6 Trekken effectief voor Lower Back Pain ReliefHet enige universeel probleem dat de meeste mensen dwars op verschillende punten in hun leven rugpijn. De pijn kan worden veroorzaakt door een slechte houding, verkeerd of buigen onhandig tillen van zware voorwerpen. De meeste van de tijd, rugpijn wordt niet veroorzaakt door ernstige onderliggende aandoeningen. Het kan worden verminderd met de juiste lichaamsbeweging en rekt.

Stretching voor lage rugpijn:

Hier zijn een aantal eigenschappen die kunnen helpen verlichten van pijn in de rug voor een groot deel.


Knie Een Bust:

Dit stuk is een van de beste oefeningen die je immense opluchting zal geven van pijn in de rug. Experts zeggen dat als juist toegepast, dit gedeelte helpt om de bekken te lijnen. Het verbetert de flexibiliteit van de wervelkolom en de rugspieren.

Hoe:

 1. Eerste, liggen op je rug met alle tenen wijst naar de hemel.
 2. Buig langzaam je rechterknie en trek hetzelfde been omhoog naar je borst. Als je dit doet, zorg ervoor dat uw tenen zijn gericht naar de hemel.
 3. Met haar armen gewikkeld rond de dij of de knie, trek je knie naar je borst.
 4. Houd deze positie gedurende 20 seconden en langzaam trekken het been naar de beginpositie.
 5. Herhaal deze procedure drie keer voor elk been.

Zichtbare knie Twist:

Deze beweging wordt gebruikt om de buikspieren en strekken de paraspinale spieren.

Hoe:

 1. Begin met het liggend op je rug met beide benen naar buiten verlengd.
 2. Buig je knieën en oversteken naar de linkerkant van het lichaam. Houd in een positie die u toelaat om een ​​lichte rek in je rug en billen te voelen voor ongeveer 20 seconden.
 3. Tot slot, draai de spieren van de kern en zet hem terug naar het centrum. Herhaal deze beweging drie keer aan elke kant.

Kat van de yoga:

Deze positie helpt om niet alleen de rug te versterken, maar ook masseer je buik regio, het helpen om het gebied toon, zonder te gaan naar de sportschool.

Hoe:

 1. Begin dit stuk knieën met beide armen op de grond.
 2. Houd je handen onder je schouders, ellebogen recht en je knieën recht onder je heupen.
 3. Adem zachtjes terwijl overkoepelende de wervelkolom.
 4. Vervolgens inademt, draai je core spieren en rond uw rug als een kat.
 5. Langzaam wisselen tussen deze bewegingen waarbij elk van de posities van ongeveer 10 seconden.
 6. Herhaal dit stuk voor 10 keer.

Zittend Piriformis Stretch:

Piriformis spier is een spier te vinden in de onderste ledematen. Het is vaak de reden achter acute ischias of pijn in het been uitstraalt. Dit gedeelte is bedoeld om te helpen rekken de piriformis in de tijd.

Hoe:

 1. Begin zitten met een rechte rug. Vervolgens alvorens de linkerbeen iets boven het rechterbeen en plooi in de tweede, naar de billen.
 2. Nu leg je rechterhand op je linker knie en langzaam verlengen. Houd uw rug recht en houd je borst opgeheven. Houd gedurende 15-20 seconden. Herhaal dit drie keer aan elke kant.

Cobra Stretch:

Dit is de beste oefening om de onderrug te rekken en span je buikspieren. Helpt om de flexibiliteit te verbeteren en verbant pijn.

Hoe:

 1. Begin met het liggend op je buik met beide benen naar buiten verlengd.
 2. Plaats uw onderarmen en ellebogen op de begane grond met de palmen geplant op de zijkanten van het hoofd.
 3. Duw voorzichtig uw lichaam, zodat de massa van het lichaam rust op de onderarmen. Vergeet niet om je heupen op de grond te houden.
 4. Om een ​​comfortabele positie die soepel loopt zowel spieren van de onderrug en buikspieren te bereiken, houdt u de positie voor ongeveer 15 seconden.
 5. Geleidelijk terug naar de beginpositie en herhaal hetzelfde van ten minste 3 tot 5 keer. Probeer je armen recht als je meer flexibiliteit in uw onderrug.

Hamstring Stretch:

De pezen adductor vormen de grenzen van de ruimte achter de knie en de elasticiteit is belangrijk voor de gezondheid van de onderrug, heupen en knieën. Dit gedeelte helpt om de lengte van de hamstrings en elasticiteit te verhogen.

Hoe:

 1. Begin liggend op je rug liggen met je benen gebogen.
 2. Houd het rechterbeen van achter de knie.
 3. Langzaam buiten knie totdat je rek voelt aan de achterkant van de dij.
 4. Houd deze positie 20 seconden vast en herhaal dezelfde vijf keer voor elk been.

Dit zijn enkele van de beste stukken van rugpijn die kunnen helpen. Als u ijverig elke ochtend deze houdingen oefenen, zal de pijn binnen enkele weken elimineren. De sleutel is om geconcentreerd te blijven en een dag niet te missen van stretching. Probeer deze stukken pijn in de onderrug, als u last heeft van deze chronische pijn. Deel met ons uw ervaringen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha