6 Winter haarverzorging tips die u moet volgenCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Nickolai Kashirin

De winter is ongeveer in te stellen! Als uw vertrek naar uw sterren te bedanken om een ​​einde te maken aan alle gekte zon schade als gevolg, dan ga je gang. Maar als u wilt uw sterren te bedanken voor een einde aan al uw haarproblemen, dan druk op de rem op dit moment! Wee de zomer kan worden gegaan, maar de winter zal brengen in een nieuwe reeks van bezwaren zeker.

Terwijl je zou willen denken dat je gered van de verzengende hitte en straling, verzekeren wij u dat het gewoon de warmte die ging. En 'wetenschappelijk bekend feit dat de straling doordringt in onze atmosfeer in de zomers, filteren tijdens de winter ook. En dat in combinatie met de droogte in de lucht, kunt u uw groeten vertellen om problemen zoals roos, kroezen, statische en ga zo maar door, die perfect in staat om die bad hair days veel vaker zijn. Maar doe een paar specifieke dingen voor het haar vooral in de winter, zal helpen met damage control en geef het haar dat is bestemd om te worden gepronkt!


Tips voor haarverzorging in de winter

Vecht Roos

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Emilian Robert Vicol

Winters maken je hoofdhuid droog en jeukende om te gaan, en met weinig vocht in de lucht, zal de hoofdhuid beginnen steeds wankel en Extra Dry, wat leidt tot roos. Dus, hoe te verzorgen van het haar in de winter je vragen? Warmte of warmte olie haar en meng met een beetje 'citroensap geperst uit verse citroen. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om deze citroensap toe te passen op de hoofdhuid voor, over en door de hoofdhuid wrijven, en dan masseer het haar volledig met olie verwarmd.

Controle kroeshaar

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Jacopo Romei

De winter is de tijd wanneer er te statisch om je heen gebeurt. Van pullovers en truien die je draagt ​​sjaals, mutsen en handschoenen, alles om je heen statische die op zijn beurt leidt tot haar kinky zal maken. Bij het kammen van je haar, gebruik dan een haarborstel dat een combinatie van geventileerde plastic borstels en zwijnen heeft. Was je haar met alleen warm water, geen warm water, als de laatste verder droog de hoofdhuid. Breng een leave-in conditioner om het haar glad te houden.

Zorgen Shine en Bounce

In de winter, met extra drogen van de hoofdhuid en kroezen, kan haar de neiging om veel van zijn glans en veerkracht verliest. Borstel je haar om klitten te verwijderen en toe te passen honing op de wortels en haar. Bedek het haar in een douche-cap of een handdoek en laat het ongeveer 30 minuten. Wassen met warm water. Dit zal bijdragen tot het herstel glans en stuiteren om haar beschadigde ondoorzichtig. Deze behandeling die je niet kunt verliezen wanneer je doel is winter haarverzorging!

Olijfolie: Keep haar gezondheid

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door het Amerikaanse ministerie van Landbouw

Warme twee theelepels olijfolie en massage langzaam door de hoofdhuid. Deze langzame massage helpt de olie diep in de wortels. Een massage met warme olijfolie zal het haar glans te geven en te verwijderen roos en kroezen, terwijl ook het beheersen van haarbreuk.

Droog je haar: Doe het goed

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Gideon

De winters zijn bijzonder moeilijk om je haar te krijgen volledig droog na het wassen, maar als je denkt dat het goed is om een ​​beetje 'nat haar te hebben en bind het weer, denk opnieuw! Haar dat niet goed gedroogd kan leiden tot een aantal problemen voor haar en hoofdhuid, vooral in de winter. Dus als je die extra minuten om de föhn te gebruiken of als je een beetje 'extra tijd dat de tijd het toelaat aan de lucht drogen je haar natuurlijk te geven, is het noodzakelijk u ervoor zorgen dat er gebeurt.

Verpakking: doe het goed

Bron: Shutterstock

Terwijl conditioning je haar is erg belangrijk in de winters te geven dat extra vocht, een ding dat je kunt doen is het toevoegen van uw olie voor het conditioneren van conditioner. Kies oliën die u vertrouwd bent met, met name degenen die niet vet zijn, en laat het op voor ongeveer 15-20 minuten. Wassen met warm water.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha