6 Voordelen Verbazingwekkende Box Go WorkoutMoe van de uitoefening van de zelfde oude manier? Het was maanden, en je hebt joggen, wandelen, hardlopen en dansen rond. Maar nu ben je aan het doen bent behoorlijk saai. Je moet iets interessants te proberen! Waarom ga je niet eens proberen het werken thuis te geven? Ze maakten veel vrouwen en ze helemaal gek op. U kunt uw eigen afspeellijst te maken, een goede work out plan en blijven oefenen, als u wilt. Het is net zo effectief als joggen of hardlopen of zelfs met fitness apparatuur.

Wanneer je probeert een aantal nieuwe moves en technieken tijdens het werk, zou het passend om zich te concentreren op een aantal van de moeilijkste zijn. Omdat je niet alle apparatuur fitnessruimte, moet je de hoogte en hart vet stralen workout te maken. Dit is waar de fundamentele bewegingen moeilijk als vak sprongen in te voeren. Ze zijn eenvoudig te maken, zeer effectief en beloven om uw lichaam vorm te geven in een paar weken. U kunt uzelf uitdagen en verhoging van het aantal elke dag!


Dus wachten om te weten welke doos sprongen zijn en hoe ze uit te voeren? Dan ga je gang en geef dit bericht een read!

Juiste techniek:

Voordat u daadwerkelijk beginnen met de training, dan kunt u kennis te nemen van de juiste techniek. Het is belangrijk voor u om de juiste stappen te leren kennen. Anders zou je jezelf verwonden.

  1. Sta rechtop. De rug moet stevig zijn. Het moet in een positie van de atletiek. Zorg ervoor dat uw voeten worden gescheiden een beetje '. Weg te houden van het vak, maar niet te ver.
  2. Als je denkt dat je bent klaar om te springen, in een kwart squat positie zeer snel. Nu swing die armen en duw je voeten van de grond en sprong op de doos.
  3. Maak niet de fout van de landing met een plof niet maken. Hoe lichter de landing, hoe beter voor je.

Voordelen van Box Go Workout:

Er zijn een heleboel voordelen die komen met de opleiding doos sprong. Hier zijn een aantal dat u kennis moet nemen van.

  1. Deze beweging is zo explosief en effectief dat u kunt verwachten van de dijen en billen te worden afgezwakt binnen een paar weken.
  2. Het zal ook het verbeteren van uw conditie. Dit komt doordat de beweging moeilijk te vastspijkeren en iets dat niet gemakkelijk voor beginners. Dus, als je deze stap uit te voeren, zorg ervoor dat u het geven van een beetje 'van de tijd. Het zal zeker verbeteren.
  3. Zal bouwen mager spieren en helpen het lichaam te conditioneren. Als u wilt een strak lichaam, er is geen betere oefening training doos sprong.
  4. Wordt geactiveerd spieren. Dit is echter afhankelijk van hoe hoog explosief en je bereid bent om te springen zijn.
  5. Het zal je stofwisseling te verhogen en smelt vet!
  6. Je kunt een heleboel calorieën te verbranden en gewicht te verliezen gemakkelijk met behulp van deze training!

De periode van rust:

Sinds doos sprong is een moeilijke oefening te doen, je belasting het zenuwstelsel met een capaciteit die is extreem hoog. De techniek moet ook goed zijn. Dus dit is de reden waarom je nodig hebt om jezelf wat 'rust te geven. Wanneer je klaar bent met vijf sets van 3 herhalingen, gelieve te staan ​​voor een minuut of zo. Hiermee wordt voorkomen dat uw lichaam van een blessure.

Veranderingen Box jump:

Doos sprong trainingen komen ook met verschillende variaties. Je zou de volgende mogelijkheden geven:

Box Jump Burpees:

Dit klinkt misschien eenvoudig, maar het is zeker moeilijk te nagel naar beneden. Elke keer als je een sprong doos, dan moet je een burpee doen vlak voor. Doe tien herhalingen voor een paar dagen en dan verhoging van het aantal.

Side Box Jumps:

In deze, moet je terug naar het platform voor dialoog gaan naar de kant en dan.

Diepte Jump:

U moet het onderste platform te vallen en spring dan naar de doos.

De training sprong doos is een van de beste als het gaat om fit te blijven, zonder het raken van de sportschool! Beginnen te doen en te genieten van de voordelen! Heb je ooit geprobeerd doos training sprong voordat? Hoe voelde je, je? Deel uw ervaringen met ons in de comments sectie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha