6 prenatale yoga asana's en hun voordelenYoga is altijd de eerste keus voor mensen als het gaat om fitness. In de hectische levensstijl en de hedendaagse drukke wezen fit en gezond is de prioriteit van honderdduizenden mensen. En in vorm te blijven de enige intelligente oplossing is yoga.

Yoga heeft vele soorten. Het heeft een geavanceerde soort bekend als power yoga. Er zijn een heleboel verschillende oefeningen/asana's opgenomen in yoga. Ademhalingstechnieken vormen ook een cruciaal onderdeel van yoga-sessies.


Andere bekende soorten yoga omvatten karma yoga, bhakti yoga, dhyana yoga, super hersenen yoga, prenatale yoga en nog veel meer. Prenatale yoga, zoals de naam al doet vermoeden, is voor die dames die een baby verwachten. Deze yoga asana ook nuttig blijken voor het kind met zijn moeder te zijn en ook versterking van de binding tussen de twee.

Juiste oefeningen of yoga asana's zijn erg belangrijk bij een vrouw een baby verwacht. Zorgt voor het behoud van de gezondheid van de vrouw en haar baby. Daarom is het belangrijk om te weten welke houdingen moeten worden uitgevoerd in deze fase. In feite, prenatale yoga asana's te helpen in dit stadium.

Om de verschillende poses prenatale yoga en oefeningen die moeten worden beoefend in deze fase van het leven te leren, volg dan de onderstaande instructies en de slag te gaan:

Prenatale Yoga Poses

Sukhasana:

Voor Drchirag (Panjin, China. In mijn yogales), via Wikimedia Commons

Begin uw sessie zitten in Sukhasana of de gunstige ligging op de yogamat. Plaats je handen in Drona Mudra (handpalmen naar boven) in de knie. Sluit je ogen en focus op je ademhaling.

Zittend Side Stretch:

Voor lululemon athletica (Flickr: Yoga Journal Conferentie), via Wikimedia Commons

Het is tijd om je lichaam een ​​beetje 'warm-up training. Dit is ook opgenomen in asana. Als je gaat zitten in Sukhasana opleveren, heft zijn linkerhand in de lucht. Spreid uw vingers en bereiken voor de top. Beweeg je hand van links naar rechts over je hoofd. Strekken in die richting ook. Bewegen haar hoofd met haar hand in dezelfde richting. Herhaal hetzelfde aan de andere kant ook. Zorg ervoor dat u comfortabel, terwijl de praktijk van deze asana prenatale yoga.

Zittende twist poseren:

Voor Iveto (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Hier, moet je terug in Sukhasana zitten poseren. Houd je handen op je knieën, handpalmen naar beneden. Hef uw rechterhand en plaats het op de linkerknie. Plaats uw linkerhand op de grond naast je lichaam. Nu alleen draai het lichaam naar links. Terug kijken. Herhaal hetzelfde aan de andere kant ook. Zorg ervoor dat je je comfortabel het beoefenen van deze asana zijn.

Bitilasana/Koe opleveren:

Zitten in Vajrasana opleveren. Plaats uw lichaam in een toppositie tafel. Zorg ervoor dat uw lichaam goed in balans is op de handen en voeten. Adem in en kijk omhoog. Hef de kin een beetje 'boven zodanig dat de kop automatisch omhoog draait. Duw je buik en navel naar beneden. Tegelijkertijd, til je staartbeen/billen omhoog. Uitademen. Zorg ervoor dat je je comfortabel het beoefenen van deze asana zijn.

Majariasana/Cat vormen:

Zit Bitilasana. Hier, alles wat je hoeft te doen is kantel je hoofd en buig naar beneden is gericht. Til de bovenrug en de rek in de opwaartse richting. Strek je handen ook. Terug aan tafel positie en de pose los. Zorg ervoor dat je je comfortabel het beoefenen van deze prenatale yoga stelt zijn.

Squat:

Voor Elsie Escobar, http://elsiesyogakula.com (De auteur, via Flickr), via Wikimedia Commons

Ga zitten op de grond poseren kraken. Breng je handen in gebed positie of Anjali mudra. Buig je knieën een beetje 'en boog je rug. Forward lean. Druk op je schaambeen. Zorg ervoor dat je je comfortabel het beoefenen van deze asana zijn.

Voordelen van oefeningen prenatale yoga

De voordelen zijn:

a. Het helpt stress en milde depressie.

b. Het helpt je te ontspannen.

c. Het helpt je om mentaal en fysiek voor te bereiden op het kind.

d. Maakt ons bewust van de veranderingen die zich in je lichaam.

en. Houdt je fit en weg van ziekten.

f. Het maakt je baby gezond.

Ik hoop dat dit artikel over prenatale yoga was informatief en interessant. Het niet eens met uw eventuele opmerkingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha