6 tips over hoe om zich te ontdoen van striae NATUURLIJK6 tips over hoe om zich te ontdoen van striae NATUURLIJK

1) Peeling

.

Regelmatige afschilfering is uitermate bruikbaar voor de behandeling van een aantal huidproblemen, zoals striae. , Droge dode huidcellen zich ophopen op de huid elke dag, uw huid voelt ruw en dof. Exfoliating verwijdert deze overtollige accumulatie van huidcellen frisse, nieuwe huid onderaan te openbaren. Dit verhoogt een regelmatige omzet van huidcellen, die helpt striae vervagen sneller.
Er zijn een heleboel van de body scrub die je kunt kopen, maar als je wilt, natuurlijk, om hun eigen plek is eenvoudig. Voor een doe-combat striae body scrub, gewoon de olijfolie te mengen aan de ene kant met twee stukken van suiker of zout. Voor een beetje 'luxe, voeg twee druppels etherische olie aan het mengsel; lavendel, roos en geranium essentiële oliën worden alle aanbevolen voor de behandeling van striae. Masseren gewoon het struikgewas op natte huid, met bijzondere aandacht voor gebieden met striae, en spoel. Scrubben of twee keer per week is meestal voldoende voor de meeste mensen.

2) Massage.

Regelmatige massage helpt het genezingsproces van de huid en helpt bij het elimineren toxines, het verminderen van de verschijning van striae en cellulitis. Voor het beste resultaat, masseer de huid met amandelolie. En "rijk aan vitamine E, veilig voor gebruik tijdens de zwangerschap en het helpt de huid om collageen en elastine, die moet striae te herstellen ontwikkelen. Voor mensen met een notenallergie, olijfolie is een uitstekend alternatief.


3) moisturizer.

Houden van de huid gehydrateerd is een essentieel onderdeel van het verminderen van de verschijning van striae en nieuwe te voorkomen worden ontwikkeld. Hydrateren elke dag, gericht op gebieden die striae hebben of kunnen ontwikkelen in de toekomst. Ook in dit geval, als u liever niet om een ​​product te kopen over-the-counter, het maken van uw eigen moisturizer is eenvoudig. Één van moisturizers DIY het meest effectief kan worden gemaakt van gelijke delen van olijfolie, aloë vera en tarwekiemolie. U kunt vitamine E capsules toe te voegen in de crème op uw striae gebruiken, omdat vitamine E is bekend als een van de beste natuurlijke remedies litteken, het helpt om collageenproductie stimuleren en verbetert de textuur en elasticiteit huid. U kunt de capsules van vitamine E vinden op een drogist.

4) Aloë Vera.

Aloë vera bevat grote hoeveelheden plantaardige collageen, die helpt om de huid te genezen. En meest effectieve vorm is pure aloe vera gel, die u kunt kopen of extract van aloë vera. Met behulp van aloë vera gel voor striae is vergelijkbaar met het gebruik van een masker; Het moet worden achtergelaten op de huid, ideaal, voor ongeveer een uur of twee op te nemen, zodat men de volledige voordelen van de behandeling kon zien, voor het spoelen met water. Door dit te doen regelmatig zal de huid te hydrateren en te versnellen het genezingsproces.

5) Koffie maalt met olijfolie.

Naar het gebied waar je striae te stimuleren zijn de moeite waard een koffiedik gemengd met olijfolie en masseer deze pasta in de kwestie van uw huid voor ongeveer 5 minuten. Grinder zal zachtjes scrubben en het stimuleren van de huid en olijfolie, natuurlijk, hydrateren en te verzachten. Doe dit ongeveer 3 keer per week en je zult snel significant positief verschil merken.

6) Centella asiatica

Gotu Kola is een kruid en is gebruikt in Oost-geneeskunde voor duizenden jaren. Bekend om zijn helende voordelen en verbetering van het verkeer, Gotu Kola doet wonderen met striae en is klinisch bewezen dat het uiterlijk van littekens te verminderen. Het kan direct worden aangebracht op de huid of kunnen worden toegevoegd in striae maskers en zelfgemaakte behandelingen.

Dus nu je weet hoe zich te ontdoen van striae, is het tijd om actie te ondernemen. Natuurlijk niet over het hoofd het belang van gezond eten en het drinken van veel water - ook zal helpen om striae natuurlijk bestrijden. Volg deze simpele tips en u zult op uw manier zijn om een ​​lichaam zonder striae.
Voel je vrij om hun eigen suggesties over hoe om zich te ontdoen van striae natuurlijk commentaar en delen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 9
  5   2
Mei 8, 2015 | 16:51:39 | later 4 uur

Ik heb het browsen online meer dan 2 uur vandaag, maar ik heb nooit gevonden een interessant artikel als de uwe. Het 'pretty waard genoeg voor mij. Naar mijn mening, als alle web-eigenaren en bloggers hebben goede inhoud als je deed, zal het netto veel nuttiger dan voorheen Evera zijn.

  1   2
Mei 8, 2015 | 19:00:35 | later 6 uur

Het Raad met aloë vera gel. Aloë Vera is een goede behandeling tegen zonnebrand, maar het werkt geweldig wanneer gebruikt als een behandeling voor striae. het werkte voor mij. Het bevat stoffen die de huid aan te vullen, rustgevende en helende tegelijk.

  0   1
Mei 9, 2015 | 02:36:45 | later 14 uur

Dit is fantastisch.

  3   0
Mei 9, 2015 | 04:51:03 | later 16 uur

Prachtige blog! Ik vond het tijdens het surfen rond op Yahoo News. Groeten

  4   0
Mei 9, 2015 | 06:12:07 | later 18 uur

Er is zeker een veel te leren over dit onderwerp. Ik hou van alle punten die u hebt gemaakt.

  2   2
Mei 10, 2015 | 12:37:38 | later 2 dagen

Bericht erg cool!

  0   2
Mei 10, 2015 | 14:21:01 | later 2 dagen

Het is een geweldige plek.

  5   1
Mei 10, 2015 | 20:11:48 | later 2 dagen

Geweldig!

  0   1
Mei 11, 2015 | 04:36:35 | later 2 dagen

Verbazingwekkende en prachtige site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha