7 BEAUTY TIPS VOOR HET PERFECTE STICHTING7 BEAUTY TIPS VOOR HET PERFECTE STICHTING

1) Kies uw "perfecte match".


Om de juiste kleur foundation kiezen is een fundamentele en meest belangrijke onderdeel van uw succes truc.
Tijdens het maken van uw keuze van de stichting, test het op uw kaak of wang bij daglicht en bij voorkeur gebruik maken van een vergrotende spiegel. De toon stichting is correct als het verdwijnt op de huid zonder te roeren. Nog een goede tip voor het kiezen van de juiste foundation kleur is - vragen om een ​​monster en probeer het op thuis. Wees niet verlegen, meestal, schoonheid consultants in de winkels zijn zeer behulpzaam en zal altijd graag van dienst zijn.

2) Maak het doek.


Voor de huid "perfect" en foutloos te bereiken, moet u exfoliëren en hydrateren uw huid regelmatig. Pas uw dagcrème voor het aanbrengen van foundation en wacht ongeveer 10 minuten om het product "sink" in de huid mogelijk te maken. Primer is ook een geweldig hulpmiddel om te helpen bij het minimaliseren van de poriën, gladde huid textuur en saai gezicht, maar deze stap is volledig optioneel.
Ik zou niet aanraden aan jas zowel hydraterende en onderkant, omdat het kan leiden tot een "caky" gezicht. U kunt ook een combinatie product te gebruiken met zowel hydraterende en kan prime je gezicht ook.


3) Minder is meer - er is geen noodzaak om foundation over je hele gezicht.


Dep je fontein alleen op de gewenste plaats. Bijvoorbeeld betrekking hebben op de roodheid op de wangen, een aantal puistjes en egale teint, verbergen als dat nodig is. Als dit je gezicht ziet er meer natuurlijk en fris. Beginnen met de toepassing van uw stichting van het centrum van het gezicht en geleidelijk mengen de buitenste randen.

4) Gebruik de juiste tools.


Professionele make-up artiesten graag BeautyBlender, stichting borstels of tips gebruik van hun vingers, afhankelijk van het type van Converge en eindig u wenst. U kunt ook verminderen de BeautyBlender of kwast voor het afwerken van meer natuurlijke en foutloos.

5) Correctie gaat na de stichting.


Zoek een concealer die dicht bij je huidskleur, of een lichtere tint. Als je concealer na de stichting vindt u minder product te gebruiken en het hebben als fundering, concealer voorkomen kreuken meer onberispelijke afwerking te krijgen. Vermijd gelaagdheid concealer ook, denk aan de regel - "less is more".

6) Goede verlichting en vergrotende spiegel zijn uw beste vrienden, terwijl het toepassen van uw stichting.


Als u wilt het "merk kaak" op het gezicht te vermijden, waar uw stichting en start uw natuurlijke huid, evenals fragmentarisch plekken caky, dan koos de helderste gebied in uw kamer en er make-up toe te passen, in de voorkant van de vergrotende spiegel. Als dit voorkomt u onaangename verrassingen als je gezicht ziet er perfect binnen en onregelmatig en caky op een dag als je gaat.

7) Maak de make-up met lichtgevende poeder.


Poeders helder, licht reflecterende deeltjes en uw huid er glanzend en gloeiende, maak je gezicht schijnen "van binnen uit" zonder te kijken als een "glitter bom" en zonder te kijken vettig. In tegenstelling tot ondoorzichtige poeder, zal lichtgevend poeder niet je gezicht levenloos en saai te maken. Ik ben niet tegen de versies ondoorzichtige stof, maar ik vind die felle veel interessanter, omdat ze helpen om de huid meer geavanceerde en "gepolijst" in zoeken, en ook helpen bij het opzetten van uw make-up. Hier zijn mijn "keuze" grote stof helder:

NARS lichtreflecterende Translucent Pressed Powder kristal instellen

Christian Dior Luminous Hydrating Loose Powder

Laura Mercier Secret verhelderend poeder - Secret Brightening Powder

Shiseido Makeup Luminizing Satin Gezicht Kleur.


Ik hoop dat je nuttig gevonden. Wat is uw favoriete platen van Toezicht?
Neem dan deel je gedachten in de commentaar sectie.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 12
  5   1
September 26, 2015 | 14:32:18 | later 4 uur

Ik ben het vinden van hen aan mijn zus.

  3   0
September 26, 2015 | 16:23:12 | later 6 uur

Spot met dit artikel, ik ben er absoluut van overtuigd dat deze site heeft veel meer aandacht. Waarschijnlijk zal ik terug om meer te lezen, bedankt voor de info!

  3   1
September 26, 2015 | 17:37:15 | later 7 uur

Ik pak meteen uw rss ik kan niet in het vinden van uw e-mail abonnement link of e-nieuwsbrief. Heeft u?

  2   2
September 26, 2015 | 23:42:03 | later 13 uur

Sweet blog! Ik vond tijdens het zoeken op Yahoo informatie. Heeft u advies over hoe om te krijgen in Yahoo News? Ik heb geprobeerd om een ​​beetje 'te krijgen, maar ik heb nooit lijken om er te komen! Dank

  1   0
September 27, 2015 | 05:24:36 | later 19 uur

Grote dank voor de blog article.Really wachten om meer te leren. Ik wil meer.

  2   1
September 27, 2015 | 07:25:53 | later 21 uur

Ik weet dat deze pagina presenteert artikelen op basis van kwaliteit en andere informatie, is er een andere website Het geeft de informatie in kwaliteit?

  0   0
September 27, 2015 | 11:14:32 | later 1 dag

Een applaus voor uw artikel post.Really naar uit om meer te lezen. Cool.

  1   2
September 27, 2015 | 16:20:49 | later 1 dag

Je kon zeker zien uw expertise binnen het werk dat je schrijft. De sector hoopt nog meer gepassioneerde schrijvers als je die niet bang zijn om op te noemen hoe ze geloven. Te allen tijde gaan na je hart.

  0   1
September 27, 2015 | 21:52:16 | later 1 dag

Dankt een bos voor het delen van deze met alle mensen je echt herkennen wat je het over hebt! Bookmark. Bespreek verder met mijn website =). We kunnen een link uitwisseling contract tussen ons te hebben!

  0   1
September 28, 2015 | 05:50:17 | later 1 dag

Ach, dit was een mooi bericht. Het nemen van een paar minuten en daadwerkelijke inspanning om een ​​grote post ... maar wat kan ik zeggen genereren ... Ik aarzel veel en op geen enkele manier lijken om iets gedaan te krijgen.

  3   1
September 29, 2015 | 12:34:58 | later 3 dagen

whoah deze blog is fantastisch Ik hou van het lezen van uw artikelen. Keep up the good schilderijen! Je weet wel, een heleboel mensen op jacht rond voor deze informatie, kunt u veel helpen.

  4   0
September 29, 2015 | 20:11:11 | later 3 dagen

Ik waardeer je het delen van dit artikel post.Really naar uit om meer te lezen. Uitzonderlijk.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha