschikbaar op vele locaties, zodat een bezoek aan uw dichtstbijzijnde paardenstal en samen te boeken een aantal lessen.

5. Het raken van de hoogten in een ballon

Voor een meer rustig in de wolken, stijgen voorzichtig naar de hemel met niets anders dan een mand tussen u en de wind en genieten van de rust en stilte, zoals hoge zwevend boven de grond wordt ondersteund door een paar touwen en een nylon tas .

6. Vrijwilliger

Iets wat de meeste mensen nooit denken te doen is vrijwilligerswerk. Helpen uit te geven voedselpakketten aan de daklozen, vrijwilligerswerk voor een goed doel voor kinderen of het inzamelen van geld voor uw favoriete oorzaak. Slechts een kleine hoeveelheid tijd zou zo veel aan anderen minder geluk dan u en uw partner met een lonende ervaring en gedeeld. Het is misschien niet de meest romantische date idee zijn, maar kan zeker een van de meest belangrijke zijn.

7. Sky Diving

Hier is nog een van de meest leuke en creatieve ideeën datum: de sprong te wagen bij elkaar en sprong uit een vliegtuig! En 'het enige wat op de meeste volkeren lijst van ambities die nooit helemaal lijken om rond te krijgen om. Deel de opwinding en de vreugde en kijken uit naar maandag op het werk, wanneer iemand vraagt ​​'Wat krijg je tot in het weekend?'

Experts zeggen dat paren die blijven voldoen, zelfs nadat ze samen hebben al een tijdje 'tijd, hebben een veel meer intieme en blijvende, dan degenen die alleen verblijf in elke nacht. Dus waarom niet iets wat een beetje 'meer uitdagend en spannend te proberen? Er zijn duizenden dingen te doen op een andere datum nacht diner voor twee; Als u een onvergetelijke ervaring voor u en uw partner te maken, proberen om uit je comfort zone en ontdek leuke date ideeën; gewoon gebruik maken van uw verbeelding of Google het!

Ik hoop dat u dit nuttig dating tips.

Voel je vrij om hun ideeën op plezier en suggesties te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  0   0
Augustus 4, 2015 | 00:22:29 | later 2 uur

Geweldige site! I like it!

  0   2
Augustus 4, 2015 | 04:48:37 | later 6 uur

I love it!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha