6 plaatsen dat je bijna vergeet om zonnebrandcrème te passen - maar moet nietZonnefilters zijn een must in onze tas schoonheid. Een goede zonnebrandcrème niet alleen voorkomt dat de huid donkerder, maar biedt ook een effectieve bescherming tegen UVA en UVB stralen die zonnebrand kunnen veroorzaken en kan ook leiden tot huidkanker op de lange termijn. Zonnefilters zijn verkrijgbaar in verschillende vormen: lotion, gel, crème en spray.

Maar soms, na uw zonnebaden, tan en brandwonden optreden in een paar gebieden. Zelfs na het aanbrengen van je zonnebrandcrème van vertrouwen! U kunt dit voorkomen door het doen van een beetje 'extra aandacht en het volgen van enkele voorzorgsmaatregelen. Hieronder vermeld zijn sommige gebieden zelfs de meest gerede zonnebrandcrème gebruiker kan vergeten te passen zonnebrandcrème en worden blootgesteld aan de zon verbranden en beschadiging van de huid.


Vaak verloren plaatsen wanneer toepassen van Zonnescherm

De meeste mensen zijn zich niet bewust van het gebruik van zonnebrandmiddelen op de juiste manier. Zelfs de meest nauwkeurige toepassing van zonnebrandcrème kan brandwonden veroorzaken ongewenste tan lijnen en vreemd gevormd. Als je zonnebrandcrème niet correct toe te passen; de doeltreffendheid en het vermogen om te beschermen tegen schadelijke zonnestralen verminderen. Gelieve niet te handelen gierig bij de toepassing van zonnebrandcrème. Zonnefilters moet ruim worden toegepast op de maximale bescherming tegen schadelijke zonnestralen produceren. En nog belangrijker, moeten zonnebrandmiddelen worden toegepast 20 tot 30 minuten voordat je in de zon, zodat het volledig wordt opgenomen in de huid. Zonnebrandcrème moet het laatste product vooral wordt toegepast op het gezicht, omdat sommige zonnebrandmiddelen kan breken in de aanwezigheid van water met stichtingen en moisturizers. Hoewel we niet in staat om een ​​zonnebrandcrème van toepassing op ons gezicht, armen, nek en benen, zijn er een aantal plaatsen die we vaak vergeten te passen zonnebrandcrème voor het uitgaan in de intense hitte.

Hoofdhuid:

Kapsels warm weer vereisen vaak paardestaarten en vlechten trok zich terug. Mensen meestal onder een misvatting dat het haar beschermt hun huid tegen de schadelijke stralen van de zon, maar niet het geval. Als je weelderige lokken van haar of dun, zal de zon een manier om de hoofdhuid te vinden. Dus het is altijd raadzaam om een ​​hoed of een pet elke keer dat je uit te stappen in de zon te dragen. En als je het niet dragen van een hoed is noodzakelijk om een ​​zonnebrandcrème, het maakt niet uit hoe vreemd het ook mag lijken toe te passen. Volgens een recente studie, melanoom op de hoofdhuid en nek tot de dood leidt veel sneller dan melanoom, dat elders in het lichaam verschijnt. Melanoma cellen sneller verspreid over de hoofdhuid als het gebied van de hoofdhuid is bedekt met haar.

Zonnebrandcrème op de hoofdhuid lijkt misschien een nachtmerrie missverkiezingen, maar u kunt nog steeds kijken vrij modieus als je een zonnebrandcrème gel of spray aan. Bijzondere aandacht besteden aan de kale plekken en andere partijen op de hoofdhuid, vooral als u zijn sportieve vlechten. Kleine schot van zonnebrandcrème rond de haarlijn en de hoofdhuid wordt voorkomen dat pijnlijke brandwonden rond de omtrek van je gezicht.

Oren:

Wanneer we zonnebrandcrème op ons gezicht, richt zich meestal op het midden: de neus, wangen, voorhoofd en de neiging om weg te laten aan de zijkanten. Ook zij worden blootgesteld aan fel zonlicht en eisen dat de zonnebrandcrème. Het dragen van een cap biedt onvoldoende bescherming tegen de zon op de zijkanten, vooral in de buurt van de oren. Mannen met kort haar of vrouwen die hun haar dragen, zijn vooral een risico op brandwonden oor.

De tumorcellen van de huid op alle delen van het oor, inclusief cirkels en koppen die lijken te beschermen tegen de zon. Het oor heeft een complexe structuur, met veel scheuren en spoorvorming. Gewoon deppen wat zonnebrandcrème op oorlellen is niet genoeg. Geef jezelf een paar extra minuten om zonnebrandcrème genoeg toe, zodat het dekt de gehele oor structuur en beschermt tegen de zon.

Handen:

Mensen vergeten vaak te passen zonnebrandcrème op hun handen. Ze realiseren zich niet dat de handen besteden veel meer tijd in de zon dan enig ander deel van het lichaam en moet worden gegeven dezelfde aandacht. Constante blootstelling aan de zon kan leiden tot ernstige huid looien veroorzaken en verergeren de verschijning van vlekken en rimpels. UV-stralen kan ook schade aan uw nagels.

Voeten:

Waden in het water is leuk, maar het brandt je voeten tijdens het waden in het water is zeker niet mooi. Mensen vergeten vaak om zonnebrandcrème staande gelden of vermijd het gebruik, omdat ze niet graag het zand stok staande wandelen op de stranden. Terwijl het gevoel onaangenaam kan zijn, onze voeten lijden looien en zonnebrand net als andere delen van het lichaam. Volgens een enquête, kanker van de huid van de voeten gaat vaak onopgemerkt, omdat mensen niet controleren hun voeten zo hard als andere delen van het lichaam. Om het risico op kanker en tans te verminderen, niet van toepassing zonnebrandcrème op je voeten.

Ruggen van Benen:

Bij de toepassing van zonnebrandcrème, ga je methodisch deel voor deel. Vóór de schouders, de volgende armen, benen enzovoort. Maar, als je zonnebrandcrème van toepassing, heb je de neiging om een ​​paar plaatsen zoals de elleboog, bovenkant van je handen te verliezen, en als het gaat om de benen, je vergeet aan te brengen achter de knieën.

Dit is vooral te zien als je gaat zitten en toepassen van de lotion als je knieën gebogen en vergeten om wat crème wrijven in dat gebied. Het kan onbelangrijk lijken op het moment, maar als je de zon en trillingen te nemen, worden blootgesteld en zijn gemakkelijk verbrand. Een burn achter de knie maakt het ongemakkelijk om te lopen. Dus zorg ervoor dat dit gebied niet te missen.

Terug Trailer:

De nek is blootgesteld aan UV-stralen die zonnebrand en huid donkerder kan veroorzaken. U kunt coltruien, jassen, sjaals, kragen opgedoken, en truien te gebruiken om de schadelijke stralen van de zon te vermijden. De beste manier om zich te ontdoen van dit is om zonnebrandcrème van toepassing op huidkanker te voorkomen en te beschermen tegen beschadiging door de zon

De volgende keer als je klaar bent naar de zon zijn, zorg ervoor dat u aandacht te geven aan deze delen van het lichaam, omdat ze zijn even belangrijk.

Geniet van de warme zon, terwijl de bescherming van jezelf en vergeet niet om opnieuw zonnebrandcrème na elke vier uur. Het maakt niet hieronder laat een reactie en laat ons weten wat uw waardevolle manieren veilig in de zon te zijn!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha