7 dagen Maaltijd voor een gezonde voedingGezond zijn is erg belangrijk, en we weten allemaal dat dit feit. Maar de levensstijl waanzinnig snelle vandaag zegt dat er levens die verre van een gezond leven! Junk food, geen oefening, vervuiling en stress veroorzaken ons lichaam af te breken. Maar we zijn ervan overtuigd dat we kunnen controleren wat we eten! Als u op zoek bent naar een goed dieet plannen die ontgift en niet alleen focussen op gewichtsverlies.

Ontworpen door Jeanette Jenkins, voorzitter van The Hollywood Trainer LLC, de maaltijd plan bestaat uit zeven dagen 1500-2000 calorieën per dag. Er zijn verschillende opties voor vegetariërs. Wilt u een item uit het ontbijt op dag 1 te vervangen, maar eens kijken naar het ontbijt de andere dag en vind uw vervanging.


7 Dag Health Plan:

Dus hier is de Seven Day Meal:

Essentiële voedsel groepen:

Nu dat je weet wat de maaltijd plan bestaat uit, dan kunt u doorgaan en aan de slag vandaag. Maar om echt te volgen van het plan en de nodige vervangingen, het helpt om de verschillende groepen voedingsmiddelen weten. Hier is alles wat u moet weten over de essentiële voedingsgroepen.

Koolhydraten:

Dit zijn de belangrijkste energiebron voor het lichaam. Vooral suikers, deze zijn verdeeld in twee groepen - enkelvoudige koolhydraten en complexe koolhydraten. Enkelvoudige koolhydraten zijn wat zijn te vinden in geraffineerde suikers, chocolade enz. Ze zijn gemakkelijk gedeeld. Complexe koolhydraten zijn zetmeel. Ze hebben meer tijd nodig om te worden afgebroken en verteerd. Hier, de ongeraffineerde koolhydraten zijn gezonder, want ze bevatten meer vezels.

Fibre:

De vezel is het soort koolhydraten die niet verteerd. Zij gaat uit van het lichaam zonder dat zij spijsvertering. Vezels zorgen dat de persoon voelt zich vol na een maaltijd en houdt de honger onder controle.

Vet:

Hoewel 'vet' is bijna synoniem met gewichtstoename, wat niet het geval is. Vetten zijn essentieel voor de goede werking van het lichaam. Het is belangrijk om de aanbevolen hoeveelheden vet consumeren zodat het zenuwstelsel ontwikkelt op de juiste wijze.

Eiwitten en aminozuren:

Dit zijn de essentiële voedingsstoffen voor het lichaam. Zijn de bouwstenen, of de massa van de lichaamsweefsels. Eiwitten worden ook behandeld als brandstof door het lichaam wanneer er geen tekort aan energie.

Mineralen:

Mineralen zijn noodzakelijk voor een goede botvorming. De mineralen zijn nodig voor de reacties van de enzymen en de werking van het zenuwstelsel. Zijn ook bestanddelen van de vloeistoffen en weefsels van het lichaam.

Extra tips:

Laten we eens kijken naar een paar tips om de meest effectieve maaltijd plan te maken:

Veel water drinken. Het is belangrijk als water verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Voorts meestal het lichaam honger signalen wanneer het eigenlijk dorst. Het drinken van water zorgt ervoor dat je voller langer te blijven en geen ongewenste calorieën consumeren.

Bereid uw eigen maaltijden. Het helpt om ervoor te zorgen dat u precies weet wat er in uw eten. Het is gemakkelijk voor de calorieën te sluipen in de vorm van dressing, hoeft specerijen enz. Niet om de voeding hinderen met onnodige calorieën, toch?

Training tenminste 30-45 minuten per dag. Meer dan een gewichtsverlies, zal dit u helpen om een ​​gezond lichaam te bereiken.

Raadpleeg een arts en neem multivitamine supplementen. Het voedsel dat we consumeren is niet dat er meer voedzaam, omdat van alle vervuiling en dergelijke. Vitamine supplementen helpen om betere huid en nagels gezondheid te bereiken.

Niet bedriegen. Een kop van cokes bevat evenveel suiker, die meer dan 100% van suiker inname vereist. Junk food is rommelig en ongezond bij regelmatig geconsumeerd. Naast het toevoegen aan het gewicht, het bevat ook grote hoeveelheden slechte vetten. Bovendien, het zoutgehalte in junk food is niet gezond helemaal. Wees wijs en herinneren - een minuut op de lippen, altijd op de heupen!

Probeer groene thee consumptie en alle andere theesoorten. Deze verjongen het lichaam en bevatten antioxidanten. Antioxidanten controle vrije radicalen, controle veroudering, en het verbeteren van de gezondheid van je hart.

Mediteren. Als je op vrede, is je lichaam te luisteren. Neem de tijd voor jezelf elke dag - ga voor een wandeling, lees uw favoriete boek, tijd doorbrengen met uw huisdier, en zo verder om ervoor te zorgen dat u tevreden bent. Stress is de belangrijkste schuldige achter een aantal ziekten.

Volg deze gezondheidsplan zeven dagen en wij beloven u een lichaam dat vol energie!

Dit artikel heeft me geholpen? Deel uw opmerkingen bij ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha