6 Tips voor Zwangerschap Weight LossDe komst van een nieuwe baby brengt vele aspecten die de moeder moet verdiepen. Terwijl zijn belangrijkste focus is nog steeds voeden en de zorg voor het kind, om de kilo's is opgedaan tijdens de zwangerschap te verliezen is ook iets dat kan worden aan zijn hoofd.

De meeste moeders beginnen om een ​​gewichtstoename van ongeveer 25 tot 40 pond tijdens een gezonde zwangerschap. Dus het zou niet moeilijk moeten terugkeren naar pre-zwangerschap gewicht gezonde maaltijden en lichaamsbeweging. Voor degenen die met overgewicht vóór de zwangerschap waren en kreeg meer gewicht dan aanbevolen, gewichtsverlies is een geleidelijk proces en traag. Dus de vraag is hoe om gewicht te verliezen na de zwangerschap snel?


Hier zijn 6 tips voor de zwangerschap na gewichtsverlies die u zullen helpen om snel te verliezen die extra kilo's:

Dieet:

Dieet, of ga op een specifiek dieet met strikte beperkingen zou het proces van gewichtsverlies vertragen. Een dieet dat is verstoken van voedsel tot stress na de zwangerschap en kan op zijn beurt veroorzaakt een gewichtstoename na de zwangerschap. Bovendien is het zeker om de baby, zoals de productie van melk zal worden aangetast schaden. In plaats daarvan is het beter om een ​​uitgebalanceerd dieet dat voldoende voeding en gezondheid biedt eten. Worteltjes en crackers zijn uitstekend geschikt voor een hapje. Het aantal calorieën mag niet onder de 1.800 per dag.

Super Foods:

Wanneer het lichaam van de zogende moeder heeft meer behoefte aan voeding en zo het voedsel moet worden met zorg gekozen. Super voedingsmiddelen zijn die rijk zijn aan voedingsstoffen en zijn goed voor het lichaam. Vis is rijk aan DHA, wat goed is voor de baby. Zuivelproducten zoals melk en yoghurt zijn rijk aan calcium en goed voor het lichaam.

Borstvoeding:

Borstvoeding draagt ​​bij aan de stofwisseling en helpt de moeder terug te keren naar haar pre-zwangerschap gewicht sneller. Bovendien borstvoeding verhoogt de weerstand van het kind en helpt calorieën te verbranden tegelijk.

Drink water:

Het drinken van water houdt vol en voorkomt dat u tussendoortjes te vaak. Voorkomt ook uitdroging en verhoogt het metabolisme. Het is essentieel om te drinken 2-3 liter water per dag voor zogende moeders.

Oefening:

Gewoon dieet zal niet helpen gewicht te verliezen, tenzij je uit te oefenen. Wandelen, hardlopen en joggen, of enige vorm van cardio wordt aanbevolen voor de oefening na de zwangerschap. Aerobic oefeningen zijn belangrijk. De oefening niet alleen helpt bij het afvallen, maar helpt ook met anti-stress als het endorfine in de hersenen. Een eenvoudige workout voor 20 minuten per dag kan u helpen terug naar pre zwangerschap gewicht te krijgen en fit te krijgen. Er zijn veel klassen die sessies voor nieuwe moeders te bieden om te helpen gewicht te verliezen. Geschikt is een van de populaire methoden van gewichtsverlies door moeders gekozen als het geeft het lichaam een ​​volledige training en helpt toon spieren.

Sleep:

Slaap verbrandt calorieën. Bovendien maakt het gebrek aan slaap veroorzaakt stress die leidt tot eetbuien en gewichtstoename, de meest geschikte acht uur slaap is belangrijk voor het lichaam. Wanneer het lichaam is moe, scheidt cortisol die bijdraagt ​​tot gewichtstoename.

Een van de belangrijkste dingen in gedachten te houden is geduld. Beroemdheden met hun trainers zijn in staat om sneller gewicht dan normaal moeders verliezen, maar dit kan niet altijd goed voor het lichaam zijn. Drastische gewichtsverlies is altijd slecht voor het lichaam. Het is beter om geleidelijk en effectief afvallen.

We hopen dat het bovenstaande artikel over hoe om gewicht te verliezen na de zwangerschap zal u helpen een paar kilo meer te werpen. Laat het ons weten als u dit nuttig gevonden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha