6 Trekken effectieve behandeling voor shin splintsHebt u last van dit syndroom? Vraagt ​​u zich af hoe je het kunt behandelen? Shin splints zijn ook bekend als mediale tibia syndroom en zijn een veel voorkomende schade veroorzaakt bij het uitvoeren van (1). Het treft meestal de lopers beginners intensief te beginnen in de vroege dagen proberen om heel snel lopen.

En goed, zijn er enkele eenvoudige oefeningen die kunnen helpen genezen dit syndroom! Wil ze weten? Ga verder met uw bed!


Teen-Lift Stretch:

Dit stuk is niet verzocht de voorzijde van het been, ook bekend als de voorste tibialis versterken.

Ga met je rug tegen de muur en hielen plaats één voet van de muur af. Zorg ervoor dat je schouders en billen tegen de muur. Verhoog de tip langzaam omhoog naar het plafond en blijft in deze positie gedurende ongeveer vijf seconden. Bij terugkeer naar de grond en herhaal 10 tot 15 keer.

Het onderbeen Stretch:

Dit gedeelte geeft verlichting van pijn in het been of anterior tibialis anterior.

Ga met je rug tegen de muur, zodat je hielen tegen de muur. Relax zodat zowel de billen en schouders correct geplaatst tegen de muur. Houd de vingers van je rechter voet op dezelfde afstand als de linker hiel, en vice versa. Nu til je tenen in de richting van dorsaalflexie of schenen. Handhaven tot de telling van 5 en breng de punt naar beneden. Herhaal dit voor ongeveer 10 tot 15 keer.

Gastrocnemius Stretch:

Deze oefening helpt om de kuitspieren grote rekken.

Leunen tegen een muur, waarbij je je benen recht en hakken op de begane grond. Daarbij moet een rek in de achterkant van het been voelen. Als je nog geen eigenschappen horen, extra druk op je hielen. Blijf in deze positie voor ongeveer 20 seconden en ontspan. Herhaal dit drie keer.

Flexi teen en voet secties:

Deze oefening maakt je tenen en flexibele voeten.

Doe je schoenen en zitten op een stoel. Verleng een been en houd deze recht. Buig uw voeten en vingers, zodat deze naar het lichaam. Langzaam wijzen uw vingers uit de buurt van het lichaam. Herhaal dit stuk tien keer op beide benen.

Soleus spier Stretch:

Het is belangrijk om de gastrocnemius te ontspannen tijdens het uitvoeren van dit stuk shin splint.

Staan tegenover de muur, en het kalf, en de voet uitgerekt achter hen. Zowel de knie van het been curve in de richting van de wand met de hiel de grond raakt. Dit zal een gedeelte aan de onderkant van het kalf verschaffen. Blijf in deze positie voor ongeveer 30 seconden en herhaal dit drie keer met elk been.

Loop een handdoek of Stretch:

Deze oefening wordt uitgevoerd in een zittende positie en strekt dorsaalflexie en plantaire.

Ga op de grond en strek je knieën. Maak een lus van touw of een handdoek en trek terug de voorkant van het been door de invoering van deze ring eromheen. Trekken aan de voet naar het scheenbeen en in deze stand ongeveer 10 seconden. Zet uw voet langzaam naar beneden met je benen plat op de grond, zodat alleen je enkels bewegen. Voer deze tien keer per dag met beide benen.

Deze oefeningen, als religieus gevolgd, kan enorme verlichting van pijn geassocieerd met shin splits. Investeer een goede 15 minuten per dag en langzaam opvoeren van de tijd die je besteedt het doen van deze oefeningen voor de beste resultaten.

Kent u andere oefeningen die dit syndroom kan behandelen? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha