7 ADVIES: hoe zich te ontdoen van slechte adem?7 ADVIES: hoe zich te ontdoen van slechte adem?

1) Een zeer eenvoudige manier om zich te ontdoen van slechte adem is om gewoon een appel te eten.

Niet alleen zal u genieten van de gezonde en lekkere snack, maar ook worden de appels bekend om de productie van speeksel te stimuleren en te elimineren slechte adem! Pere zal op dezelfde manier werken.

2) Drink een kopje groene thee.

Ja, groene thee bevat veel antioxidanten en is niet gunstig alleen voor de schoonheid van uw huid en uw jeugd, maar ook groene thee kan helpen bannen slechte adem. Het bevat catechinen - krachtige antioxidant die zeer effectief bij de bestrijding van bacteriën in de mond.


3) Eet yoghurt en bannen slechte adem.

Sommige studies hebben aangetoond dat yoghurt die live actieve culturen bevat - "goede bacteriën" - kan zeer effectief overwinnen slechte adem, omdat slechte adem wordt vaak veroorzaakt door bacteriën in de mond. Als je een beetje 'honing toe te voegen in je yoghurt - u zult niet alleen een sterke slechte adem' genezen ', maar ook een heerlijk dessert te krijgen! Is het niet geweldig ?!

4) Vermijd het eten van voedingsmiddelen die een slechte adem veroorzaken

, Zoals knoflook, uien, een aantal kruiden en koffie, want preventie is de sleutel! Vergeet ook niet om borstel je tong, het beoefenen van een goede mondhygiëne en drinken veel water, omdat de bacteriën die slechte geurtjes veroorzaken graag in een droge mond te leven.

5) Chew peterselie is ook een goede manier om de mond te verfrissen en het maskeren van slechte adem

, Omdat het chlorofyl bevat. Dus als je een diner met uw speciale iemand, aarzel dan niet om de salade te eten met peterselie! Enkele andere kruiden die vergelijkbaar werk kan doen om een ​​frisse adem zijn: kaneel, selderij, eucalyptus, koriander, kardemom en rozemarijn.

6) vruchten rijk aan vitamine C

Ze zijn niet alleen gunstig voor het gehele systeem en kan krachtig bestrijden vrije radicalen te helpen vertragen van het verouderingsproces, maar ook vitamine C-rijke vruchten kan een slechte adem te vernieuwen! Dus, aarzel dan niet om sinaasappelen, grapefruit en bessen eten om bacteriën in toom te houden.

7) Zout water mondwater kan een eenvoudige en effectieve remedie voor slechte adem

Omdat zout snel neutraliseert de bacteriën in de mond en ook kan helpen verzachten gevoelig tandvlees. Meng gewoon een beetje zout in een glas warm water en gorgelen met het voor een moment - je adem zal direct worden vernieuwd!

En tot slot, volgt de "goede voeding adem" toe te voegen meer fruit en knapperige groenten in uw dagelijkse inname, vergeet niet om veel water te drinken; Daarbij zal het zeer nuttig zijn voor de algehele welzijn, evenals uw tandheelkundige gezondheid!

Ik hoop dat je nuttig gevonden. Aarzel dan niet om uw suggesties over hoe om zich te ontdoen van slechte adem in het commentaar hieronder te delen.

Blijf mooi en ...) ... altijd glimlach!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  1   1
April 15, 2015 | 01:50:35 | later 6 uur

Goede tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha