6 soorten meditatietechnieken en hun voordelenWe zijn ons allemaal bewust van de voordelen van meditatie. Veel artsen raden nu meditatie aan hun patiënten. Maar nu rijst de vraag hoe je het moet doen

Er zijn verschillende meditatietechnieken voor beginners en gevorderden professionals en u kunt kiezen op basis van uw smaak en comfort.


Geneeskunde Technieken

Concentratie meditatie:

In bemiddeling concentratie, moet u zich richten op een enkel punt. Of u kunt een enkel woord of een mantra te herhalen voor een lange tijd, of zich richten op een enkele vlam van een kaars. Zwijgend tellen in je geest of de telling van de kralen en zich te wijden aan ademen. Voor een beginner, je geest te richten op een punt of activiteiten kan zeer uitdagend. Dus in eerste instantie proberen om zich te concentreren voor een paar minuten en geleidelijk verhogen van de looptijd.

Wanneer je voelt dat je gedachten afdwalen weg van het punt van de concentratie, moet je je concentratie richten op het gekozen object. Door regelmatige beoefening, kan men na te denken voor een periode van langer de tijd en daarmee het verbeteren van de mate van concentratie. Dit is een eenvoudige meditatietechnieken.

Mindfulness meditatie:

Deze techniek is precies het tegenovergestelde van mediation concentratie. Het is noodzakelijk om de gedachten te regelen als ze komen. Het helpt je niet te snel conclusies en het oordeel van de reserves.

Je nodig hebt om te zitten met je benen gekruist of liggen comfortabel. Sluit je ogen en laat je gedachten gaan door je hoofd. Adem langzaam en focus je aandacht op je ademhaling.

Deze bemiddeling techniek is zeer populair als je wilt genieten van introspectie. Het laat je ook analyseren welke richting je gedachten en gevoelens drijven.

Mediation Wandelen:

Wandelen bemiddeling impliceert gewoon lopen, terwijl ze zich bewust van elke stap die je neemt en tegelijkertijd de aandacht op je ademhaling. Dit kan overal worden beoefend, in een park, tuin of in een kamer en op elk moment van de dag.

Mensen over het algemeen combineren bemiddeling voeten en bedachtzaam meditatie samen voor een betere ervaring. Hiervoor moet je je ogen dicht en vertragen je stappen, blijf kalm en ontspannen. Wandelen mediation kan alleen of met een andere persoon of met een groep worden beoefend.

Mediation spirituele:

En 'de oudste vorm van bemiddeling, en is de meest populaire techniek in de wereld. U kunt vrede, begeleiding en innerlijke wijsheid te ervaren wanneer de geest genoeg. Je moet rechtop zitten, focus op langzaam ademen en zingen mantra of de naam van God. Veel mensen beoefenen meditatie als een geestelijke offerande gebed tot God, in de overtuiging dat ze hun gedachten kunnen kanaliseren in een bepaalde richting.

Transcendente Meditatie:

Het is een alternatieve techniek van ontspanning, waar u zich kunt concentreren gedurende 20 minuten om te kalmeren je gedachten elke dag. Om de geest verder te verlichten, kan mantra ritmisch herhaald worden.

In deze techniek, moet de geest passieve in plaats van zich te concentreren op een enkel object of gedachte blijven. Er mag geen bewuste inspanning van uw kant en de geest moet met rust gelaten worden. Je moet voortdurend en onbewust worden toegediend met de kracht van "zelf-zijn." Deze techniek is bekend dat de intelligentie, creativiteit verhogen en hoge bloeddruk.

Eenvoudige meditatie:

Deze techniek is exclusief ontworpen voor beginners. Omvatten deze in je dagelijkse routine, en stel een tijd voor 10-15 minuten per dag. Voeren bemiddeling vroeg in de ochtend voor het ontbijt, omdat het wordt beschouwd als de ideale tijd.

Kies een rustige plek waar je niet gestoord worden door anderen en onderbrekingen en afleiding te elimineren. Zit stil, sluit je ogen, ontspan je spieren en concentreren op je ademhaling. Blijven deze voor 10-15 minuten per dag.

Probeer niet om de niveaus van meditatie te verhogen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha