6 Voordelen van verdovende middelen Denise Austin Yoga Program lichaam brandwondenHeb je geprobeerd elke DVD yoga workout? Je weet Denise Austin? Als uw antwoord nee op beide vragen, dus laat me gewoon zeggen dat je bent in voor een verrassing. En als je een yoga training, maar je hebt nog niet geprobeerd Denise, dan bent u zeker in voor een traktatie! Een goede yoga workout DVD is leuk, interessant, sexy, fel en maakt je verbrandt echt goed! En Yoga lichaam brandwonden Denise Austin is een van de beste rond. Het geeft je een goed stuk, verbrandt calorieën en beeldhouwt spieren. Geloof me, zal Denise laat je niet vervelen. Dus, moet u eerst meer weten over Denise weten.

Wie is Denise Austin?

Ik ben bekend met het pictogram van de oefening Denise Austin geweest tijdens mijn eerste uitstapje in de wereld van yoga en ik moet zeggen, zelfs na vijf jaar, ik ben nog steeds een trouwe fan en volger. Denise Austin, bekend als 'Amerika's favoriete fitness expert', is in de fitness-industrie voor meer dan 30 jaar. Ze is een trainer, een yogi, een gezondheids-en fitness expert, auteur en celebrity fitness. Bekend om zijn scherpe, levendige persoon en zijn levenslust, de vrouw heeft ongeveer 100 workout video's en 12 boeken over fitness onder zijn naam. Hij speelde in vele populaire, super hit fitness laat zien hoe fit, Fit en Lite en Denise Austin Daily trainingen krijgen. Zijn fitness DVD bieden een veelheid van stijlen-een training dans met vet te verbranden snel Latin Dance, voor een cardio workout met kracht-Fit in een flits, voor een yoga workout met Hot Body Yoga-Denise heeft alles bedekt.


Wat is het branden Denise Austin Yoga Body?

Zoals de naam al doet vermoeden, Yoga lichaam verbrandt Denise Austin is een yoga-workout DVD, die je lichaam dat brandwonden zal verlaten! Yoga lichaam brandwonden werd uitgebracht in 2007 en is gericht op de sculptuur van Yoga. De DVD kan worden onderverdeeld in vier trainingssessies - drie workouts "vetverbrandende" Yoga en de 4e een is een bonus. De drie belangrijkste trainingen zijn 'Total Body Toning', 'Legs mager ", en" Flat Abs. De 4e training is '10 minuten Energizing Stretch Workout '. De opleiding volgt grotendeels de Vinyasa stijl van yoga. Deze DVD is een iets meer geavanceerde training met de betrokkenheid van geavanceerde yoga houdingen zoals Crow Pose andere DVD Yoga Denise als Hot Yoga Body, wat geweldig is voor beginners is. De eerste twee secties tonen Denise en zijn twee assistent-coaches, en voor de volgende twee secties, zullen we trainen met Denise.

De eerste training, 'Total Body Toning' is een 20 minuten durende workout langs voornamelijk met inbegrip van Vinyasa staande houding als Warrior 2 Warrior 3, Driehoek, Balancing Stok, Pose Dancer's, Onder de Hond, en nog veel meer met de nadruk op stroming, beweging en ritme. Dit gedeelte is meer snel tempo dan de andere drie. De cardio aspect van deze afdeling richt zich op het verbranden van calorieën en het metabolisme verhogen.

De komende twee trainingen, "Benen lean 'en' workouts Flat Abs 'zijn concrete doelstellingen, die gericht zijn op abs getinte benen en moordenares beeldhouwen, respectievelijk. Beide delen zijn gedurende 10 minuten per stuk en omvatten een scala van yoga houdingen inventief en poses traditioneel. Het tempo is een beetje 'trager dan het eerste deel en de stroom is geconcentreerd op de beeldhouwkunst en de bouw spieren, in plaats van calorieën te verbranden. Het laatste deel,' energieke Stretch 'omvat stretching yoga, die een koelend effect hebben en te ontspannen. De ontspanning vormt helpen verlichten van stress en rekken spieren die zijn gewerkt in opleiding voorafgaand aan opstijgen krampen.

De pluspunten:

Het beoefenen van Yoga lichaam brandwonden biedt vele voordelen. Sommigen van hen zijn:

  1. De trainingen in deze DVD zijn leuk. Verschillende yoga-posities worden geplaatst op een zodanige stroming die de training interessant houdt. Er zijn vele versies van de inventieve traditionele poses. Zelfs met de traditionele poses, de meest voorkomende, zoals lage Hond aan Cobra, de positionering van de houding is zodanig dat we nooit weten wat daarna komt en worden gehouden op hun tenen.
  2. Optimistische houding en een constante herinnering aan Denise ons te gaan, zelfs als we denken dat we niet meer verder kon. Denise maakt ons het gevoel dat we werken met een vriend. Haar glimlach en enthousiasme inspireren ons om te lachen en alleen de afgewerkte lijn te bereiken.
  3. De verdeling van de opleiding en de lengte is geweldig. De trainingen zijn kort en kunnen samen en afzonderlijk worden gedaan. U kunt een volledige workout doen 40 minuten, als je wilt. U kunt ook combineren van de verschillende secties volgens uw behoeften. De menu-optie maakt het makkelijker om te navigeren tussen de verschillende secties. Ja, kunt u meerdere sessies afzonderlijk beheerd en meng ze met andere DVD of trainingen om dingen meer interessant en anders te maken.
  4. Beide sets van de achtergrond en muziek gebruikt door Denise zijn ongelooflijk, effectief en motiverend.
  5. De training is uitdagend en maakt u zelf harder duwen, maar niet te hard op een manier die mensen kunnen ontmoedigen.
  6. De bewegingen versterken en stretching bewegingen worden geplaatst op een zodanige stroom dat overmatige pijn voorkomt in de spieren.

De nadelen:

Laten we eens een kijkje nemen op de nadelen van Yoga lichaam verbrandt Denise Austin:

  1. Dit is de meest geavanceerde video van Denise en is niet geschikt voor beginners in tegenstelling tot zijn andere DVD Yoga Yoga als broodjes en warme lichaam Yoga.
  2. De DVD is snel met minder instructies en signalen. Dit kan worden beschouwd als een conditioner voor beginners die verdere instructies nodig hebben. Maar, als je voorkennis van yoga en ontmoet basishoudingen, dus het is geen probleem.
  3. Sommige mensen willen hun eigen muziek hebben tijdens het werk uit. De DVD biedt de mogelijkheid dempen voice Denise slechts muziek, maar niet de mogelijkheid dempen de muziek zonder de instructies van Denise. Deze optie zou nuttig zijn geweest voor velen.
  4. Yoga Body Burn geeft u een goede training, dat is uitdagend en bemoedigend. Het helpt om calorieën te verbranden en vet te verliezen met alle voordelen van yoga. Denise is een coach van inspiratie. Probeer Yoga Body Burn en andere workout DVD's van Denise Austin en fit, gezond en sterk met een gebeeldhouwde lichaam en tonic.

Heb je ooit gehoord of geprobeerd workout DVD Denise Austin? Vond je het leuk? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha