6 tips over hoe uitstellen stoppen en starten die meer productief?6 tips over hoe uitstellen stoppen en starten die meer productief?

1) Allereerst, schrijf een lijst van activiteiten die "eet" uw tijd

, Dingen die niet te brengen iets goeds in je leven, met andere woorden, schrijf

de lijst met uw "tijd misbaksels" met schatting van de hoeveelheid tijd die je besteedt aan elk van hen elke dag.


Bijvoorbeeld:
Navigatie Facebook - 30 minuten;
Check mijn e-mail 10 keer per dag - 20 minuten;
YouTube-video's of tijd verspillen nutteloze tv-shows - 2 uur;
Lezen celebrity gossip zonder welke ik kon nog steeds gelukkig leven - 30 minuten ...

Vervolgens berekent de hele tijd je verspilt op deze dingen en krijg bewust. Je zou in shock!

Merk op dat u uw e-mail slechts twee keer per dag kan controleren - ochtend en avond - het zal slechts vijf minuten in totaal, en zal een ding niet missen! Hetzelfde geldt voor Facebook - krijgen bewust van hoeveel tijd je doorbrengen en aanpassen. Nou, je hebt mijn punt - te elimineren 'misbaksels' uit je leven.


2) Schrijf niet een lange lijsten "to do".

Laat het me uitleggen: maak een lange lijst van activiteiten kan je ervan weerhouden het bereiken van hen. In plaats daarvan, elke ochtend schrijven 3 belangrijke dingen te doen die dag dichter bij uw belangrijkste doel het algemeen te krijgen. Wanneer u opschrijven maar drie dingen - het maakt het er makkelijk. Het is een psychologische truc. Je zult brengen veel van het leven productiever, als je drie duidelijke doelstellingen en elke dag te realiseren.

3) Gebruik de timer.

Zo kunt u de les van de productiviteit door de meest beroemde muzikanten leren; ze hebben meestal een grote lijn discipline - ze de tijd voor het harde werk, zeggen 60 minuten om te oefenen het spelen van hun instrumenten en dan een pauze van 15 minuten. Vervolgens stelt u de timer voor 45 minuten en focus op het vervullen van taken van belang op dit moment en vervolgens een 10 minuten pauze. Als deze is veel productiever worden en meer bereiken.

4) Beloon jezelf en dichter bij uw doelen.


We hebben de neiging om meer te bereiken als we gemotiveerd zijn, wanneer u een directe beloning kunnen zien.

5) Verdeel de grote doel van kleinere taken.

Soms kan onze grote, grote, gigantische doelen lijken onze hersenen zo groot en ongenaakbaar als een berg, we weten niet eens welke kant te klimmen beginnen. Maar hier is de truc, kunt u breken uw doel in kleinere taken, en dan kunt u ook breken die kleinere taken nog eenvoudiger. Als dit je grote doel zal zijn realistischer en minder eng.

6) Stop met denken - gewoon doen!


In feite, lange planning en na te denken over wat je wilt bereiken kan het tegenovergestelde effect hebben. Vaak, mensen beginnen te wachten op het moment "perfect", proberen om een ​​plan van de "ideale" te bedenken, te wachten op inspiratie of het juiste moment, en al deze dingen leiden tot uitstel! Tuurlijk, een beetje 'planning nooit kwaad, maar in plaats van te wachten en persistent, gewoon doen! Wanneer u begint te bewegen in de richting van je doel, hoewel in kleine stappen, nadert. Dus stop met uitstellen en dingen gedaan te krijgen!

"Om te lang te doen een ding wordt vaak de ondergang te denken." Eva jonge

Ik hoop dat je nuttig gevonden. Voel je vrij om je gedachten en suggesties te delen over hoe uitstellen stoppen en starten productief in het opmerkingenveld.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  1   2
Mei 28, 2015 | 02:41:16 | later 6 uur

Geweldige blog. Ik heb genoten van het lezen van uw artikelen. Dit is echt een geweldige lezen voor mij. Ik bookmarked en ik kijk uit naar het lezen van nieuwe artikelen. Keep up the good work.

  4   0
Mei 28, 2015 | 10:42:36 | later 14 uur

Dit domein lijkt te veel gasten te krijgen. Hoe doe je het te promoten? Het biedt een mooie rit op de individuele zaken. Ik denk dat dat iets echt of substantieel te praten over is het allerbelangrijkste.

  1   0
Mei 28, 2015 | 13:06:57 | later 16 uur

Info Inspirerend! Bedankt!

  3   2
Mei 28, 2015 | 17:48:48 | later 21 uur

Ik ben een grote fan van uw site!

  0   1
Mei 28, 2015 | 23:53:32 | later 1 dag

nuttige informatie ... thanks

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha