6 Voordelen van verdovende middelen Step

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 11, 2015 Admin Schoonheid 0 11


Als een supersterke cardiovasculaire gezondheid is wat je wilt, dan stap bench workouts zijn wat je zou moeten bekijken. Deze trainingen worden beschouwd als een van de meest veelzijdige instrumenten voor opleiding, vooral voor degenen die graag cardiovasculaire oefeningen. Ze zijn in gebruik sinds de jaren '80 geweest en zijn voortdurend in ontwikkeling te hoge ervaringen oefening voor fitness enthousiastelingen bieden. Het beste ding te stappen op deze "broodjes van staal 'is dat het zeer effectief is. En wat denk je?' De resultaten die het biedt zijn geweldig!

Wat is een stappenteller?

Een bank stap is in principe een aantal goedkope platform, die wordt gebruikt als een multifunctioneel apparaat voor training. Meestal is de hoogte van een bank fase tussen 4 cm en 12 cm, die kunnen worden gevarieerd of ingesteld met behulp van staanders integraal blok om de behoeften van verschillende oefeningen voldoen.


Of het nu een korte sessie van warming-up of de sterkte van intensieve training, kan een bankje stap het doel van een ideaal prop dienen voor de hele tijd. Echter, het beste gebruik van het in aerobics of harde kern cardio workout.

Step aerobics bankje of step aerobics:

Het is vrij duidelijk nu dat de aërobe stap bankje of step aerobics is een unieke vorm van cardio-training waarin de sporter nodig heeft om stappen in en uit een bankje alternatively.It stap omvat een breed scala aan oefeningen van die low-impact die gericht op beginners tot gevorderden beoefenaars van fast-paced. Step aerobics is het best bekend voor het leiden van ons onderlichaam spiergroepen, en biedt dus een uitstekende verheffing tot onze praktijk van regelmatige training.

Basisstappen Stap:

Voor het graven diep in diverse aerobics stap, nemen we een kijkje bij enkele van de basisbewegingen betrekking tot het.

Basic fase - Stap op en van de bank, respectievelijk met de linker- en rechtervoet.

Touch Up - Stap op de bank met zijn rechtervoet en raak je linkervoet. Nu, aan de slag met je linkervoet en respectievelijk rechts.

Split Step Basic - Stap op de bank met respectievelijk de linker- en rechtervoet. Raak de vloer met je rechter voet en breng het naar de vorige positie. Doe hetzelfde met je linkervoet en neer.

'A' Step - Stap op de bank met zijn rechter voet gevolgd door de linkervoet gewoon opzij gedraaid. Vervolgens buiten naar de andere kant op dezelfde wijze.

Step 'V' - Stap op de bank met zijn rechterhand en linkervoet, respectievelijk, met behoud van de grootst mogelijke afstand. Dan uit.

'De' Step - Stap op de bank met respectievelijk de linker- en rechtervoet. Voer een jumping jacks en dan naar beneden.

Repeater - Stap op de bank met je rechtervoet. Hef je linkerbeen en de vloer raken drie keer. Ga vervolgens naar beneden.

Grapevine - Neem een ​​stap opzij met je rechter voet en plaats de achtergelaten. Neem nog een stap met rechts en neem de linker kant om de positie.

Verschillende aerobic oefeningen Stap Bench:

Nu, hier is een verzameling van verschillende types van aërobe stap bank die kan worden opgenomen in uw normale workout routine:

Hip Mobiliteit Dynamische op Stappen: Een warm-up oefening die het bovenlichaam omhoog en vergroot de mobiliteit door het uitrekken van de heupen.

Running On Stappen: Een oefening conditioning werken beenspieren zoals kuiten, billen en quadriceps.

Burpee op Stappen: Een conditionering oefening voor het hele lichaam dat mensen van alle fitness niveaus past en werkt op de spieren van de schouders, armen en benen.

Knipperen boven op Stappen: Een lagere body conditioning oefening voor beginners.

Plank Ups op Stappen: Een kern conditionering oefening die de buikspieren en schuine werkt.

Stap Overs op Aërobe Stappen: Een lagere body conditioning oefening voor mensen van alle fitness niveaus werken op de spieren van de benen, zoals de billen, quadriceps en hamstrings.

Burpee springt op Aerobic Stappen: Een full body conditioning oefening voor tussenproducten die voornamelijk werkt op de spieren van de schouders en benen.

Aerobic Step-Ups: Een plyometrische oefening been conditionering die werkt op de beenspieren, zoals de billen en de quadriceps.

Burpee Step-Ups: Een hele body conditioning oefening voor beginners.

Lage Step-Ups: Een lagere body conditioning oefening die mensen van alle fitness niveaus past en werkt op de spieren van de benen als de quadriceps, bilspieren en hamstrings.

1 Lichaamsgewicht Step-Ups: Een body conditioning oefening die werkt op de spieren in de lagere billen en benen.

1 Rechte arm Plank-Ups: Een fundamentele conditionering oefening voor beginners die werkt op de spieren van de schouders, armen, buik en schuine.

1 Laterale Box Jumps: Een plyometrische oefening voor beginners die werkt op de adductoren van het lichaam.

1 Slalom Jumps: Een body conditioning oefening minder, dat werkt op elke spier vitale been.

1 Gewicht Plate Step-Up Knee Eenheid: Een lagere body conditioning oefening voor tussenproducten die kracht geeft om ons lichaam en maakt onze stabiele kern door middel van de juiste balans en coördinatie.

1 Dubbele Been Drop Kabel Trui: Een conditioning oefening fundamenteel voor geavanceerde oefeningen die werkt op de spieren van de armen, kern en rug.

Voordelen van Aerobic Step Bench oefening:

Neem snel een kijkje op de manieren uitoefenen op aërobe stap bankje we kunnen profiteren van:

  1. Het is een leuke, low-impact oefening met verrassende resultaten.
  2. Het helpt om een ​​enorme hoeveelheid calorieën te verbranden.
  3. Het versnelt het proces van effectieve gewichtsverlies.
  4. Stimuleert een mooi paar grote spieren van het lichaam, ook in gebieden van het hoofd en benen.
  5. Het verhoogt de flexibiliteit van het lichaam in de tijd.
  6. Het helpt om ons evenwicht en kracht te verbeteren.

Dus als je wilt fitness finale te omarmen, nu weet je wat je moet doen; jij niet? Bent u geïnteresseerd in het uitoefenen op aërobe stap bankje? Je gaf het nooit een schot? Laat het ons weten door hieronder te becommentariëren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha