6 ziet er geweldig uit met witte Eyeliner - handleiding met gedetailleerde stappen en foto'sHet belangrijkste idee achter het gebruik van eye liners, ongeacht de kleur, is het verbeteren en te hervormen uw ogen. Wat kan een betere keuze dan een witte eyeliner heldere en levendige om de truc te doen Wit is een kleur super vers, die verrijkt en geeft een verfijnd effect voor uw ogen. Lichten meteen ogen en biedt een frisse kijk op de ogen. Het neemt ook de truc blik naar het volgende niveau in seconden!

Dus, is make-up les van vandaag gewijd aan witte eyeliner. Als je een eerlijke, medium of donkere huidskleur, de koele witte eyeliner geeft zeker een heerlijke touch en lift voor oog make-up. We hebben gecreëerd 6 verschillende oog make-up ziet er met wit oogpotlood. De looks variëren in kracht en kan worden aangepast aan uw voorkeuren.


6 Verschillende oog make-up met witte eyeliner:

We gaan rechtsaf de oefening. Pak je favoriete witte eyeliner en maak smeulende ogen kijken samen:

Look 1: Lijn Waterlijn

Neem uw favoriete crème wit oogpotlood en breng het naar de bodem of drijvende van je ogen. Lijn volledig uit de hoek innerlijke oog naar de buitenste hoek. Het is ook mogelijk om alleen de eerste regel van een derde en buitenhoek een effect van grote ogen maken. Til de bovenste uitlaat van de ogen en de smalle lijn ogen met een zwarte kohl. Deze balans van de eenvoud van de witte kleur, en een meer volledige wimpers. Gelden dezelfde kajal witte binnenste hoek van je ogen en veeg deze vervolgens met de pink voorzichtig om de formule te mengen in de huid. Deze stap zal meer licht toe te voegen aan de ogen dof en moe en meteen zodat ze er briljant.

Look 2: Licht effect op de ogen

Neem dezelfde romige witte oogpotlood en breng het naar de bodem of drijvende van je ogen. Lijn geheel van de binnenste hoek oog naar de buitenste hoek van de ogen. Gelden dezelfde kajal witte binnenste hoek van je ogen en dan zachtjes vlekken uit met je pink om de formule te mengen in de huid. Stel vervolgens het potlood nog steeds wit oog. Nu, trek je een precieze omgekeerde V-vormige binnenste hoek van je ogen en stop hem in het midden van de helft van je ogen. De omgekeerde V-vorm zorgt voor een sterk effect van waken en helderheid van je ogen. Vervolgens rondslingeren de witte kohl op de ringvinger en plaats deze op het hoogste punt van je wenkbrauwen om deze te markeren. Deze stap moet zeer zacht als het centrale punt van dit oog make-up is de omgekeerde V-vorm, die in een hoek van het binnenste oog.

Kijk 3: Sterke Ogen

Neem een ​​romige witte oogpotlood en breng het naar de bodem of drijvende van je ogen. Lijn geheel van de binnenste hoek oog naar de buitenste hoek van de ogen. Gelden dezelfde kajal witte binnenste hoek van je ogen en dan zachtjes vlekken uit met je pink om de formule te mengen in de huid. Nu langs de bovenste wimperlijn diktes met witte eyeliner om je ogen te definiëren met geweld. Til de bovenste uitgang van de ogen en smalle lijn ogen met een zwarte kohl de ruwheid evenwicht in wit, en een effect van vollere wimpers te creëren. Nu, langs de onderste wimperlijn met een zwarte kohl om een ​​dramatisch tintje aan uw oog make-up te bieden. Deze look zal onmiddellijk verhogen van de grootte van je ogen. Dus als je kleinere ogen, bent u zeker gaan om deze look oog make-up houden.

Look 4: Binnenhoek Pop:

Gebruik witte eyeliner in een hoek van je innerlijke traanbuis gebied om een ​​onmiddellijke pop geven voor vermoeide ogen en saai. Als u nog steeds denkt dat deze trend is een soort van gek, maar je wilt in je make-up op te nemen, dan is het het beste om het opsporen van de "V" binnenkant van je ogen. Op deze manier kunt u een witte eyeliner proberen zonder intensivering van uw comfort zone.

Kijk 5: Oogschaduw Pop

Gebruik witte eyeliner en toepassen op het hele gebied van het ooglid. Gebruik vervolgens een stijve shadow borstel oog of de ringvinger en voorzichtig mengen tot een gelijkmatige verdeling van het product. Gebruik nu uw favoriete oogschaduw om direct een pop van kleur te creëren. De witte basis voorkomt de vorming van holtes van de oogschaduw en maken het laatst zelfs nog langer.

Look 6: Bone Brow Lift:

Witte eyeliner kan ook worden gebruikt om wenkbrauwen. U kunt de vorm van je wenkbrauwen te vestigen op geef ze er natuurlijk uitzien. Het kan juist onder het hoogste punt van de wenkbrauwen de ogen voorzichtig markeren toegepast. Voor een dramatische look en intense, gebruikt u de witte lijn om de lijn vanaf het begin van je natuurlijke wenkbrauw, waar de wenkbrauwboog begint en waar het eindigt. Doe dit truc om zijn ogen te tillen.

Je bent mooi oog kijkt met dezelfde eyeliner wit is dat niet geweldig? Probeer om jezelf een makeover!

En vergeet niet om terug te komen naar uw ervaringen met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha