6 Voordelen van verdovende middelen Soham meditatie om een ​​gezond leven te leidenSoham Meditatie is ook bekend als Hamsa, Hansa, en dus Hum. Soham is een Sanskriet woord dat betekent identificeren met het universum of de ultieme werkelijkheid. In termen van meditatie, kunnen worden onderverdeeld in twee deeltjes Zooo, dat is het geluid van de inademing en Hum,, dat het geluid van uitademing.

Deze twee combineren in de ademhalingstechniek van een man. Het is een van de belangrijkste mantra tantra en Kriya Yoga. Als we weglaten de medeklinkers S en H, wordt uitgesproken als 'OM', de belangrijkste mantra van de hindoes. Tijdens de meditatie, moet je de mantra mentaal herhalen om de voordelen van dit soort van meditatie te realiseren. Soham meditatie maakt je krachtig en gezegend van binnenuit voelen.


Voordelen van Soham meditatie:

Soham meditatie biedt vele voordelen voor de geest en lichaam. Sommigen van hen zijn:

De geestelijke voordelen:

In de huidige wereld van chaotisch en stressvol leven, waar je hebt gegeseld voor de tijd en rust, is meditatie een belangrijk aspect van het leven van de buste die benadrukken om een ​​gezond leven te leiden. Meditatie is een proces dat je helpt de innerlijke rust van geest en ziel te vinden, terwijl het leren hoe je stress, verdriet, boosheid en andere calamiteiten van de geest en de ziel te beheersen. Veel vormen van yoga zijn vandaag beschikbaar waarin wordt geïntroduceerd meditatie met yogalessen bloeiende om de hoek van de straten. Soham Meditatie is een van de meest doeltreffende onder hen.

Coördinatie van lichaam en geest:

Als we mediteren, onze spieren in eerste instantie de neiging om samen te trekken. Om het hele lichaam te ontspannen, moet je eerst leren om spierspanning en het lawaai van de geest te beheersen om innerlijke rust en ontspanning te vinden. Om dit te doen, moet je een brug te slaan tussen de geest en het lichaam uit te oefenen te vormen, en dan ons zenuwstelsel in het spel komt. Het fungeert als een brug, helpt het lichaam om te communiceren met de geest. Perfect voor meditatie, moet je eerst leren hoe het zenuwstelsel te reguleren, en Soham meditatie is in staat om ons te leren hoe ze de brug te vormen en reguleren het zenuwstelsel.

Ontwikkeling van de bloedcirculatie:

Hoe principes van Soham meditatie richten zich vooral op ademhalingstechnieken, ontwikkelt de bloedsomloop in ons lichaam. Dit is omdat, als je inademt, nemen we in zuurstof, die van vitaal belang is voor de energie die nodig is voor ons lichaam. Het helpt ook om de pijn van spieren verlichten en is zeer effectief voor mensen met rugpijn en knie sectie. Dit is omdat de spanning tussen de spieren bevordert.

Ontwikkeling van de aandacht en concentratie:

Soham meditatie vereist een zorgvuldige en systematische praktijken uit te voeren. Hoe voeren we deze meditatie helpt ons te concentreren en trainen onze geest op één punt, het vergroten van ons niveau van concentratie en aandacht. Deze zijn van vitaal belang om ons te helpen onze dagelijkse activiteiten uit te voeren en te werken met gemak en succes. Soham oefenen met neusgaten ons helpen in deze zaak. Dit is omdat, door te focussen op de ademhaling ons helpt de innerlijke energie of prana verkennen, ontslaat ons van onze stress en helpt ons te concentreren op diepe meditatie.

Raffinagecapaciteit mentale:

Hoe Soham Meditatie helpt ons te concentreren, kunnen we een duidelijker beeld van wat ons omringt, en met onze toenemende concentratie te krijgen, het helpt om meer en meer goed herinneren. Het helpt om uit te vinden zijn/haar innerlijke leven, en door dit te doen, kunt u gaan rond haar dagelijkse klusjes en praktijken met levendigheid.

Manier om een ​​gezond leven:

De voordelen van meditatie zijn eindeloos Soham. Niet om de woorden te noemen, maar laat de stille geluid om de actie uit te voeren. Probeer het stille geluid vinden van binnenuit. Ons lichaam interpreteert songs van binnenuit; je hebt om ze te ontdekken om hun ware zelf te ontdekken.

Wees voorzichtig, het tellen van mantra's en leiden een gezond leven en spirituele met Soham mantra meditatie.

Hebt u het artikel wilt? Laat ons een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha