60ste Verjaardag-Trip Ideeën voor een Meisje60ste verjaardag van je vriendin is een belangrijke gebeurtenis die zes decennia van het leven en de groei markeert. Terwijl ze verjaardagscadeautjes kan waarderen in een doos, die waarschijnlijk genoeg "stuff." In plaats van toe te voegen, neem het mee naar een 60ste verjaardag reis die u voor de rest van zijn jaren.

Travel Relax

Als je vriendin te hard werkt, geef haar een pauze voor zijn verjaardag. Boek een kamer in een hotel aan het strand kant met een gerenommeerde spa verwennerij en maken haar het complete pakket. Of, haar register voor een retraite in een rustige plaats, zoals de bergen, waar u kunt leren mediteren, yoga en weer in contact met de innerlijke stilte. Je zou ook gewoon terecht bij een lokale ontspannen, zoals Sedona, Arizona, en genieten van de spectaculaire schoonheid en de rust voor een paar dagen.

Travel Active

Als ze vol energie, maken ze een aantal van hen door te brengen tijdens een verjaardag actieve vakantie. Neem haar mee naar de bergen voor een week op de hellingen. Join haar voor snowboardlessen. Of blijf in warmere klimaten en het hoofd voor de kust. Huur een boot en rijden weg in de zee, waar u kunt snorkelen of duiken. Ga terug naar de kust en surflessen nemen. Of dichter bij de natuur met een reis wandelen en kamperen in een state park.


Reizen Geheugen

Pak de auto en neem je vriendin op een verrassing verjaardag trip down Memory Lane. Neem een ​​paar dagen en bezoek overal in zijn leven. Begin met het ziekenhuis waar ze werd geboren en bezoeken scholen, appartementen en zelfs oude vrienden (vind ze eerste en het regelen van een bezoek, indien mogelijk). Je zou ook kunnen doen een dagtocht naar je relatie samen te vatten. Begin met waar je hem ontmoet en bezoek al uw favoriete plaatsen in een dag. Later rijden naar de dichtstbijzijnde grote stad, neem haar uit voor een chique diner en dansen en samen nieuwe herinneringen.

Thema Travel

Gebruik je hobby's en interesses om de perfecte reis thema te creëren. Als ze houdt van koken, vliegen naar een grote stad en neem het mee achter de schermen van een populair restaurant. Later, bij te wonen van een taping zijn favoriete kookprogramma of het organiseren van een kookles met een beroemde chef-kok. Als ze is dol op paarden, boek een verblijf in een grote boerderij en zorg te dragen voor haar te helpen met de paarden voor een dag. Ga dan samen rijden of ga op een dag op de races.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha