6 Voordelen van Triphala Churna Incredible GezondheidIndiase Ayurvedische geneeskunde is misschien wel de oudste en grootste van de genezing van het lichaam. Terwijl de wereld zich heeft ontwikkeld en veranderd, zijn gezondheid, recepten en huismiddeltjes van de Indiase Ayurveda de tand des tijds doorstaan. Ze zijn geworden alleen maar groter en gespreid in de tijd. Vandaag, met de toename van het bewustzijn over de gevolgen voor de gezondheid en bijwerkingen van allopathische geneeskunde, keuken met kruiden, specerijen en kruiden voor de behandeling wordt een steeds aantrekkelijker optie. Een van de vele huismiddeltjes aanbevolen door de Ayurveda voor vele eenvoudige, alledaagse problemen is Triphala.

Wat is Triphala?

Triphala is een onafhankelijke keuken of grassoorten. Triphala is in feite een combinatie van twee Sanskrietwoorden, Tri: drie Phala, die groente betekent. Dit betekent "triphala" is geen fruit of kruiden, maar drie vruchten in een, in gedroogde vorm en verpulverd. Triphala is samengesteld uit de volgende drie resultaten:


 • Embilica Officinalis, algemeen bekend aan de mensen van India als Amla en anders genoemd Indiase kruisbes
 • Terminalia bellirica, algemeen als Bibhitaki in vele talen in het Sanskriet aangeduid, genaamd Vibhidaka en veel mensen ook de Bedda of "baheda" noemen het in de dagelijkse taal.
 • Terminalia chebula, genaamd haritaki in het Sanskriet is een moer als fruit geoogst als het nog geel en rijp, vooral bekend als "harad" om gewone mensen.

Deze drie vruchten behoorlijk droog om de juiste vorm, vervolgens gemengd in de juiste verhoudingen en verkocht als 'darmreiniger' te krijgen. U kunt ook proberen om het mengen thuis doen en je hebt je eigen kleine huisje behandeling pakket.

6 Incredible Voordelen Triphala:

Terwijl de drie behandelingen afzonderlijk worden gebruikt voor de verschillende vloeren kunnen de drie elkaar heel macht verpakt behandeling voor een aantal gezondheidsproblemen. Voordelen van Triphala churna zijn hieronder vermeld.

Spijsverteringsproblemen:

Triphala werkt geweldig als een laxeermiddel en kan worden gebruikt om de stoelgang te stimuleren voor een schone maag en darmen. Mensen met spijsverteringsproblemen of problemen met de stoelgang kan een darmreiniger lepel hebben voordat je naar bed 's nachts en vrij zijn constipatie de volgende ochtend. U kunt ook een lepel nemen vroege ochtend op een lege maag met veel water. Wat te doen? Het

 • Reinigt je maag en buik bewegingen zorgen voor duidelijkere
 • Het is een geweldige manier om gas te verlichten met een van winderigheid te verlichten
 • Geeft voeding in de vorm van voedingsstoffen en vitaminen voor de gehele spijsverteringskanaal, vanaf de slokdarm naar de anus.
 • Werkt aan het verbeteren en versterken van de spieren rectale

Ontgiften:

Zodra u begint te consumeren Triphala, kunt u ook geef uw lichaam de nodige ontgifting. Het gras geeft een tintje aan uw huid gloeien.

Gezonde Ogen:

Triphala is een krachtig tonicum oog dat ogen gezond en scherp te houden. Mix en dompel ongeveer 1-2 eetlepels triphala poeder in warm water en laat het 's nachts. In de ochtend, zeef het mengsel geweekt en gebruik dit mengsel op je ogen te reinigen. Deze eenvoudige remedie om de infectie vrij en gezonde ogen te houden.

Verbeterde bloedcirculatie:

De Churan triphala is een geweldige manier om te stimuleren en te verbeteren gezonde bloedsomloop, verbetering en uitbreiding van cardio bewegingen in de capillaire en de versterking van flavonoïden, die helpt bij een goede gezondheid en een verbeterde bloedcirculatie.

Geef je immuniteit een boost:

Dankzij de prachtige voordelen die darmreiniger Churna omvat het schoonmaken van het maag-darmkanaal en de spijsvertering, waardoor de bloedsomloop en voeden het lichaam van binnenuit, het verstrekken van voedingsstoffen en mineralen die nodig zijn, Tripala helpt stimuleren de immuniteit van het lichaam met zijn macht verpakt lepel gezondheid.

Vermindert de ontsteking:

Regelmatige consumptie van Triphala helpt ook om ontsteking binnen en buiten verminderen dat u heeft vanwege het ontbreken van adequate immuniteit of gebrek aan voedingsstoffen in het lichaam.

De Individuele medewerkers:

De Churan triphala biedt al deze geweldige eigenschappen, dankzij de componenten, die worden geladen met de goedheid van de natuur.

Amla doet de truc:

 • Amla Churan deur naar vele voordelen van hun eigen land. Amla is rijk aan vitamine C, die helpt om de immuniteit te versterken, werkt geweldig als een antioxidant en helpt om voedsel goed te absorberen om de spijsvertering te verbeteren.
 • Vitamine C is een rijkdom die amla biedt aan degenen die verbruiken en helpt bij de opname van ijzer in het bloed te verbeteren en is ideaal voor mensen die lijden aan bloedarmoede.
 • Vitamine C is een stimulator van de galblaas en de lever en helpt om de spijsvertering te verbeteren, terwijl ontgiften van het lichaam door de productie van radicalen gezond. Het is ook een goede behandeling voor meisjes en vrouwen die last hebben van menstruatieproblemen.
 • Amla is ook goed voor de urinewegen, de ademhalingswegen en verwijdert slijm uit de longen.
 • Bovendien, omdat het stimuleert de bloedsomloop, amla stimuleert de hersenfunctie en de absorptie van mineralen die aanzienlijke schade aan de gezondheid van de huid, haar, nagels en tanden.

Harad is verbazingwekkend:

 • Harad werkt voor het oog en helpt ziekten zoals staar en glaucoom voorkomen
 • Verbetert en helpt bij het bevorderen van het genezingsproces en, derhalve alle wonden, zweren genezen sneller
 • Harad werkt geweldig voor elke vorm van probleem of huidziekten
 • Harad werkt ook voor de milt, lever; helpt bij het geheugen en het verhogen van de helderheid van geest
 • Aangezien Harad is goed voor de huid, is het ook goed als een anti-aging remedie voor mensen

Baheda - Het Wonder Watch:

 • Het werkt om te helpen het bloed te zuiveren, te verbranden en verwijder het overtollige lichaamsvet met schadelijke stoffen, verbetert gezichtsvermogen, en heeft antivirale en antibacteriële eigenschappen ook.
 • Het helpt ook en werkt aan versterking van de haarwortels, te verminderen haaruitval en vergrijzing van het haar.

De drie samen vormen een krachtig pakket vraagt ​​zich af gezondheids- en zorgdiensten voor allerlei problemen en gezondheidsproblemen. De belangrijkste factor is dat de darmen reinigen en zuiveren het bloed. De twee maken het grootste deel van het probleem dat wij als mensen vanwege slechte voeding en verminderde weerstand. Zodra je de darmen en de maag om gezond te gaan, kunt u verzekerd zijn van een goede gezondheid.

Boven alles, het poeder Triphala helpt je ook om gewicht te verliezen. Vanaf het moment dat fungeert als een anti-inflammatoir middel wordt ook gebruikt voor de behandeling van artritis en ontsteking te verminderen. Bovendien heeft antioxidanten en wordt gebruikt om te voorkomen of vertragen veroudering. Het heeft ook enkele anti-kanker eigenschappen.

Hoe om te consumeren of gebruik de Triphala Churna?

Nu we hebben vastgesteld en besproken in detail de vele voordelen van triphala churna, is het belangrijk om te weten en te begrijpen hoe ze beter churna nemen voor het beste resultaat. Aangezien de drie ingrediënten zijn allemaal verschillend in smaak en niet zo goed wanneer u probeert en geniet met je mond, worden samen gemengd om een ​​smaak die soms moeilijk kan zijn voor veel van geur of verteren vormen.

 • Het is bedoeld om een ​​eetlepel triphala met het water te eten, maar als je het moeilijk vindt om te schrokken, mengen met een beetje 'honing, citroen of suiker is een goed idee. Maar het is belangrijk om te onthouden dat voegt een van deze alleen maar om een ​​beetje 'smaak van triphala poeder te veranderen, niet om het te laten smaken zoet.
 • De beste manier is om het poeder in de vroege uren van de ochtend verbruiken op een lege maag met warm water.
 • Een andere manier is om het poeder nachts verbruiken ongeveer 2 uur vóór bedtijd met warm water. Er is geen aanbevolen dosering aangezien het geen bijwerkingen die tot nu toe opgesteld. Dus, het beste is om de dosering die werkt voor u te leren kennen en hou je eraan.
 • U kunt ook thee maken met het poeder om de voordelen te verkrijgen. Kook in water en drinken na de toevoeging van een theelepel honing aan het mengsel van goede smaak.

Waar kan ik Triphala?

Het beste ding over ayurvedische geneeskunde is en dat is gemakkelijk toegankelijk is voor ieder van ons in de keuken van ons huis of kan worden gedaan met een paar eenvoudige ingrediënten die gemakkelijk beschikbaar zijn. U kunt de drie vruchten te krijgen, droog ze in de schaduw en zon correct, malen en mengen in huis voor het beste resultaat. Echter, voor degenen die geen tijd hebben om samen te stellen hebben, is het ook gemakkelijk verkrijgbaar in de markt gemakkelijk kopen en te gebruiken!

Er is geen vaste tijd of seizoen te gaan gebruiken. Dagelijkse consumptie is de weg te gaan en ervoor te zorgen dat u de gewenste resultaten te krijgen van het gebruik van triphala poeder. Het is een stap naar een goede gezondheid en een gezond leven, zonder extra kosten. U kunt gewoon een lepel elke dag en afscheid te nemen van enkele van de grootste gezondheidsproblemen en problemen die ons vandaag te kampen.

De sleutel tot een goede gezondheid is vaak iets heel simpels als gras darmreiniger die is verrijkt met de goedheid die we vaak over het hoofd. Dus waar wacht je nog op? Triphala weg te gaan en leef een gelukkiger leven drie keer !!

Heb je ooit gebruikt Ayurveda voor de behandeling? Poeder Triphala heeft gewerkt voor u? Laat uw ervaring niet met ons delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha