6 redenen waarom het leven is beter zonder BoozeWat betekent 'Saturday Night' aan om je gedachten te brengen?

Flessen whisky, rammelende, en veel vrienden? Zachte verlichting, spetterende muziek en groove om je heen?

Als deze zijn wat kiemen in de kop elke keer als je denkt van alcohol, dan is er iets ontbreekt. En dit is het vooruitzicht van het leven een gezond en vredig leven.


De kans op een leven zonder alcohol drastisch veranderen van de weg over om te genieten met het.

En deze zes redenen zal je laten zien waarom.

Je krijgt om te weten wie je werkelijk bent

Alcohol heeft dit vermogen om u te houden van het ontdekken van je innerlijke zelf hadden. Het verbreekt ook vanuit je ziel en erachter te komen wie je werkelijk bent. Dit is wat alcohol met je doet.

Het vooruitzicht van zelfontdekking wordt praktisch alleen als afscheid alcohol. Zelf-ontdekking is een belangrijke zaak. Het vertelt je waarom je geboren bent, en waar je moet gaan.

En natuurlijk, je was niet geboren maar naar glug neer liters alcohol, je was?

Om gezonder te worden

Een goede gezondheid is een combinatie van een gezonde geest en een gezond lichaam. Alcohol is schadelijk voor. Berooft je van je gemoedsrust en vitaliteit van je lichaam. Bovendien, alcohol is nooit alleen; brengt altijd een overvloed van dodelijke ziekten zoals kanker en hart-en vaatziekten die grote schade aanrichten in je leven.

Ik herinner me de gouden woorden van onze voorouders: gezondheid is rijkdom. Dus in plaats van geld te investeren in alcohol, te investeren in uw gezondheid. De opbrengsten zullen zijn echt geweldig.

Hallo Schoonheid!

Hier is hoe iedereen om je zou zeggen als je eenmaal lcohol uit je leven hebben geëlimineerd. Verbetert uw teint; en niet door lagere marges, maar dramatisch. Oke, nu kan je je afvragen of al die Bollywood of Hollywood beauty queens zijn geheelonthouders.

Hé, wacht eens even! Laat me je een ding vertellen. Er is een verschil tussen de schoonheid die komt van cosmetica en schoonheid die straalt van binnenuit, toch?

Ik kan inzetten in de rechtbank dat is alcohol alleen, dat verantwoordelijk is voor de zwelling in het gezicht, ingevallen ogen of vroegtijdige veroudering van de huid. En wat denk je ', Miss! Aandraaien van de gewoonte van het drinken van alcohol maakt je ogen helder en mooi.

En niets in deze wereld is zo mooi als de ogen van een gelukkige vrouw!

Weight Management wordt het gemakkelijk:

Waarschijnlijk moet een meisje tussen de winden aan het begin of midden zijn. En als mijn vermoeden juist is, het zou worden ten-minste eenmaal gevreesd obesitas in hun leven.

Geloof het of niet, een fles wijn bevat ongeveer 700 calorieën. Liever dat je kunt eten van een Big Mac en gelukkig blijven. Er is nog een kop om alcohol te stoppen - niet een kater van het weekend. En wat betekent 'geen kater' betekenen? U kunt deze tijd gebruiken om te oefenen.

* Pssstt ... dat Big Mac ding was slechts een voorbeeld. Wil niet zeggen dat ik het adviseren *

Je zult meer tijd hebben

In de wereld van vandaag, als we minder tijd en buiken groter ..

Hehe..Just Serieus ..!

Dus ja, in de wereld van vandaag, wanneer er ernstige tekort aan tijd, het beste wat we kunnen doen is gebruik maken van de tijd in de meest verstandige en productief. En dit is iets onmogelijk gebeuren in aanwezigheid van alcohol.

Vergeet niet dat dit - een levensstijl alcohol is gelijk aan een leven onproductief.

U zult trots en blij te zijn

Ik zag mensen die drinken. Terwijl dronken mensen lijken gelukkiger op de planeet zijn. Ze geven niet om het even wat; en 'lijken' om de tijd van hun leven hebben. Maar de volgende ochtend, wanneer ze op, klagen van katers en misselijkheid.

Maar aftrap van de alcohol, en elke ochtend zou een zegen zijn voor u!

Dus als je afscheid van alcohol?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha