6 Voors en tegens van 4 Acryl Nagels

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 7, 2015 Admin Schoonheid 0 1


Als een meisje niet is geobsedeerd door haar haar, dan is ze geobsedeerd door haar nagels.

Afgebroken nagels zijn een weerspiegeling van een dergelijke vertraging, zeggen ze. Het zou overdreven zijn als we zeggen gebroken nagels te maken van de lijst van de meest pijnlijke dingen in de wereld. Terwijl sommigen van ons zijn gezegend met harde nagels die immuun zijn voor breuk en regelmatige bezuinigingen, velen van ons hebben broze nagels zijn. Maar dat weerhoudt ons er niet van de prachtige kleuren op de nagels nu, toch? Er zijn vele alternatieven om te pronken met gezonde nagels. Tenzij u een ernstige, ernstige broze nagels, in dat geval moet u uw arts te raadplegen, kunt u genieten van kunstnagel verbeteringen. Ze komen ook met de extra voordelen van lengte en robuuste afwerking.

Acryl nagels aan te brengen zijn de meest voorkomende en populaire kunstnagels. Ze kunnen worden gebruikt op een spijker volledige of een gedeelte aan het uiteinde creëren. Een nagel acryl maken, wordt een mengsel van vloeistof en acryl poeder op de nagel en gevormd naar eigen wens. Het mengsel verhardt eigen in een paar minuten. Ze bieden uitstekende canvas om nail art te doen. U kunt elk soort van nail art op hen doen. Omdat de nagels zijn kunstmatige en kunnen worden weggegooid, is er geen angst over het aantal en hoeveelheid van email en andere elementen die in de techniek van de nagel. In India, zijn acryl nagels steeds populairder met de dag, van televisie actrices of filmsterren aan je buurman meisje, ze allemaal versieren deze nagels.


Gedurende de periode van tijd kwam ik te weten dat de meeste van de sedans niet hun klanten de voordelen en nadelen van acryl nagels niet vertellen. En 'de plicht van de nagelstyliste of de eigenaar van de schoonheidssalon om volledige informatie te verstrekken voordat u begint. Voordat je gaat jezelf een manicure, gewapend met voldoende kennis om ongelukken te voorkomen. Het is heel belangrijk om te weten wat er gebeurt als u krijgt elke vorm van verbeteringen.

In het voordeel van acryl nagels:

  • Acryl extensies zijn goed voor vrouwen met broze nagels en zwak.
  • Acrylverf zijn goed voor vrouwen, die hebben de slechte gewoonte van het kauwen zijn nagels als ze zijn zeer moeilijk te kauwen. Welke betere manier om af te weren een slechte gewoonte die het gebied schade zo mooi mogelijk maakt?
  • Acryl nagels hebben al langer dan hun collega's, ja, de meeste nagel technici in salons en spa's hebben veel ervaring over hoe om te brengen en te verwijderen van deze nagels. Heb je geen zorgen te maken over de bijwerkingen als zodanig.
  • Ze zijn goedkoper dan hun tegenhangers. Hoe lichter op de portemonnee, meer geluk. Ik Accepteer?
  • Het belangrijkste voordeel van acryl nagels is dat als een van hen breekt, kan worden thuis vastgezet met de juiste instrumenten. Geen behoefte om een ​​bom te besteden opnieuw te laten corrigeren.
  • Ze gaan langer mee dan gelnagels.

Nadelen van acryl nagels:

  • Ze kunnen de natuurlijke nagel eronder beschadigen en kan moeilijk te groeien je nagels met acryl op hen. Ook beschadigde nagel is een voedingsbodem voor schimmels en bacteriën.
  • Hoe acryl nagels zijn kunstmatige verbeteringen zijn een kijkje nep. Heeft u een technicus van groot talent, die de acryl dichtst toepassing kan zijn op de natuurlijke tanden nodig.
  • Toepassing van acryl nagels omvat het gebruik van sterke chemische stoffen en de vorming van damp. Sommige vrouwen kunnen allergisch zijn voor deze stoffen zijn.
  • Je hoeft het opladen elke maand, waarin de uitgaven van extra dollars nodig.

Dus voordat je een beslissing om acrylverf te gebruiken, moet u zorgvuldig analyseren van de voor-en nadelen hierboven. Controleer ook de ervaring van uw nagelstyliste.

Hoeveel u van acryl nagels? Schiet een reactie en laat het ons weten!

Bonus: Nail Art gratis te downloaden, met meer dan 5.000 + Nail Art Nail art tutorial om uit te kiezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha