6 voedingsmiddelen die voortijdig Vergrijzing Hair voorkomen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 21, 2015 Admin Schoonheid 0 18


Het verschijnen van de eerste grijze haren om plaats te maken op de vraag 'Ik word oud?' Maar ouderdom is niet de enige oorzaak van grijs haar. Haar begint aan zijn kleur verliest en grijs wanneer het lichaam stopt met het produceren genoeg hormonen kleur stimuleren. Dit kan ook gebeuren met veroudering als gevolg van de schaarste aan voedingsstoffen.

Grijzend haar te doen vanwege het tekort aan vitamine B12, vitamine B9, vitamine E, vitamine C, koper, ijzer, silicium en ruwe vetzuren. Al deze voedingsstoffen helpen bij de productie van rode bloedcellen en melanine. Melanine is verantwoordelijk voor het stimuleren kleur. Voldoende inname van deze voedingsstoffen kan helpen om de productie van rode bloedcellen en melanine, waardoor voorkomen, te verminderen en reverse grijs haar.


Litouwse holistische gezondheid practitioner en voedingsdeskundige Ann Wigmore de uitvinder van de voedselrijke Green Smoothie in 1970 en beweerde dat de dagelijkse consumptie van deze Green Smoothie omgekeerd grijs haar terug naar haar natuurlijke bruin.

6 voedingsmiddelen die grijze haren te verminderen:

De beste manier om de voordelen van de verschillende voedingsstoffen binnen te krijgen is door middel van de consumptie van voedzame voedingsmiddelen. Hier zijn de top 6 voedingsmiddelen die u kunt eten te verminderen en te voorkomen grijze haren:

Verse groenten:

Zorg ervoor dat uw voeding bevat voldoende hoeveelheden groenten. Verhoog de consumptie van spinazie, selderij, paprika, kool, komkommers en andere groenten en groene bladgroenten. Een ander belangrijk voedsel rijk aan voedingsstoffen is spirulina (een blauw-groene algen). Een groot glas groene smoothie elke ochtend is genoeg om uw ochtenden verhelderen en te houden dat de buurt van uw grijze haren.

Chocolade:

Nu, kunt u grijzende haren stoppen door het eten van chocolade. Kan er iets beter dan dit? De chocolade is rijk aan koper, die de productie van melanine in het lichaam verhoogt. Maar zorg ervoor dat je eet pure donkere chocolade. Geef maximale voordelen en nog steeds niet het systeem overbelast met calorieën.

Triphala:

Hoe vaak heb je gehoord over de magische effecten van Triphala? Het heeft vele voordelen. Triphala is samengesteld uit drie vruchten, als amalaki, bibhitaki en hartaki. Elk van hen is goed voor je haar, huid en ogen. Drink een glas water Darmreiniger voorkomt grijzend haar. Het maakt ook je haar gezond en sterk.

Bessen:

Onder andere aardbeien, frambozen, bosbessen, bramen, blauwe bessen en moerbeien in uw dieet. Bessen zijn rijk aan vitaminen en mineralen. Ze zijn ook rijk aan antioxidanten. Al deze helpen om vergrijzing van het haar te verminderen. Een van de belangrijkste dingen in uw dieet op te nemen is amla en kruisbessen. Amla is een van de belangrijkste voedingsmiddelen voor het haar en behoudt de natuurlijke haarkleur intact.

Zalm:

Zalm is rijk aan selenium, die helpt bij de productie van het hormoon. Zalm is ook rijk aan eiwitten. Helpt vergrijzing van het haar te voorkomen. Dus ga nog wat 'vis voor u.

Amandelen:

Amandel biedt vele voordelen voor de gezondheid. En 'rijk aan vitamine E, eiwitten, en koper. Omvatten amandelen en andere noten in uw dieet om te keren en vermindering van de vergrijzing van het haar. Maak een smoothie met inbegrip van chocolade, banaan en amandel. Het is een goede tonic voor het haar en de huid.

Terwijl deze voedingsmiddelen helpt voorkomen en omgekeerd de vergrijzing van het haar, moet u de inname van alcohol, thee, koffie, gebakken en vette voedingsmiddelen te verminderen. Verbeter uw dieet, het verbeteren van uw gezondheid en het verbeteren van uw haar met deze zes voedingsmiddelen.

Bent u geconfronteerd voortijdige vergrijzing van het haar? Wat heb je geprobeerd om het te voorkomen? Deel je tips met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha